Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen nőknek, mindegy,...

Az ilyen nőknek, mindegy, hogy mit gondol a férjük? Lényeg, hogy már összeköti őket a gyerek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ismerős párnál megfigyeltem, hogy amint megszületik a gyerek, az ifjú anyukák úgy hagyják el magukat. Most nem arra gondolok, hogy melegítőalsóban flangál, hanem, szó szerint némelyik úgy néz ki mint egy bálna!! De most komolyan ennyire nem lehet odafigyelni?? Van olyan barátunk, aki emiatt megundorodott a feleségétől. Nem 4-5 kilóról van szó, hanem 15-20, és még nincs 30 éves az asszonyka! De olyan nő ismerősöm is van, aki szintén termetes méret, és megmondta, hogy ő már szült egy gyereket, és kész. Ha nem tettszik a férjének, akkor így járt. Neki esze ágában sincs diétázni, meg tornázni. Azt hittem rosszul hallok......

Igaz ezzel azért a többség nem ért egyet???

2012. aug. 7. 22:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/122 anonim ***** válasza:
14%
mindegy, mert a férjük meg úgyis impotens puhapöts papucsférj. szóval ezekben a házasságokban a szexualitás már úgyse játszik, ezért a külsőt is leszärják.
2012. aug. 8. 03:40
 42/122 anonim ***** válasza:
86%

Részben egyetértek, részben nem!

Itt vagyok pl. én! Elkövettem azt a hibát, hogy rengeteget híztam a terhességem alatt és már előtte is!

Aztán megszültem és nyilván nem kezdtem másnap fogyózni!

Eltelt kb. két hónap, szoptatni nem tudtam, hát nekikezdtem fogyózni, sportolni. De én is beleestem ekkor abba a hibába, hogy nem figyeltem a külsőmre, mert beletörődtem,hogy amíg duci vagyok, mindegy. Nem tettem rendbe a körmeimet, a hajam csak összekötve, bő ruhákban jártam stb.

Aztán egyszer csak bekattant,hogy ez így nem jó. Oké, van még rajtam jó pár kiló, de attól még lehetek igényes. Elkezdtem odafigyelni magamra! Havi egyszer elmegyek körmöshöz, visszamelíroztattam a hajam szőkére, vettem pár szebb ruhát, és minden reggel kb. 5 perc alatt feldobok egy laza sminket.

Jobban is érzem így magam! Közel 30 kilót adtam már le, de még kell kb. 15!

Bár én ezt mondjuk nem elsősorban a férjem miatt csinálom,hanem magam miatt!

2012. aug. 8. 05:12
 43/122 anonim ***** válasza:
100%

Na szóval az lemaradt,hogy azért nem értek egyet, mert van,hogy 2-3 gyereknél nagyon nehéz erre odafigyelni.

Valahogy az ember fáradt, nyűgös és ez az egész viszi magával!

És több gyerek mellett a torna sem mindig kivitelezhető, főleg,ha a férj nem teljesen partner a gyereknevelésben!

2012. aug. 8. 05:14
 44/122 anonim ***** válasza:
57%
Nem olvastam el a hozzászólásokat, de nagyon egyet értek Veled! Aki azzal takarózik, hogy jaj hát nincs ideje, az csak kifogást keres, mert mindenre lehet időt szakítani. Azért egy hajmosás nehogy már ne férjen bele a napba... A másik, hogy a férje így is szereti. Persze ez lehet, de az is tény, hogy egy dagadt nő gusztustalan, akár szült, akár nem. Nagyon sok példát látok kinyúlt fakó ruhájú anyukákra, cafatos zsíros hajjal ápolatlanul ténferegni az utcán. És igen, ezért nagy részben előfordul, hogy a pasi más örömök után néz. És nem csak ő a hibás, hanem az asszonyka is, aki mindig a gyerekkel takarózik. Na persze arra is van példa, amikor a férfi sem néz ki különbül, van belőlük is egy-két visszataszító eset. Le lehet nyugodtan pontozni, nem érdekel, de ez a véleményem!!!
2012. aug. 8. 07:18
 45/122 anonim ***** válasza:
66%

Rengeteg anyuka van, aki megbolondul a terhességtől és a szüléstől, mintha valami különleges csodalénnyé változott volna attól, hogy ő most várandós vagy esetleg anya lett. Hát nem, kur*ára nem. A szülés a legtermészetesebb dolog, az élet velejárója, és nem jogosítja fel az anyukát semmilyen előjogokra. A férje, a környezete ugyanúgy megérdemli az odafigyelést, és hogy ne a baba-mama kommandó kiszolgálószemélyzeteként legyen kezelve, hanem mint ember.

Nagyon sokan amint anyává lesznek, úgy kezdenek tekinteni a férjükre, mint valami felesleges koloncra, aki már csak ATM-nek jó. "Mostmár ANYA vagyok!!" üvöltik torkuk szakadtából, nem is kérnek, csak követelnek és fenyegetnek, adj ezt, adj azt, csináld meg, ne csináld meg, szolgálj, alázkodj. Ugráljon az anyós, a sógornő, a szomszéd, mindenki, mert gyerek jött a világra.

