Miért kell ilyen neveket adni a gyerekeknek? Nem veszi észre a szülő, hogy nevetség tárgyává teszi a saját gyerekét?
Régebben olvastam egy cikket, hogy az MTA milyen neveket engedélyezett és miket utasított el.
Rákerestem ma kíváncsiságból az engedélyezett utónevekre, és igencsak megdöbbentem. Csak a női neveknél nézelődtem, de valósággal sokkolt.
Pl: Kandida, Meggi, Dió, Színes!!! és ez csak pár.
Mondjátok meg, szerintetek mi értelme van?
Persze, én is majd szeretnék különleges nevet a kislányomnak, de nem fogok szegényből h.ülyét csinálni.
Mert nekik az tetszik.Tarzan meg Pokémon.
Lehet,hogy másnak meg a te lányod különleges neve nem tetszik majd.
Vannak akik szeretik a különleges nevüket..
Mi 3-an vagyunk testvérek,és mindhármunknak különleges neve van.Legalábbis én a 39 évem alatt nem hallottam hogy másnak is lett volna ilyen neve.
Én nagyon szeretem,és soha nem változtatnám meg.
Az én nevem Klió
a húgom neve Kaliopé
a bátyám neve Kasztor.
Röhej.Erre felénk is vannak ilyen nevű gyerekek, főleg kislányok. Tudom, mert van egy kisebb unokaöcsém, és ő meséli, hogy egész nap ezeken röhögnek az iskolában.
Volt,aki még itt a gyk-n is szépnek tartotta az Orália nevet. Nagyon örülök, hogy az én szüleimnek nincs kisebbségi komplexusa,amit ilyen módú önmegvalósítással próbáltak kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!