Sok szülő miért nem támogatja, hogy a gyerekük továbbtanuljon?
Én idén érettségiztem, nem vettek fel oda ahova szerettem volna. (Egészségügyi szakirányt jelöltem be én is)
Most itt állok egy szál érettségivel a kezemben és ennyi..., elég jó gimnáziumba jártam, de kérdem én mit érek vele? Néha elgondolkodom rajta, hogy egy szakközép iskolával többre mentem volna, ahol egy szakmát is kaptam volna. De így utólag már kár ezen agyalni.
Ha végez a sulival a barátnőd, amibe jár még akkor sem késő továbbtanulni, képezni magát. Elmegy dolgozni és akkor rögtön nem függ a szüleitől. (Sokan csinálják így)
Azt meg, hogy mit hoz az élet senki sem tudja...
Lehet, hogy nem is a diplomátokkal tudtok majd elhelyezkedni.
Kívánom, hogy sikerüljön megvalósítani az álmaitokat! :)
De ő ezt nem akarta... Valamint olyan közép iskolát néztünk ahol, érettségi mellé kapta volna a szakmáKAT. Szóval többet.
És, mint már írtam 15 évesek vagyunk.:)
Talán mert nem mindenki tudja finanszírozni? Meg aztán a fősulit/egyetemet oldja meg magának, saját pénzből, szerintem. Ha tényleg őszintén a tanulásvágy hajtja, egy konkrét álom, megint más, mintha csak évekig akar lébecolni a nagy semmiért egy egyetemen. Mert ilyen is van, sajnos.
Különben meg nem kell, hogy mindenki diplomás legyen.
Érettségi mellé nem kapsz szakmát. Érettségi után + 1-2 év után kapna szakmát, ott is vesztene éveket. Majd 18 éves kora után mehet tanulni ahova akar.
Az pedig, hogy a szülőknek mire telik ők jobban tudják mint te.
"hogy túlképzett, de kíváncsi lennék a te képzettségedre is. "A jó pap holtig tanul." "
Igen régen így volt ma már nem annyira.
Egy 5 éves középiskola, kérlek szépen. Hogy ne kapna? Több szakmát kapott volna. Most pedig csak ezt fogja. Valamint, szerintem még a hülye is le tudná szűrni, hogy mennyi a kiadásuk. Mivel a legjobb barátnőm, tudom, hogy mennyit keresnek a szülők, (Volt már, hogy én adtam fel a csekket is.) és látom, hogy a gyerekeknek semmit sem vesznek, viszont anyuka az minden héten megy mani-pedizni, ruhákat vesz, nem is akármilyeneket, hanem Luis vutton, vagy milyeneket... Szóval, ehhez nem kell nagy IQ.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!