Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen nőknek, mindegy,...

Az ilyen nőknek, mindegy, hogy mit gondol a férjük? Lényeg, hogy már összeköti őket a gyerek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ismerős párnál megfigyeltem, hogy amint megszületik a gyerek, az ifjú anyukák úgy hagyják el magukat. Most nem arra gondolok, hogy melegítőalsóban flangál, hanem, szó szerint némelyik úgy néz ki mint egy bálna!! De most komolyan ennyire nem lehet odafigyelni?? Van olyan barátunk, aki emiatt megundorodott a feleségétől. Nem 4-5 kilóról van szó, hanem 15-20, és még nincs 30 éves az asszonyka! De olyan nő ismerősöm is van, aki szintén termetes méret, és megmondta, hogy ő már szült egy gyereket, és kész. Ha nem tettszik a férjének, akkor így járt. Neki esze ágában sincs diétázni, meg tornázni. Azt hittem rosszul hallok......

Igaz ezzel azért a többség nem ért egyet???

2012. aug. 7. 22:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 anonim ***** válasza:
81%
Aki ezért megcsalja a párját, az amúgy is megcsalná. Egy túlsúlyos nő is lehet csinos és gusztusos és ápolt.
2012. aug. 7. 23:03
 22/122 A kérdező kommentje:
Nem kell kritizálni engem, mint anyát, mert nem ismertek. Máskülönben, meg foglalkoztat a kérdés, mert mint írtam ismerőseimről van szó. Csak véleményeket akartam hallani, de ti engem kritizáltok, ahelyett, hogy leírtátok volna a tapasztalataitokat, és hogy szülés után hogy viszonyult, vagy nem, a párotok az "alakváltozáshoz". Erre lettem volna kíváncsi.
2012. aug. 7. 23:03
 23/122 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként ez ízlés és kultúra dolga. AFrikában van egy törzs, ahol direkt hízlalják a nőket. Megkérdezed ott a férfiakat, ott az igencsak túlsúlyos nők a "menők". Ott hoppon maradnál.
2012. aug. 7. 23:04
 24/122 A kérdező kommentje:
na jó téma lezárva......hoppon maradtam a tapasztalatokkal
2012. aug. 7. 23:06
 25/122 anonim ***** válasza:
76%
De te is azért jöttél ide, hogy kritizálj másokat, és röhögjük ki együtt az embereket.
2012. aug. 7. 23:12
 26/122 anonim ***** válasza:
62%
előző válaszolónál a pont:) Mily igaz:)
2012. aug. 7. 23:14
 27/122 anonim ***** válasza:
65%

Eszerint én igen, bálna maradtam a gyerekem 2,8 éves koráig.

De hoppá én több mint 2 éves koráig szoptattam, közben kórházban intenzív osztály 2szer a picivel betegsége miatt. Nem akarom folyton mással legyen a gyerek pedig én se vagyok még 30 éves s járunk szórakozni, de ha 15 kgal több vagyok mint voltam az az én bajom, próbálkozom megoldani.

Édes párom szerint bőven van időm, szeret ő mindenképp, látja kevesebbet eszem mint ő, látja a heti mozgásom, biciglizést. Pénzem, időm ha nagyon akarnám lenne a fodrászra, kozmetikusra. De nem akarom. A hajam én szeretem festeni, most nő, a bőrőm én ápolom, bajszom nincs, ruhám tiszta s ápolt.

Attól még hogy sokszor vagyok fáradt s ezért lusta vagy mániás depresszió miatt még felkelni is nagy kihívás pont nem ez fog meghatni. De meghat a másikak iránt tanúsított empátiám, hogy törődjek a férjemmel, babóval, barátaimmal s nem a kilóikkal pedig van amelyik szülés nélkül, betegség vagy "csak" lustaság miatt akkora mint én.Mert a lelkük ami érdekel. Ha megnézed az a fontos.

2012. aug. 7. 23:18
 28/122 anonim ***** válasza:
71%

Miért bántjátok a Kérdezőt?

Feltett egy kérdést, arról, ami egy létező dolog, és sokaknak probléma, csak nem vallják be.

Probléma a nőnek is, a férfinak is, de álszenteskedni kell, mert, "Aki szült egy gyereket..." annak már mindent lehet.

Kérdező én értem, hogy mit akartál mondani, és ha kérdésed van, miért ne tennéd fel, erre van ez az oldal, nem?

Nagyon sok nő elengedi magát szülés után, nem csak testileg, lelkileg is, hisztisek lesznek, undokok, házi sárkánykodnak, utálatosak!

Nem arról van szó, hogy fáradtak, mert természetes, hogy azok, hanem arról, hogy egyszerűen hepciásak és parancsolóak lesznek a férjükkel, mondván "Megszültem a gyereket, tedd amit mondok, mert én egy ANYA vagyok, jogom van pufogni, hisztizni, utálatosnak lenni, mert szültem."

Nagyon sok ilyen van!

Nem a fáradtságról van szó, hanem arról, hogy egyszerűen undokok és kibírhatatlanok, nem csak szülés után, de még 2-3 éves korában is a gyereknek.

Tudom, milyen gyereket nevelni, de soha nem tudtam volna ilyen "sárkány" lenni.

Kolléganőm most terhes, eddig sem volt egy jaj, de kedves nő, undok volt, és hisztis, most viszont a hisztije minden mértéket felülmúl, jóformán hozzá sem lehet szólni, mert már pattog és csinálja a cirkuszt, ha a bögréjéhez hozzányúlsz, már ordítozik, de neki szabad, mert ő most terhes.

"Terhes vagyok, ezek a hormonok!"

Na, hagyjuk már!

Az egész iroda várja már, hogy menjen szülni, annyira kibírhatatlan.

Szerintem ilyen volt mindig, csak most még jobban lovat adott alá a terhesség.

Egyszerűen undorítóan viselkedik, de nem lehet szólni neki, mert ki tudna megsérteni egy kismamát?

Mi lesz szülés után?

Hiszti a köbön?

Aztán csodálkozik, ha a férje majd későn jár haza, mert nem akarja ezt látni-hallani.

A párom barátja kérdezte a páromat, hogy szerinte normális-e, hogy a terhes felesége leordította a fejét, hogy ő milyen önző, mert nem adott neki a pirítósából, egyedül ette meg, pedig hát ő terhes!

Sokunknak van gyereke, mégse fordultunk ki így magunkból sem testileg, sem lelkileg.

Nem arról van szó, hogy valaki Rubint Réka legyen, hanem arról, hogy tartsa már magát és a párját annyira, hogy próbál csinos lenni, és nem viselkedik hárpiaként.

Nem úgy van az azért, hogy "Megfogtam a férfit, most már mindent megtehetek!"

2012. aug. 7. 23:36
 29/122 anonim ***** válasza:
37%
A kérdező 1 műkörmös pláza cica akinek a pasi fizette a fitnesz bérletet, a gyerekcsőszt, a házhoz rendelt UPDATE kaját.....
2012. aug. 7. 23:43
 30/122 anonim ***** válasza:
90%
Ugyan nézzétek már meg a férfiakat is, a férjeket is, ők hogy néznek ki? És még csak nem is szültek!
2012. aug. 7. 23:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!