Az ilyen nőknek, mindegy, hogy mit gondol a férjük? Lényeg, hogy már összeköti őket a gyerek?
Nagyon sok ismerős párnál megfigyeltem, hogy amint megszületik a gyerek, az ifjú anyukák úgy hagyják el magukat. Most nem arra gondolok, hogy melegítőalsóban flangál, hanem, szó szerint némelyik úgy néz ki mint egy bálna!! De most komolyan ennyire nem lehet odafigyelni?? Van olyan barátunk, aki emiatt megundorodott a feleségétől. Nem 4-5 kilóról van szó, hanem 15-20, és még nincs 30 éves az asszonyka! De olyan nő ismerősöm is van, aki szintén termetes méret, és megmondta, hogy ő már szült egy gyereket, és kész. Ha nem tettszik a férjének, akkor így járt. Neki esze ágában sincs diétázni, meg tornázni. Azt hittem rosszul hallok......
Igaz ezzel azért a többség nem ért egyet???
#59-es! Miért gondolod, hogy egy nő csak sminkelve tetszhet egy férfinek? Vannak nők, akiknek az arca smink nélkül is szép, és vannak férfiak, akik a természetes szépséget szeretik, nem a vakolatot, ami elfedi a nő valódi arcát.
Az én férjem például kifejezetten azt kéri mindig, hogy ne sminkeljem magamat, mert a természetes arcomat szereti nézni, puszilgatni, simogatni stb., és ő azt találja szépnek. Szerintem ez a normális.
Alkalomra meg munkahelyre nem azért sminkelem magam mert nekik akarok tetszeni, hanem mert ott elvárás egy bizonyos szintű smink meg ruha. Otthon pont hogy azért nem sminkelem magam, mert a férjem így szereti!
59-es: ügyfélszolgálaton dolgoztam, ott kötelező.
A párom így ismert meg, neki nincs baja ezzel. Ha lenne, akkor vagy mondaná, vagy nem venne feleségül, gondolom :-))
Annyira érdekel, hogy miért zavar téged, hogy van ilyen? Te boldog vagy, nem csalnak (elvileg...), fogat piszkálnak veled, olyan vékony vagy, csillog a férjed szeme, a tested(!) miatt, örülj. (ettől független simán megcsalhat, ne aggódj, a súly nem mérvadó)
Én kövér vagyok, bár még nem szültem, de párom pont ezért szeret. Honnan tudod, hogy az összes kövér anyuka előtte sovány volt-e, vagy a férje alapból jó húsosat választott, mert az a zsánere?
Smink és vakolat közt azért van különbség...
A másik meg, miért kell mindig úgy kinézni, ahogy valaki megismerte a másikat? Az nem unalmas? Most egy másik példával, ha engem pl. lapockáig érő rézvörös hajjal ismert meg a párom, és levágatom állig érőre, és átfestem barnára, akkor jogos, hogy kiszeret belőlem?
"A másik meg, miért kell mindig úgy kinézni, ahogy valaki megismerte a másikat?"
Szerintem érzed, hogy itt nem arról van szó, hogy más lesz a hajszínem, hanem arról, hogy rendben van-e, ha ember nőből ogre nő lesz valaki szimplán azért, mert lusta ("és a férjem így is szeret!" közben meg lehet, hogy r.hadtul nem, csak nem akarja megbántani).
Nekem van egy barátnőm, 22 kg van rajta. Megmondta a férjének hogy szívesen leadja, csak mondja meg hogy reggel vagy este foglalkozik addig ő, az apa a gyerekkel. Hát apuci nem vállalta be, mert ezt minden anya megoldja, oldja meg ő is. A barátnőmnek nem olyan fontos.
Nem mondom, hogy ez így jó, de tegyen már meg annyit egy férfi hogy napi 1 órát a SAJÁT gyerekével van, amíg a felesége az egész napos gyereknevelés, háztartás és 3-4 éjszakai kelés után tornázik csak és kizárólag azért, hogy újra vonzó legyen a szemében.
65-os! Nem tudom, hogy jogos-e, de aki emiatt kiszeret a másikból, annak a szeretete / szerelme lószärt se ért. Én már néztem ki mindenhogyan mióta a férjemmel vagyok (szeretek ruhákat, hajakat, stílusokat variálni), de ezt magam miatt csinálom, mert én élvezem. A férjem a személyiségemet és a társaságomat élvezi és azért szeret engem, nem azért, hogy most éppen a hajam töve kék vagy sárga, vagy ki van-e festve a szempillám vagy nincs.
Ahol ilyeneken múlik a dolog, ott egyrészt nincsen semmi mély gyökere a kötődésnek, másrészt meg a partner személye ezek szerint annyira unalmas és jelentéktelen, hogy pár felszínes dolog változása felülírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!