Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen nőknek, mindegy,...

Az ilyen nőknek, mindegy, hogy mit gondol a férjük? Lényeg, hogy már összeköti őket a gyerek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ismerős párnál megfigyeltem, hogy amint megszületik a gyerek, az ifjú anyukák úgy hagyják el magukat. Most nem arra gondolok, hogy melegítőalsóban flangál, hanem, szó szerint némelyik úgy néz ki mint egy bálna!! De most komolyan ennyire nem lehet odafigyelni?? Van olyan barátunk, aki emiatt megundorodott a feleségétől. Nem 4-5 kilóról van szó, hanem 15-20, és még nincs 30 éves az asszonyka! De olyan nő ismerősöm is van, aki szintén termetes méret, és megmondta, hogy ő már szült egy gyereket, és kész. Ha nem tettszik a férjének, akkor így járt. Neki esze ágában sincs diétázni, meg tornázni. Azt hittem rosszul hallok......

Igaz ezzel azért a többség nem ért egyet???

2012. aug. 7. 22:30
 71/122 anonim ***** válasza:
76%

11:14

A nőiességednek attól kellene függnie, hogy nő vagy, ami állandó, nem attól, hogy mit mutat a mérleg, mert az változó.

Egyébként a rengeteg férfiismerősöd szerintem akkor is barátkozna veled, ha elhíznál, mert nekik párkapcsolatra kell vékony nő. A barátaimnak meg nem fontos, hogy szexi legyek, vonzónak lássanak.

2012. aug. 8. 11:25
 72/122 anonim ***** válasza:
74%

Azért mert valakit szeretek még nem biztos, hogy meg is dugom.

Anyámat is szeretem. Most akkor lósz@rt ér a szeretetem?

És a nők nagyon meg tudnak sértődni ha nem dugják meg őket. Ugyanúgy megsértődnek mikor a súlyukat kritizálják és mondjuk megpendítik, hogy fogyni kéne egy picit. Most akkor mi legyen? Válasszatok.

Oké, hogy szeretjük életünk párját is kitartunk mellette, akkor is ha felszalad pár kiló, de ne az legyen már az alap, hogy férjnél vagyok, dagadt lehetek, mert engem így is szeretni kell. Ez az igénytelenség. Szeretet van fizikális vonzalom nélkül is, de szex nincs és egy párkapcsolatban nem elég a szeretet.

Nem kell kínozni magunkat, de azért nem olyan nagy dolog egy picit odafigyelni, ahogy apuka is tapló ha nem képes 1 órát a gyerekére vigyázni. Ugyanolyan igénytelenség.

2012. aug. 8. 11:32
 73/122 anonim ***** válasza:
83%
Szóval az igénytelenség igénytelenséget szül, ezt akartam mondani.
2012. aug. 8. 11:36
 74/122 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyok anya, így az érzelmi része nem érint, de úgy beszél mindenki ezekről a nőkről, mintha mindegyiket egy szenvedélyes, izmos testű latin szerető várná otthon.
2012. aug. 8. 12:14
 75/122 anonim ***** válasza:
88%
Annyira jellemző ez sok nőre: ha a másik nő vékony, csinos, "igényes", és ráadásul gyerek mellett, akkor az már biztos hogy k.rva, és jaj szegény férje, pedig milyen jó ember! Ha a másik nő túlsúlyos, és nincs műkörme, meg tetovált szemöldöke, és nem 15 centis magassarkúban jár, akkor az egy igénytelen bálna, és jaj szegény férje, pedig milyen jó ember! Ugye ugye???
2012. aug. 8. 12:41
 76/122 anonim ***** válasza:
20%
74-es: nem szerénytelenségből mondom, de én baromi jó testű férfi vagyok, és igen, igénylem, hogy a nő, akit partneremül választok, megfeleljen az elvárásaimnak. (Nem arról van szó, hogy terhesség alatt nem hízhat, de utána vissza kell nyernie a normális alakját, legyen igényes, mert egyébként mindent megkap tőlem, akkor joggal várom el ugyanezt cserébe.) Mert ha nem teszi, akkor sorry van 30 másik jelentkező. Lehet, hogy fáj de ez az igazság.
2012. aug. 8. 12:50
 77/122 anonim ***** válasza:
100%
Jaj 76-os, majd ha találkozol egy nővel, aki neked támaszt elvárásokat ilyen szöveggel, hogy van 30 jelentkező, kiváncsi lennék milyen képet vágsz. Normálisan is lehet kezelni, nem kell rögtön zsarolni, hogy kieshetsz, mert a sorban állók jobbak. Inkább hÍzzon a pasim, minthogy ilyen önző legyen.
2012. aug. 8. 12:55
 78/122 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkező... Hozzád úgy kell feliratkozni? Jó ég.
2012. aug. 8. 12:56
 79/122 anonim ***** válasza:
89%

76-os, túl szép vagy ahhoz, hogy megértsd, amit mondok. Elmondom másképp.

Ha egy pasi ronda, elhízott, zsíros bőrű, szőrös, hájas, stb., miért várja el, hogy egy fehérnemű modell várja otthon? Aki tökéletes, mint te, az elvárhatja, hogy a párja is hasonló legyen, hisz te is sokat teszel azért, hogy jól nézz ki (bár kérdés, hogy MIÉRT, mert ha magadnak és alapból ilyen vagy, akkor elfogadod, hogy más nem biztos, hogy ilyen, de ha a női - vagy férfi - nemet akarod lenyűgözni, akkor általában te is elvárod, hogy lenyűgözzenek).

2012. aug. 8. 13:13
 80/122 A kérdező kommentje:

63-as vissza lehet venni az arcból, nem kell személyeskedni. Véleményeket kértem, nem kritizálást! Örülj neki ha a párod így szeret, sőt tudod mit? Írd le te is, hogy mit gondolsz erről az egészről mint nő.......pont te vagy a példa, hogy a férjed a ducibb nőket szereti....na látod ilyen is van! Ezt normálisan le lehetett volna írni.

Amúgy csak pont annyira érdekel a téma, hogy minden oldalról véleményezzük! Nők, férfiak, feleségek, férjek, válaszai érdekeltek. Az hogy ki milyen túlsúllyal, és ápolatlanul él az az ő egyéni döntése. De a nem tudok, és a nem is akarok között van különbség. Na ez a lényege a kérdésemnek 63-as.

2012. aug. 8. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!