Az ilyen nőknek, mindegy, hogy mit gondol a férjük? Lényeg, hogy már összeköti őket a gyerek?
Nagyon sok ismerős párnál megfigyeltem, hogy amint megszületik a gyerek, az ifjú anyukák úgy hagyják el magukat. Most nem arra gondolok, hogy melegítőalsóban flangál, hanem, szó szerint némelyik úgy néz ki mint egy bálna!! De most komolyan ennyire nem lehet odafigyelni?? Van olyan barátunk, aki emiatt megundorodott a feleségétől. Nem 4-5 kilóról van szó, hanem 15-20, és még nincs 30 éves az asszonyka! De olyan nő ismerősöm is van, aki szintén termetes méret, és megmondta, hogy ő már szült egy gyereket, és kész. Ha nem tettszik a férjének, akkor így járt. Neki esze ágában sincs diétázni, meg tornázni. Azt hittem rosszul hallok......
Igaz ezzel azért a többség nem ért egyet???
én kövér vagyok sajnos, ez van. Nem mondom, hogy szép, de nem is kritizálok senkit. Valóban nem szép egy kövér nő, ahogy egy olyan sem, akinek a seggét szúrja a lába. De most nem lessz.rom, hogy ki hogy néz ki? a másik:
ha kövér nőt csalnak, akkor azért, mert igénytelen és kövér, ha vékonyat, akkor szemét a pasi, mert az igényes feleség milyen csinos. Lehet, de a gyerek és az edzés közben fordít időt a férjére is?
hagyjuk már ezt a "mit érdekel téged a más magánélete" meg "biztos megkeseredett vagy és azért túrsz más magánéletébe" típusú válaszokat....
ha nem vettétek volna észre, ez az egész oldal, különösen ez a kategória csakis erről szól
(öngól)
Szerintem szánalmas dolog valakit a külseje miatt elítélni, megszólni, beskatulyázni. Sosem tudhatjuk az adott ember miért kövér, esetleg miért sovány. Valóban állhatnak a háttérben egészségügyi problémák, de azt mi nem fogjuk tudni annyiból, hogy elmegyünk az illető mellett az utcán és jól leszóljuk.
Én is voltam kövér, pajzsmirigy gondok miatt. Nem igénytelenségből híztam meg, de szépen kikerekedtem mire rájöttünk mi a baj. Azóta visszanyertem a versenysúlyom, és jól vagyok. Viszont azzal én sem értek egyet, hogy elhagyják magukat az emberek, csupán lustaságból, kényelemből nem foglalkoznak a külsejükkel. Én baromira nem élveztem hogy a strandon "kijött a víz" ha bementem a medencébe, alig mertem fürdőruhát húzni, csinos, szép, fiatalos ruhákat nem nagyon árulnak XXL-ben, és majd megfulladtam ha csak 2. emeletig kellett felmennem. Ezzel nem a ducikat akarom bántani, csak a saját személyes véleményemet írtam le, nekem nem volt jó így.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
És ezt a kérdést nem én tettem fel. De erre is nagyon érdekes válaszok érkeztek!
" a pasi mégis megcsalta a konyhalánnyal aki kövér volt és teljesen más kategória mint a feleség,persze ez nem mindennapi eset"
De a kövér csajt csak arra használta, hogy beletegye a farkát és beleürítsen, mert az kéznél volt, viszont a szép vékonyat vette feleségül, őt vállalja fel párjául, neki csinált gyereket stb.
Egyébként a férfiaknál a megcsalást a változatosság iránti vágy hajtja, szépségtől függetlenül. Az idegen pinä izgatóbb, mint amit otthon már megszoktak, ezért sokszor az otthoni feleség tök ellentétét keresik ki.
Gyakori még az is, hogy a feleség domináns a kapcsolatban, ezért a férfi nem érzi magát férfinek, és szexuálisan ez gátolja. Ekkor direkt alacsonyabb státuszú, csúnyább, butább nőkkel csalják meg a feleségüket, mert mellette férfinek érzik magukat.
Az én munkahelyemen pl. a házas emberek 80%-a megcsalja a párját, és a férfiak sokszor a feleségüknél csúnyább / ápolatlanabb / butább nőkkel dugnak félre.
Nyilván itt két tábor van!
Az aki, lehet,hogy elhagyta magát, de próbált/próbál tenni ellene, meg van a lusták tábora,akik ráfogják, hogy imádja így is a férjük, csak azért mert nincs erejük tenni ellene!
Ennyi!
Kár is ezen vitatkozni!:)
3 tábor van, nem 2.
1. akik meghíztak, de próbáltak/próbálnak tenni ellene...
2. akik csak gondolják, hogy a párjuk így szereti őket...
és a 3. akiket valóban így (is) imád a párjuk... :)
ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!