Az ilyen nőknek, mindegy, hogy mit gondol a férjük? Lényeg, hogy már összeköti őket a gyerek?
Nagyon sok ismerős párnál megfigyeltem, hogy amint megszületik a gyerek, az ifjú anyukák úgy hagyják el magukat. Most nem arra gondolok, hogy melegítőalsóban flangál, hanem, szó szerint némelyik úgy néz ki mint egy bálna!! De most komolyan ennyire nem lehet odafigyelni?? Van olyan barátunk, aki emiatt megundorodott a feleségétől. Nem 4-5 kilóról van szó, hanem 15-20, és még nincs 30 éves az asszonyka! De olyan nő ismerősöm is van, aki szintén termetes méret, és megmondta, hogy ő már szült egy gyereket, és kész. Ha nem tettszik a férjének, akkor így járt. Neki esze ágában sincs diétázni, meg tornázni. Azt hittem rosszul hallok......
Igaz ezzel azért a többség nem ért egyet???
na és ezért kérdezi a férjem, hogy miért nem merek strandra menni???? most megyünk nászútra Balcsira, és már előre félek, hogy mit fognak rólam gondolni a csinos anyukák :( Én is meghíztam, próbáltam lefogyni, de sajnos egyedül nem megy. nem érzem magamnak emiatt igénytelennek, csak szimplán esztétikátlannak. A férjem igenis szeret így, nem vett volna el, de nyilván örülne, ha lefogynék. Én is szeretnék, de nem megy. És nem azért húz sok kövér nő XXL-es pólót, mert marha jól néz ki, hanem mert ha csinosabb felsőt vesz fel, megszólják az utcán, hogy minek vesz fel olyat, ami nem rá való. Sajnos barátnőm járt így :(
Havi 10.000 forintom meg nincs edzőterembe menni sajnos. Így marad a saláta, a mozgás, ha van, de mivel futni nem tudok még sajnos, így a munkahelyemre próbálok besétálni, ami 5 km. De ez sem megy minden nap. Le lehet pontozni. És nem azt mondtam, hogy gyerekem lesz, nem próbálok meg fogyni, mert alig várom, hogy sétálhassak vele órákat, de nem leszek fanatikus.
én csak azzal nem értek egyet, hogy az, hogy valakin van x kiló súlyfelesleg.... mi a francban zavarja ez azokat akikenk nincs??????? nem őket fogja (elvileg) megcsalni a férjük, nem őket fogja elgahgyni a férjük...mert hogy nem bombanők... akkor meg?? egyáltalán mi közük van hozzá? hogyan merészelik, hogy bárkinek, bárkiről egyáltalán ítélkezzenek, véleményt formáljanak teljesen ismeretlenül is, csak azért, mert nem úgy néz ki, ahogy ők azt elképzelik hogy jó?? nonszensz ez az egész kérdés feltevés, és a válaszok 90 %a is!
1. nem attól lesz valaki igénytelen, mert van rajta súlyfelesleg.
2. igenis,csak azok vájkálnak mások életében..illetve foglakoznak, pletykálnak mások életéről, kinézetéről...akiknek a saját portájukon sincs rend! mert ha béke és tökéletesség uralkodna, elárulom...hogy eszedbe sem jutna mások "problémáival" foglalkozni!
3. senkinek semmi köze semmihez! mindenki éljen úgy, ahogyan akar..ahogyan neki jól esik! lassan már azt is meg akarják egyesnek mondani, hogy "bezony, bezony, milyen már az akinek nincs minden nap széklete! pang benne a sz.ar! ez bizony nem normális! mi az hogy nem szed hashajtókat emiatt?? ilyen igénytelen sz.arzsák hogy lehet már valaki?"
nevetséges ez a kérdés...a kérdezővel együtt. CSak sajnálni tudom az ilyen felszínes, sekélyes, és mérhetetlenül ostoba embereket. Talán majd egyszer....helyesen is feltudjátok állítani a fontossági sorrendet..
"igenis ez sok nőt, és férfit zavar,ha bevallják, ha nem."
De a saját kapcsolataikban. Aminek te nem vagy részese. Ha zavar, ahogy kinéz a férjed, vagy őt zavarja, ahogy te kinézel, az a kettőtök dolga. Nem az én dolgom. És nekem nincs jogom beleszólni.
"mert igenis ez sok nőt, és férfit zavar,ha bevallják, ha nem"
1. lehet, hogy TÉNYLEG boldogok és jól érzik magukat, nem? Nincs is mit bevallani
2. bevallják maguknak és a párjuknak is, tesznek is ellene, de ezt nem akarják idegenek vagy akár a barátok orrára kötni. Elég szar érzés, ha valaki megszól hogy "Tornázol? Tényleg? Nem látszik...."
Kedves Kérdező!
Azért nem kellene sértegetni a molett, duci hölgyeket azzal, hogy bálnának hívod őket!! Én is túlsúlyos vagyok, de próbálom leadni! Szültem 2010-ben és 2011-ben is, nem terveztük de így jött össze! Első terhességem előtt 60 kg voltam, szüléskor 80 kg :( Mivel fél év múlva újból terhes lettem, fogyókúra szóba se jöhetett, második gyermekemmel csak 8 kg-ot szedtem fel. De mivel most már nem szoptatok, le is adtam 10 kg-ot! Epilálok, mosom a hajam és festem is, igen szeretek nyáron halásznadrágba járni és polóban, vagy más kényelmes felsőben, és szeretek tangapapucsban és edzőcipőben is közlekedni, mellesleg könnyebb is így futkározni a 28 hós kisfiam után, miközben a kisebbiket babakocsiban tolom, mint magassarkúban! Játszótérre se fogok elegánsan kiöltözni, mert én is ugyanolyan koszos leszek, mint a gyerekek, mivel foglalkozok velük ott is!
Én is sértegethetnélek téged, a vékony alkatúakra is van egy- két sértő szó, mert pl. 5 éve még "csont meg bőrnek" hívtak, de sajna nem 20 évesen szültem, hanem 30 évesen és sajnos genetikailag hajlamos vagyok rá, régen ez miatt sokat sportoltam is!
De senki ne hívjon "bálnának" és igénytelennek, mert nem vagy te senki ahhoz, hogy bárkit is így hívj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!