Normális, hogy a család összes férfitagja a lábai előtt hever?
A bátyámnak van egy 16 éves lánya aki állandóan produkálja magát és tetszeleg a férfiaknak.
Az apjánál is mindig eléri amit akar.
Amikor nálunk vannak a bátyámék, akkor a férjem és a fiam is szinte lesik a kislány minden kívánságát.
Például benyögte, hogy szomjas erre a fiam és a férjem szinte egyszerre ugrottak, hogy hozzanak neki innivalót.
Pedig szerintem kifejezetten idegesítő a stílusa, állandóan nyafog.
Apámnak ő a kedvenc unokája.
Tiniként is vidám, cserfes, csinos kis csaj voltam. Egy mosolyommal el tudom intézni máig, hogy ha nincs nálunk a barátaimmal elég készpénz, ne kelljen kifizetni a beugrót a szórakozóhelyen. Vagy egy ingyen taxifuvart akár. A piacon mindig a szebb gyümölcsöt adják, sokszor anélkül, hogy lealkudnám. Tipikusan az ilyen irigy, középkorú nők emlegettek úgy, hogy "a kisasszony". Süt rólad az irigység, legalább magadnak ismerd már be. Az egyetemi szigorlataim sikerében 50%-ban benne volt, hogy míg mások reszkető szájjal húzták a tételt és mindig intéztem a tanár felé egy halványt mosolyt. Ezt akkor szúrtad el, amikor te lettél a pasik ingyencselédje, nem pedig te irányítottad őket, ahogy okos nő teszi. Bocs.
27 N
"27 N" Csak trollkodik, idegesíteni akarja a kérdezőt. :)
A taxis is pénzből él, nem fog senkit se fuvarozni ingyen, még akkor se ha szép.
Esetleg egy cuppantásért lehet, hogy tényleg fuvarozza. :P
Szerintem egyszerű fellengzősség másokat hibáztatni a negatív véleményük miatt, azt gondolni, hogy mindenki rád akar hasonlítani. Hiú ábránd, hogy mindenki ilyen akar lenni, pedig nem nehéz mutatvány. Nekem is menne, de nem akarom. Hidd el, sokaknak nagyon is kellemetlen lenne, ha nem azért kapnának ötöst, mert megvan hozzá az eszük.
Ha lenne egy ugyanilyen kaliberű 'vetélytársad', akkor nála nagyobb r.bancot el sem tudnál képzelni. Félreértés ne essék, nem r.bancozlak le. De valószínűleg pont így reagálnál. Így viszont úgymond te vagy a dudás a csárdában.
Még egyszer mondom: az az irigy, aki lenne a helyedben. Aki rossz véleménnyel van rólad, az egyszer sem biztos, hogy irigy. Nyilván jót tesz az egódnak ezt hinni, de ezen ne múljon: gondold csak ezt. Én is elérek mindent, amire szükségem van, csak nem számítással meg bájdolgással. Remek párom van, akit szerencsére nem lehet megvenni műmosollyal meg nyafizással, ugyanis ki nem állhatja (szegénykém valószínűleg irigy, és ha ez így van, akkor még látens b.zi is :( )
Ezen kívül az egyetem is jól megy, a tanáraimmal is jól megvagyok, anélkül, hogy mini-flörtbe kezdenék velük.
Éppenséggel engem is irigyelhetnétek, de köszi, én nem igénylem. Anélkül is rendben van az önértékelésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!