Hány éves voltál, mikor külön költöztél szüleidtől? Maradtál ugyanabban a városban vagy nem? Ha nem, milyen messze költöztél? (bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Csak azok válaszát várom, akik nem a tanulmányaik miatt költöztek el például egy másik városba.
Kérlek nemet (férfi/nő) is írjatok! Köszönöm!
2011. nov. 5. 12:38
1/45 anonim válasza:
Külföldön lett párkapcsolatom, emiatt odaköltöztem és ott vállaltam munkát. 25 éves voltam.
3/45 anonim válasza:
21 évesen Budapestre. 50 km-re otthontól. 22/N
5/45 Antimod válasza:
27, két kilométerrel arrébb, ugyanabban a kerületben.
7/45 anonim válasza:
Idén év elején költöztem el páromékhoz 25 km-rel messzebb a szüleimtől. De remélhetőleg tovább kötlözünk jövőre (kb. 100 m-rel, tehát nem túl messzire) :)
26L
8/45 anonim válasza:
19 évesen, másik városba. Azért, mert ott kaptam munkát. Igaz, nem sokáig laktam ott, mert aztán itthon is kaptam állást később, de azóta is külön lakom, így szoktam meg.
24/L
9/45 anonim válasza:
20 évesen, összeköltöztem akkori párommal. Aztán 22 évesen szakítás után hazaköltöztem, 7 hónap otthon élés után pedig ismét külön, most barátnőkkel élek.
23N
10/45 anonim válasza:
22 évesen összeköltöztem a párommal abba a városba, ahol dolgoztunk. Kb. 30 km-re a szüleimtől. Ennek 3 hónapja, szóval még friss a dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!