Mit gondoltok erről a drága édesanyáról?
Sziasztok!
Én egy 16 éves lány anyukája vagyok. A lányomnak 3 éve volt barátja, 1 hónapja szakítottak. A fiú szülei eléggé konzervatívak, ellentétben velem.
A fiatalok most újból összejöttek. A fiú most 18,5 éves, még a szüleivel lakik de már jár dolgozni , majd a suli mellett is fog.
Mivel egy város elválasztja a fiatalokat, felhoztam a fiú szüleinek hogy mi lenne ha július végéig átköltözne a fiúcskájuk, mert utána egy hónapot a lányom külföldön lesz, és a munkahelye is közelebb van hozzánk, reggel innen járhatna,vagy akár el is vinném. A drága mami teljesen kiakadt, hogy az ő fiának külön kell főzni, és az milyen bonyodalmas lenne áthurcolni neki az ebédet amit ő főz, és hogy a kisfia még soha nem lakott máshol, és hogy jajj ő még nem szeretne nagymami lenni. Viccelődtem vele, hogy én már nagyon szeretnék, de nem vette a lapot :-D :-(
Amúgy azt hozzátenném, hogy munka után a fia mindig nálunk van, és én mindig vagy olyat főzök amit ő is kedvel, vagy neki főzök külön. De jó kifogások..
Abban egyeztünk meg, hogy ma estig megbeszélik a férjével a kisgyermekük sorsát.
Mit gondoltok? :-)
Köszönöm!:-)
Ma este átjöttek, elmondták hogy a lányommal semmi bajuk nincs igazából, csak nem tudták feldolgozni hogy szakítottak és most újra összejöttek , - náluk ilyen nincs.
Elmondta a mama hogy sajnálja hogy kifogásokat keresett, csak félt hogy a fia elmegy tőle és akkor senkije sem marad,mert a férjével már nem igazán tündérmese a kapcsolatuk.
Mondtam neki hogy minden nap haza fogom küldeni a fiát, nem kell idehoznia semmi cuccot, hadd legyen otthon is.
Szegény anyuka amikor bementünk a konyhámba kivenni a sütit egyszer csak a vállamra borult és elkezdett sírni.Mondtam neki hogy szerintem nem az a legjobb dolog hogy a gyerekén vezeti le ezt, hogy magához láncolja őt. Muszáj beszélnie a férjével.
Kérlek, nem tudom hányadik kommentáló, amég én sem írok a te gyermekedről semmit addig kérlek te se tedd, főleg ne a kislányomra akiről itt szó sem volt!
Miért is lennék én rib.nc? Tisztában vagy a szó jelentésével?
Te kérdező, valami azért baromira nem stimmel a sztoriban. Egyszer azt írod, hogy elválasztja őket egy városnyi távolság, máskor meg azt, hogy éjjel sírva odatelefonál a fiú, hogy átmehetne-e hozzátok, mert otthon balhé van.
Ne etess már engem azzal, hogy nekiindul az éjszakának egy olyan típusú pasi, aki előre megmondja, hogy a szülei nem fognak örülni az ötletednek és nem ő kérdezi meg, hogy mehet-e hozzátok 20 napra, hanem neked kell felhívni az anyját...
Mellesleg ha éjszaka mégis ilyen prímán tud közlekedni a srác, akkor meg miért választaná el őket egy város?
A férjem átugrott érte éjszaka.
Köszönöm de már rendeződtek a dolgok, mint ahogy írtam is !!
Kár volt ide feltenni egy kérdést :-)
Kérdező!Örülök, hogy megoldódott a helyzet, s sikerült dűlőre jutni.
Nem értem némelyik válaszolót, annyira süt belőlük a rosszindulat, s észre se veszik magukon. Lehet itt mentegetőzni, hogy ez nem az stb, de az. Ez a tipikus magyar hozzáállás, amit egyre több helyen tapasztalatok meg.Az irigység, az önsajnáltatás, "ha nekem nem jó, másnak se legyen".
"ha nekem nem jó, másnak se legyen".
Igaz, ez sok helyen jellemző, de még egyszer elolvastam a kérdést, és nem tudom, mit kell irigyelni. Ez egy családi helyzet, amiről emberek elmondták a véleményüket.
Csak a kommentjaidat olvastam el!
áruld már el nekem, miért kell a másik anyát ennyire lenyomni? És miért kell veregetni a saját melledet, hogy te bizony milyen f.sza anya vagy?
Oké szép, hogy a lányod mellett állsz, de azért ne te vidd bele a hülyeségbe!
Ez a beszólás is, hogy " nem értél rá, mert beszélgettél a lányoddal, amire sokaknak nincs idejük..." - tipikus "jó fej vagyok" prezentálás! Azt, hogy jó fej vagy-e nem te döntöd el, hanem a környezeted!
"Abban egyeztünk meg, hogy ma estig megbeszélik a férjével a kisgyermekük sorsát. " >>> 18 éves és te le "kisgyerekezed"
És ha már itt tartunk, ha nekem mondaná az az anyuka ilyet, akinek a lányával a fiam jár, hogy ő már örülne unokának, hát engem tuti leverne a víz...én is örülnék, de ne 18 évesen csináljon fel véletlenül valakit...
Hagyd békén a másik anuykát! és szállj ki a lányod életéből! Ne te akard helyette élni! Örülj, hogy elmond mindent(már ha igazat mond) és reménykedj, hogy megvan a magához való esze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!