Az ilyen nőknek, mindegy, hogy mit gondol a férjük?
Lényeg, hogy már összeköti őket a gyerek?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ismerős párnál megfigyeltem, hogy amint megszületik a gyerek, az ifjú anyukák úgy hagyják el magukat. Most nem arra gondolok, hogy melegítőalsóban flangál, hanem, szó szerint némelyik úgy néz ki mint egy bálna!! De most komolyan ennyire nem lehet odafigyelni?? Van olyan barátunk, aki emiatt megundorodott a feleségétől. Nem 4-5 kilóról van szó, hanem 15-20, és még nincs 30 éves az asszonyka! De olyan nő ismerősöm is van, aki szintén termetes méret, és megmondta, hogy ő már szült egy gyereket, és kész. Ha nem tettszik a férjének, akkor így járt. Neki esze ágában sincs diétázni, meg tornázni. Azt hittem rosszul hallok......
90. te meg egy ostoba, felszínes, értéktelen féreg vagy. :) ez sem jobb, mint bálnának lenni....sőőt
2012. aug. 8. 15:27
104/122 anonim válasza:
Remélem a 77%-nak egyszer rálép egy 200 kilós bálna a lábára és elfelejt lelépni róla pár percig.
2012. aug. 8. 15:29
105/122 anonim válasza:
AZ A baj hogy a kérdező általánosít,ráadásul nincs tisztába néhány fogalommal : pl. igényesség,szeretet,elfogadás:)
2012. aug. 8. 15:47
106/122 anonim válasza:
Én még olyat nem láttam, hogy egy tip top nő szülés után, a hÍzást eltekintve, hirtelen bajuszt növeszt és keress magának szakadt ruhákat.Egy szabadidő is lehet csinos.Aki ennyire elhagyja magát, az előtte se volt igényes.
2012. aug. 8. 15:52
107/122 anonim válasza:
Nem tudom, én azt a nőt csak sajnálni tudom, akinek nem az a legfontosabb hogy a szeretett Férfi őszinte csodálattal tekintsen rá, kívánja, már a puszta látványától is beinduljon a fantáziája... És ez alól a gyermek sem lehet mentség. Az ilyen nő nem igazi nő!
2012. aug. 8. 15:55
108/122 anonim válasza:
Ezek szerint a nő legfőbb értéke és legfontosabb teljesítménye az, hogy a teste vágykeltő legyen egy férfi számára szexuálisan? Magyarul az, hogy egy megfelelő szextárgy legyen, akinek az a legfőbb funkciója, hogy a látványa kellemes legyen egy hímneműnek? Ezt jó tudni.
2012. aug. 8. 16:01
109/122 anonim válasza:
77%-os 2 van, vagy 1, mert össze vissza válaszolgat, ha 1 van.
2012. aug. 8. 16:04
110/122 anonim válasza:
Van egy étterem tulajdonos ismerősöm,középkorú férfi gyönyörű szőke felesége volt egy kisfiút szült neki,nádszál vékony maradt és a pasi mégis megcsalta a konyhalánnyal aki kövér volt és teljesen más kategória mint a feleség,persze ez nem mindennapi eset de akkor is nem kellene elgondolkodni azon hogy nem csak nádszál vékonyaknak van ez a világ?!Az igényességnek ehhez semmi köze.
Egyébként is,egy nagyobb éhezésnél(háború stb.)a kövér nők élnének tovább:)))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!