Van itt olyan szülő aki nem (csak) a saját gyerekét neveli? Milyen a kapcsolatotok a gyerekkel és milyen a párotok volt feleségével/férjével?
Ha kell a apsi kelljen a lánya is. Ez csak igy működik ugy hogy mind a 3 boldogok legyetek. Ha ez nem megy inkább keress mást.
Egyébként meg hidd el a sajátod is ki fog készíteni, nem csak a párodé.
"Mindenki azt mondja keressek egy másik férfit akinek még nincs gyereke, de könnyű ezt mondani... "
Szerintem is keress mást!
A párodnak sose leszel olyan fontos, mint a gyereke.
Hiába mondja, hogy ugyanúgy szeret, nem igaz, a gyerekét szereti jobban, ő van az első helyen.
Mint mindenkinek, ezt természetes is.
Viszont ezt a gyereket nem te szülted, ha tetszik, ha nem, a gyerek anyja is benne van a képben, ő az első feleség, vagy társ, te örök második leszel.
Szerintem nincs semmi gond ezzel, ha el tudod fogadni, hogy valamilyen szinten anya szerepet fogsz betölteni még azelőtt, hogy gyermeket szülnél :)
Én inkább attól tartok egy kicsit, főleg ahogy írtad, hogy hisztis, hogy nem e fog előjönni az a dolog, hogy az idegeidre fog menni, rászólsz és annyit kapsz vissza, hogy "Ne mondd meg mit csináljak, nem vagy az anyukám!".. Na ez kellemetlen, főleg, hogy fegyelmezni sem tudod, mert akkor meg a párod borulna ki. Nem tudom tényleg, ha jó a viszonyod a kislánnyal és a párod is elég rugalmas ahhoz, hogy ilyen helyzet ne alakuljon ki akkor sima ügy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!