Normális, hogy a család összes férfitagja a lábai előtt hever?
A bátyámnak van egy 16 éves lánya aki állandóan produkálja magát és tetszeleg a férfiaknak.
Az apjánál is mindig eléri amit akar.
Amikor nálunk vannak a bátyámék, akkor a férjem és a fiam is szinte lesik a kislány minden kívánságát.
Például benyögte, hogy szomjas erre a fiam és a férjem szinte egyszerre ugrottak, hogy hozzanak neki innivalót.
Pedig szerintem kifejezetten idegesítő a stílusa, állandóan nyafog.
Apámnak ő a kedvenc unokája.
Sajnos én sem mondhatok mást!
Irigy vagy és féltékeny!
A megszólalásaid, hogy "kisasszony", meg "lábacskái", mind-mind erre utalnak.
Nem kell irigykedni, ő tudja, amit te nem tudsz.
Az isten mentsen meg Tőled minden szép és vonzó nőt, mert a lelkét kiszekálnád irigységből.
Az ilyenekről mindig a Maléna film jut az eszembe, ahol szegény Maléna nem tehetett róla, hogy mindenki oda van érte, nem is akarta, mégis így volt.
A nők pokollá tették az életét, a végén pedig az a brutális összeverés jelenet...
A torkom elszorul, ha rágondolok.
Ez a női irigység és gonoszság!
Bocs, Isten nagy betűvel írandó, de továbbra is azt mondom:
Isten mentsen a hozzád hasonló nőktől minden szép, bájos és vonzó nőt!
Nyilván te nem vagy az, ezért vagy féltékeny.
Sajnos, ezt adta az élet, nem kell pufogni, meg irigykedni, ismerd el, hogy vonzóbb nálad.
Ennyi!
Nem tudom, hogyha lányod lenne, és egy utálatos középkorú nő így leszólná, meg "kisasszonyozná", akkor mit szólnál?
Vagy a saját lányodra is féltékeny lennél?
Annyira tudtam, hogy ennél a kérdésnél is megjelennek a világ legszebb női! (kép nélkül)
Például az akit ingyen fuvaroz a taxis a két szép szeméért.
És, mi van, ha tényleg ingyen fuvarozza?
Fáj az nektek?
Ő szép és vonzó, valószínűleg mosolygós és kedves, nem pedig egy irigy, besavanyodott, utálkozó nő.
Így csak megutáltatja magát minden nő, nincs férfi és normális nő sem, aki szimpatikusnak találna egy savanyú, karót nyelt, kötekedő valakit.
Én férfi vagyok, csak nem értem miért kell a válaszokban is kamuzni.
Egy taxis nem fogja magát több ezer forinttól eldobni két szép szemért mert ő is pénzből él.
Ráadásul már találkoztam is ilyennel, itt névtelenül előadta magát, hogy milyen szép nő stb.
Később viszont kiderült, hogy közel sincs hozzá.
Nem a kiscsajjal van a baj, sok 16 éves szereti a hercegnőt játszani. Majd kinövi (reméljük).
Szerintem az a probléma, hogy a családodban rendkívül buta férfiak vannak. Nekem is van egy gyönyörű szép unokatestvérem, mégse ugrálnak neki, legfeljebb a családi összejöveteleken megdicsérik, hogy milyen csinos ma, és továbbállnak, foglalkoznak a saját párjaikkal. Jobban kellett volna férjhez menned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!