Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen nőknek, mindegy,...

Az ilyen nőknek, mindegy, hogy mit gondol a férjük? Lényeg, hogy már összeköti őket a gyerek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ismerős párnál megfigyeltem, hogy amint megszületik a gyerek, az ifjú anyukák úgy hagyják el magukat. Most nem arra gondolok, hogy melegítőalsóban flangál, hanem, szó szerint némelyik úgy néz ki mint egy bálna!! De most komolyan ennyire nem lehet odafigyelni?? Van olyan barátunk, aki emiatt megundorodott a feleségétől. Nem 4-5 kilóról van szó, hanem 15-20, és még nincs 30 éves az asszonyka! De olyan nő ismerősöm is van, aki szintén termetes méret, és megmondta, hogy ő már szült egy gyereket, és kész. Ha nem tettszik a férjének, akkor így járt. Neki esze ágában sincs diétázni, meg tornázni. Azt hittem rosszul hallok......

Igaz ezzel azért a többség nem ért egyet???

2012. aug. 7. 22:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim ***** válasza:
69%

Kedves akárki!

Azt hittem rosszul olvasok... Bálnának mered nevezni azt, aki világra hoz egy gyermeket? Hát szégyelld össze magad!

Majd megtudnád te, hogy mit jelent a terhesség, és hogy milyen változásokon megy át a test, megváltozik az egész hormonháztartás! Tudod te milyen kín keserves azt leadni? Szerencsések azok akik nem híznak meg, ők olyan típusúak.

Az én édesanyám csinos volt lány korában és miután terhes lett hízott 30 kgt. Azóta minden egyes nap meg kell szenvednie minden falat kajáért amit eszik, hogy ne ragadjon rá. Még mindig nem hiszem el miket írsz....

2012. aug. 7. 22:49
 12/122 anonim ***** válasza:
63%
A kérdező biztos a mai trendi anyuka, megszüli a gyereket, aztán lepasszolja mindenkinek, hogy magára jusson ideje. Mert hogy az a fontos szerinte...
2012. aug. 7. 22:50
 13/122 anonim ***** válasza:
71%

Azt hiszem elsiklottál egy igen fontos dolog mellett,túlsúllyal nem lehet valaki igényes és szép???

A túlsúllyal nem kell példálozni,a bajusz és kinőtt szemöldök oké de a túlsúly más kategória.

14/122 A kérdező kommentje:
Nem szülés után két héttel gondoltam, hogy legyen mindenki régi formában. Betegségből, egészségügyi problémából adódó súlytöbblet nem ide tartozik. Én konkrétan a lustaságról kérdeztem De azon azért meg tudok lepődni, mikor a 3 éves gyereke mellett kétszer akkora, mint mikor szülni ment. Na én erről beszélek......
 15/122 anonim ***** válasza:
79%
Te lefogytál, más nem akar. Lusta. Hát ez van. Örülj, hogy te nem vagy az, és keress egy jó kis hobbit.
2012. aug. 7. 22:54
 16/122 anonim ***** válasza:
60%
Te mit foglalkozol ilyenekkel? Nem semmi.... Azzal foglalkozz, hogy tedd a környezeted és a családod életét szebbé, ne azzal, hogy ki mennyit hízott.. Elképesztő...
2012. aug. 7. 22:55
 17/122 anonim ***** válasza:
51%

Az ilyen anyáktól kíméljen meg a sors.

Akinek irtó fontos az alakja és hogy a mérleg minél kevesebbet mutasson meg ilyen olyan aerobic de azt nem vallja be hogy a gyerek addig kivel van míg kozmetika,műköröm,torna,fodrász megy...jaaa,megy anyukával,tuti írtóra élvezi a gyerek ezeket a helyeket ahelyett hogy a játszótéren koszolódna...

2012. aug. 7. 22:56
 18/122 A kérdező kommentje:
Teljesen kiforgatjátok a szavaim! Nem vagyok sem trendi anyuka, és nem passzolom a gyerekem! 25 kg plusz volt rajtam, mikor szülni mentem! És 7 hónapig szoptattam! Tudom milyen nehéz leadni, és küzdeni a kajával, de azt is tudom milyen érzés, mikor a férjem csillogó szemmel néz, hogy mennyire tetszek neki, és nem megy más után! De persze biztos a sok férfi a bunkó, hogy nem kívánja a feleségét, miután teljesen "átváltozott"! Csak valahogy mindig az ilyenek sírnak....
2012. aug. 7. 22:56
 19/122 anonim ***** válasza:
85%
Én gyermektelenként írom, hogy miért foglalkozol velük? Örvendj, hogy őket nem nézi senki csillogó szemmel, és annyi. Nem kell ezen fennakadni.
2012. aug. 7. 22:59
 20/122 anonim ***** válasza:
69%
Az én férjemet nem zavarja a túlsúly,engem szeret nem az alakomat.
2012. aug. 7. 22:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!