A normális az lenne, igen, ha az anyuka a gyermek világra jötte után törekedne arra, hogy minél előbb újra kívánatos, csinos legyen, mint előtte (remélhetőleg), már persze ha szereti a férjét, és nem csak spermadonornak kellett, mert gyerektartás-fizetőnek... Mert ugye attól, hogy lett egy közös gyerek, a szerelmüknek csak még erősebbnek kellene lenni. És itt most tényleg nem azokról van szó, akik terhességi cukorra, pajzsmiriggyel vagy más bajokkal kellett megküzdeni, hanem a lustákról, a házisárkányokról, az igénytelenekről, a "csak a gyerek" gondolatkör őrültjeiről.

Nem kell Rubint Rékának lenni, hanem arra gondolni, hogy

1.) megajándékoztam kettőnket egy gyerekkel akkor

2.) megajándékozom a férjemet a csinos magammal

3.) megajándékozom saját magamat az egészségemmel

2012. aug. 8. 07:30
 46/122 anonim ***** válasza:
75%
én egyet értek vele. hogy miért? mert ha valakit szeretünk, akkor akkor is szeretni fogjuk ha felszed 30 kilót!!!!!!!! aki emiatt megundorodik a szerettétől, soha a büdös életben nem szerette! idővel az ember megöregszik...ráncos..aszott lesz...megereszkedik...felkúsznak a kilók... és akkor mindenki szeressen ki, meg undorodjon meg a párjától?? ugyanmár! ha így gondolokodna mindeki, senkinek nem lenne párja 40 felett!!!
2012. aug. 8. 08:21
 47/122 anonim ***** válasza:
66%
ráadásul mindi azok az emberek foglalkoznak mások életével, kinézetével, súlyával, házasságával stb...akik a sajátjukkal nincsenek megelégedve!!! kedves kérdező...valószínű, súlyos lelki problémáid vannak. kezeld őket! figyelj végre mások helyett, önmagadra!!!!
2012. aug. 8. 08:26
 48/122 anonim ***** válasza:
34%
Nem akartam hozzá szólni, de azért sokan leegyszerűsÍtik. Mondjuk én most voltam nyaralni 2 gyerektelen párral és fele akkora voltam, mint a másik 2 nő, mondjuk a gyerek miatt időm nem lett volna egész nap enni és heverészni. Sok esetben nem az elhÍzás miatt megy félre a férj, hanem, mint példáül nálunk, bár nem ment félre még tudtommal a párom, de sajnos elég undok vagyok, mert én nem ugráltatok senkit, de a dackorszak kikészÍt és mivel nincs segÍtségem, fáradt és ingerült vagyok, amit sokszor a páromon vezetek le. Az elhÍzott anyukák még jobban maguk alatt lehetnek, ami plusz súrlódás a párjukkal. Lehet azt gondolni, hogy mi csodalényekké változunk és azt hisszük, hogy megáll a világ, de nem könnyű egy ilyen picivel segÍtség nélkül. Rám is úgy néztek a nyaralás alatt, mint egy hárpiára, mert felfogni nem tudják, hogy milyen, ha 5 percre nem tud leülni az ember.
2012. aug. 8. 08:27
 49/122 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is elég sok olyan ismerősöm van,aki terhességtől kezdve tesz arra hogy néz ki.

A plusszkilók fél-1 évig oké,fokozatosan megy le.

De hogy a férj xxl-es pólóit hordják,szőrtelenités,szemöldökszedés sehol,az már igénytelen.

És nem egy ilyet látok.

Magammal szemben sem tudtam volna megtenni,hogy miután megvan a gyerek,eligénytelenedjek.Ezerszer fittebbnek érzem magam miután reggel 15 perc alatt zuhany,minimális smink,szépruha(igen,itthonra is).

Amire nem voltam hajlandó,az az hogy ne egyem meg amit megkivánok.Már terhesség előtt is kivánós voltam.De.Egy gyerek nem akadály a mozgásban.A gyereknek édesmindegy hogy kocogva vagy sétálva tolod a babakocsit.Otthon földön háton fekve őt emelgettem a lábammal hasizomerősitésként.(aztán az apja is rászokott,súlyzó helyett gyereketemelget,gyerek meg élvezi)

2012. aug. 8. 09:02
 50/122 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Úgy látom vegyesre sikerült, de örülök is, hogy van itt olyan aki értette a lényeget! Aki a személyemet kritizálta ismeretlenül, üzenem neki, meg vagyok elégedve magammal, az életemmel, és a házasságommal, és még így is tudok ANYA lenni! Nincs súlyos lelki problémám sem, a problémát én abban látom, ahogy az előttem írók is írták, hogy gyereket szülünk, nem gyémántot pottyantunk,ahogy sokan képzelik magukról. De attól még NŐK!! is vagyunk....és ez tény, csak kényes a téma, de biztos akkor azok nem értetek velem egyet, akik szintén e problémával küzdenek......

Még egyszer köszi a válaszokat!

2012. aug. 8. 09:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!