A mai gyerekeknek nincs gyerekkora?
Nem 'nem mernek', hanem nem tudnak.
Sokukkal nem foglalkozik a szülő. Vagy mert sz*rik a gyerekére, vagy a sok munka miatt nem jut rá ideje.
És a babázás, kocsizás helyett sokkal érdekesebb nekik az internet. Ott meg éjjel-nappal ömlik az arcukba a szex, fogyókúra. Kénytelen ezzel foglalkozni...
Mi még a szexről úgy igazán 7.-8. osztályba hallottunk, aztán 17-18 évesen jött az első alkalom, vagy később.
Ma már erről 10-12 évesen kapnak infót, és ki is próbálják.
Sajnos nem a generació tehet róla, hanem a média.
Nagyon sajnàllom én is, hogy idaig fajùltak a dolgok.
Manapság a gyerekek rettentő gyorsan felnőnek. Egészen más világot élünk, mint az én tizenéves koromban, pedig az még nem is volt olyan túl régen. És sajnos úgy gondolom, többségében nem a jó irányba változtak ezek a dolgok. :( 26L
Kedves kérdező, megkérdezhetem, mennyi idős vagy? :)
Nincs olyan, hogy ilyen generacio, ahany haz, annyi szokas, tehat nem feltetlenul kell megvasarolni egy 12 eves gyermeknek a mobilt, es 15 evesen elengedni szorakozni, mert a szomszed gyermekenek azt megengedik, tehat egy gyermeket szeretettel meglehet nevelni, es nincs olyan, hogy generacio!
A gyermek nezhet jobbra, balra, es igenyelhet, kerhet, hivatkozhat barmire, de a szulonek lehetosege van arra, hogy elmagyarazza azt, hogy ez nem a koranak megfelelo, es nem feltetlen szukseges az elethez. TEhat ha egy gyermek italozik, es 16 eves, akkor az ellen tenni nem lehet, mert ez egy ilyen korszak?
de, van
csak nem mindegy, hogy milyen
Miért,kérdező,neked mit jelent a gyerekkor?Mit "kéne" olyankor csinálni?
Te hogy képzeled el az ideális gyerekkort?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!