Szeretnék segíteni a húgomnak, de a férjem ebben nem támogat. Ti mit tennétek?
A húgom 37 hetes terhes, a férje 5 hete elhunyt. Azóta eljött táppénzre, addig dolgozott.
Eddig nem tudtunk beszélni vele hogy mi hogy legyen. Most úgy döntött, eladja a házat és vesz egy kis lakást. Viszont a ház nagy, a táppénzből nem tudná fizetni a fűtést télen így szeretném ha hozzánk költözne amíg nem veszi meg az új lakást. A költségekbe természetesen beszállna.
Van egy üres szobánk, csak a mosdót és a konyhát használnánk közösen.
Ha nem az anyagiakat nézzük, akkor is úgy gondolom hogy jobb lenne neki velünk mint egyedül abban a hatalmas házban ahol a közös életüket akarták leélni.
A férjem ebbe nem akar beleegyezni.
Mi a véleményetek?
Istenem én lekevernék a párodnak egy akkora nyaklevest...
Hogy lehet ilyen önző? Ha most Teveled történne bármi és a drága párodnak kellene elmennie gyesre vagy gyedre ( nem tudom melyik melyik) a gyerekkel, és segítség kéne mit szólna hozzá ha valaki beintene, h szevasz menj anyádhoz? Neki van családja? (rajtatok kívül). Tesó? Nincs. Nekem sincs, de ha a párom tesója ilyen helyzetbe kerülne én nem mondanék nemet!
Mutasd meg a kérdést nyugodtan a férjednek, és nézze meg mit gondolnak róla itt ennyien, így ismeretlenül! Önző és kész!
OMG!
# 27/28 Időpont ma 09:34
azért, mert ha tudsz olvasni, akkor feketén-fehéren le van írva, hogy az apa beteg
gondolom az anya ápolja
szerinted kinek lenne ott ereje még a kismamával is foglalkozni, hát még egy babával
ráadásul egy férjét gyászoló(!) kismamának(!) nem hiszem, hogy az édesapja leépülését is végig kellene néznie...
Nem szeretne a szüleinkhez menni. Úgy gondolom, ebben a helyzetben azért az ő véleményét is figyelembe lehetne venni, nem?
Megértem a férjem, tényleg. Bár a mi lányunk egy angyal, 8-10 hetes korától átalussza az éjszakákat és nem okozott "törést" a kapcsolatunkban hogy gyerekünk született, de nem biztos hogy a babával is ez lesz.
Pihenni meg tud hétvégén, akkor majd mi elmegyünk sétálni a gyerekkel meg haza a szüleinkhez, olyankor tud a hobbijával foglalkozni meg aludni.
Azt is felfogom, hogy ez mennyire befolyásolja az ő életét is és hogy ez igenis áldozat tőle. De úgy érzem, ennyit megtehetne értünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!