Tényleg a nő hibája, ha a férje/párja jól elveri?
#37: Te normális vagy? Csak úgy kérdezem.
#38: A nő.
Na erről beszélek, azon kívül h lepontoztátok a hozzászólásaim, érdemben nem tudjátok hozzászólni, mert az már magas.
Ezek után meg csodálkoznak a nők, ha hülyének vannak nézve...
Szánalom.
41: nem vagyok normális, mert egy gyereknek békés nyugodt gyermekkort kívánok, még ha nem is a vér szerinti családjával lehet?
tudsz még meglepetéseket okozni...
a végén kiderül hogy nem az a vadállat aki veri a feleségét, hanem én.
"SENKINEK nincs joga más életét elrontani!"
Pontosan. Senkinek sincs joga verni a másikat. Nem csak addig kell ám valakit emberszámba venni, amíg kisgyerek. Ha az a gyerek kislány, és felnő, 18 éves kora után már sz@rrá verhetik, igaz? Addig volt csak fontos, hogy megmentsük az életét, amíg cukimuki kis babóca volt.
utána már felnőtt lesz és saját döntéseket kell hoznia, ahogy minden felnőttnek. ez az élet rendje.
én a leendő lányomat felelősségvállalásra fogom megtanítani, és arra hogy bízzon bennem mindig. így tuti, hogy egy férfitől max. 1 pofont fog kapni, mert utána már ott fogja hagyni.
45: vagy tartsa meg a gyerekét, és törölje ki a "párját" az életéből örökre.
vagy mi lenne a megoldás szerinted? szülje meg a gyereket és vigye haza hátha a babát is a padlóhoz vágja?
arról nem is beszélve hogy úgy nő fel hogy boldogtalan anyukát lát maga előtt, és esetleg a veréseket is látni fogja.
ez így jó élet szerinted?
46: ezen legalább már röhögtem :D
szóval én támogatóm a nőbántalmazókat? annak ellenére hogy egy új életet meg akarok óvni ettől?
röhej!
#48: A gyereknek jó ha kikerül ebből, de te úgy írtad le, hogy vegyünk el a gyereket, a nőt meg rugdossuk vissza oda ahonnan jött, mert úgyis élvezi. Neki nem kell segíteni, ő oldja meg egyedül.
Akik azzal jönnek, hogy felnőtt emberek, oldják meg maguknak, még soha semmiben nem kaptak segítséget?? Egyetlen egyszer sem? Segíteni sem segítettek másnak? Semmiben? Egy ajtót nem nyitottak ki előttük? Vagy ők nem nyitottak ki ajtót valaki előtt? Mert felnőtt ember képes kinyitni magának egy ajtót. Ennek ellenére mégis nyitogatjuk az ajtót egymásnak. Pedig az csak egy ajtó. Azért ez furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!