Hány éves voltál, mikor külön költöztél szüleidtől? Maradtál ugyanabban a városban vagy nem? Ha nem, milyen messze költöztél? (bővebben lent! )
Csak azok válaszát várom, akik nem a tanulmányaik miatt költöztek el például egy másik városba.
Kérlek nemet (férfi/nő) is írjatok! Köszönöm!
Nehéz szétválasztani, mert folyamatosan voltak tanulmányok és célzottan kerestem az iskolákat. 13 évesen kollégiumba kerültem, 90 km-re, utána egyetemre kb 150 km-re - majd rájöttem, hogy mégsem az kell, értve a szakra és a városra - ezért átjelentkeztem a fővárosba, immár 230 km-re.
Most 28 vagyok, tehát közel 15 éve "vagyok elköltözve". Most már a férjemmel élek és külföldre költözést tervezünk.
Hozzáteszem, hogy teljesen jó a kapcsolatom a szüleimmel, egyik költözésben sem volt menekülés, csak a korral jövő szabadságvágy.
17 évesen, úgy 80 km-re.. Párommal költöztünk össze.
20/l
A 19. szülinapom után 2 héttel, a város másik felébe a párommal.
20/L
21 évesen összeköltöztem a barátommal. Egyik kerületből a másikból. Egyből munkába is álltam.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!