Az ilyen nőknek, mindegy, hogy mit gondol a férjük? Lényeg, hogy már összeköti őket a gyerek?
Nagyon sok ismerős párnál megfigyeltem, hogy amint megszületik a gyerek, az ifjú anyukák úgy hagyják el magukat. Most nem arra gondolok, hogy melegítőalsóban flangál, hanem, szó szerint némelyik úgy néz ki mint egy bálna!! De most komolyan ennyire nem lehet odafigyelni?? Van olyan barátunk, aki emiatt megundorodott a feleségétől. Nem 4-5 kilóról van szó, hanem 15-20, és még nincs 30 éves az asszonyka! De olyan nő ismerősöm is van, aki szintén termetes méret, és megmondta, hogy ő már szült egy gyereket, és kész. Ha nem tettszik a férjének, akkor így járt. Neki esze ágában sincs diétázni, meg tornázni. Azt hittem rosszul hallok......
Igaz ezzel azért a többség nem ért egyet???
"És mi van a kövér férjekkel? Mert sokszor látok csini anyuka mellett pohos, puha p.cs kategóriájú férjeket?"
Azokat a csini feleségük orrba-szájba csalja a nagyfarkú jópasival. Csak válni mégsem lenne jó ötlet, ha már a kövér palimadár férje szépen eltartja a csini kishölgyet.
Én vagyok az egyik 77%-os, tehát kettő van belőlünk.:))))
Én írtam azt, hogy az anyukák elhagyják magukat, és el-házisárkányosodnak.
Látom, hogy nagyon sokan nem értenek egyet ezzel, én is azt mondom, hogy "első a belső", na, de nem is arról van szó, hogy valakin van tíz kiló...
Meg nem is a molettségről, aki az volt, az nyilván az is marad, nem erről beszélt a Kérdező.
Viszont ismerjük be, hogy van bizony trampli megjelenés, és ez nem csak a kövérség, hanem a trampli ruházat, a trampli viselkedés, trampli megjelenés, amihez nagyon gyakran társul egy arrogáns modor is, mondván "kit érdekel, én már szültem".
Erről volt szó, nem arról, hogy valaki hízott-e vagy sem, vagy izmos szexbomba-e, vagy sem.
Vannak elhanyagolt és trampli anyukák, akiknek őrült nagy szája van, harsogják, hogy ők már anyák, első a gyerek, aki szeretne csinos maradni, vagy nőies, az biztos önző dög, akinek nem is fontos a gyereke.
Erről beszélt a Kérdező, és ez egy komplex dolog, nem csak a súly van benne, hanem az egész modor, és megjelenés.
Küldött egy ismerősöm egy videót, biztos láttátok, brazil nagyik versenye, ahol minden nő nagyon jól néz ki.
Műmellük van, OK, ez látszik, de az alakjuk akkor is fantasztikus.
Megmutattam a kolléganőimnek, hogy "nézzétek, ők már nagyik, tök jól néznek ki nem?"...
Na, azt a fikázást...
Így műnők, úgy műnők, meg vannak műtve, stb...
Ez irigység, és nagyon taszító számomra, aki jó nő, az jó nő, ettől még lehet jó anya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!