Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen nőknek, mindegy,...

Az ilyen nőknek, mindegy, hogy mit gondol a férjük? Lényeg, hogy már összeköti őket a gyerek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ismerős párnál megfigyeltem, hogy amint megszületik a gyerek, az ifjú anyukák úgy hagyják el magukat. Most nem arra gondolok, hogy melegítőalsóban flangál, hanem, szó szerint némelyik úgy néz ki mint egy bálna!! De most komolyan ennyire nem lehet odafigyelni?? Van olyan barátunk, aki emiatt megundorodott a feleségétől. Nem 4-5 kilóról van szó, hanem 15-20, és még nincs 30 éves az asszonyka! De olyan nő ismerősöm is van, aki szintén termetes méret, és megmondta, hogy ő már szült egy gyereket, és kész. Ha nem tettszik a férjének, akkor így járt. Neki esze ágában sincs diétázni, meg tornázni. Azt hittem rosszul hallok......

Igaz ezzel azért a többség nem ért egyet???

2012. aug. 7. 22:30
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/122 anonim ***** válasza:
66%
92-es: az a baj, hogy ha valakin szülés után még 8-10 HÉTTEL van pluszkiló, az igénytelen. Meg az, hogy idegen várnak magyarázatot, hogy mégis hogy lehet olyan lusta disznó, hogy nem kel fel hajnali 4kor és megy el futni két szoptatás között.
2012. aug. 8. 14:53
 92/122 anonim ***** válasza:
16%
91-es! Ne az legyen már az igényesség motiválója, hogy a faszi ne kúrjon félre! Kit érdekel, ha egy vékonyat is megcsalnak? Nem az az emberi igényesség és esztétika fokmérője, hogy félredug-e a hím partner vagy sem. Mindentől független, univerzális igénynek kéne lennie egy emberben, hogy egészségesen táplálkozik és nem hízik el, függetlenül attól, hogy akivel van, emiatt másba lógatja-e a farkát vagy sem.
2012. aug. 8. 14:54
 93/122 anonim ***** válasza:
95%

91. vagyok

Írtam, hogy vékony vagyok, tehát nem azért háborodtam fel. De nem is értem, miért kell a kövéreket bántani, a vékonyakat kevésbé bántják, nem láttam még olyan kérdést, hogy anyuka miért vékony.Egyébként duci anyukáknak üzenem, hogy akiknek problémája van a testsúlyukkal, azokkal ne foglalkozzanak, mert nem normális dolog, hogy valaki más testömegén mérgelődjön, annak inkább magával van baja.

2012. aug. 8. 14:56
 94/122 anonim ***** válasza:
69%

Szomorú, hogy sok ember csak annak a függvényében képes értelmezni a teste fele történő igényességet, a szépséget és az esztétikumot, hogy "így kevésbé csalják-e meg az embert".

Ezeknek a dolgoknak mindentől független, alapvető emberi ízlés és igényesség által diktált értékeknek kellene lenniük, nem valami degradált, ócska mellékes eszköz azért, hogy a hím ne dugjon félre.

2012. aug. 8. 14:59
 95/122 anonim ***** válasza:
100%

94.

Szóval ha valakin van 10 kiló felesleg az igénytelen. Én sok dundibb nőt ismerek, akiken van 10 kiló felesleg és mégis igazi nők, ápoltak szépek, kÍvánatosak. Viszont láttam már 40 kilós fogatlant, de ő biztos igényesebb, mert vigyázz az alakjára, bár fog nélkül enni se nagyon tud.

2012. aug. 8. 15:00
 96/122 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor aki jól érzi magát pár kg többlettel, az már igénytelen? Aki csak azért akar lefogyni, hogy visszahódítsa a férjét vagy megfeleljen az elvárásoknak az meg hülye?
2012. aug. 8. 15:01
 97/122 anonim ***** válasza:
79%

Amúgy nem volt arról szó, hogy mindenki bálna aki molett, hanem, hogy némelyik ismerőse úgy néz ki mint egy bálna.

Nem értem miért veszi bárki is magára. Mi van ha még a molettek is azt mondanák, hogy jééé ez tényleg egy bálna!

Meg nem is azokról van szó akik előtte is ilyenek voltak, és azokról sem akik le akarnak fogyni de nem megy, vagy betegség miatt kerültek ilyen helyzetbe.

2012. aug. 8. 15:02
 98/122 anonim ***** válasza:
45%
98-as! Mindkét kérdésedre a válasz röviden igen. Bár én személy szerint a válaszokat ezekre sokkal kifinomultabban fogalmaznám meg, de a lényeg ez lenne.
2012. aug. 8. 15:05
 99/122 anonim ***** válasza:
36%
Nálam az igénytelenség nem itt kezdődik.
2012. aug. 8. 15:08
 100/122 anonim ***** válasza:
34%
Nálam itt.
2012. aug. 8. 15:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!