Mikor költöztél el a szüleidtől, vagy mikorra tervezed?
Figyelt kérdés
Pl külföld/egyetem/barátnő/házasság stb miatt2012. jún. 15. 18:46
1/14 anonim válasza:
én 12 évvel ezelőtt amikor megnősültem, 25 évesen.
2/14 anonim válasza:
18 évesen. (Nem azért, mert rossz a kapcsolatunk, hanem mert így alault.)
3/14 anonim válasza:
Költözzenek ők,de minnél hamarabb!
4/14 anonim válasza:
én 24 évesen költöztem a vőlegényemhez...
5/14 anonim válasza:
19 évesen,de sajnos egy elmebeteggel kell élnem....
6/14 anonim válasza:
18 évesen egyetemre, akkor még támogattak, de 19 évesen kiköltöztem külföldre, akkor már a saját lábamon álltam
7/14 anonim válasza:
Amint tudtam 18 évesen. Elváltak a szüleim apámmal laktam akit imádok,meg mostohaanyámmal akit szintén szeretek de az együttélés borzalom volt. Mindennap félve mentem haza hogy épp mikor kötnek belém és miért,állandó kényszeres megfelelési késztetésem volt,nagyon örülök hogy édesanyám segített elköltözni albérletbe! Sose tudom ezt neki meghálálni..:)
8/14 anonim válasza:
Én 21 éves koromra tervezem.Akkor végzek az egyetemen.Így beszéltük meg,még gimi alatt,hogy amíg egyetemre járok,addig itthon élhetek,és támogatnak.Szeretek itthon lakni,de alig várom hogy elköltözzek :)
20/L
9/14 anonim válasza:
hát, gyakorlatilag 14 és fél évesen, külföldre, egy gimibe.:) természetesen a szünetekben otthon voltam, meg a hétvégék nagy részén, de nem mindig. fél nyarat meg általában a szobatársaimnál töltöttem:D most érettségi alatt megint itthon vagyok, a nyáron összevissza utazgatok ismerősökhöz, ősztől lakás és egyetem.
10/14 anonim válasza:
*mármint gimis lettem külföldön. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!