Hány évesen költöztél/szakadtál el a szüleidtől?
19 évesen a páromhoz. Akkor tudott beköltözni a saját lakásába és így össze is cuccoltunk :) Azóta is együtt vagyunk :) Abszolút megérte :)
24/L
20 évesen költöztem a páromhoz. Megérte, mert előtte anyámmal állandóan veszekedtünk. Azóta viszont jó a kapcsolatunk.
31/l
14 évesen. Mert szét volt esve a család, nem szerettem ott lenni. Anyám ivott és egyszer részegen rám támadt a konyhakéssel. Onnantól már csak az foglalkoztatott, hogy minél előbb minél messzebb kerüljek tőle.
Megérte. Nem csak azért, mert kiegyensúlyozottabb lettem, hanem mert nagyon hamar meg kellett tanuljam a dolgaim önállóan intézni - a legkülönfélébb ház körüli munkáktól kezdve a tanárokkal való beszélgetéseken keresztül az életem tervezéséig, irányításáig.
Azóta alig beszélek velük, nagy néha jönnek csak elő komolyabb dolgok, de nyilvánvaló, hogy fogalmuk sincs, mit miért csinálok. Így aztán ők is érzik, hogy talán jobb, ha nem szólnak bele az életembe :)
18 voltam. Idegen helyre és idegen emberekhez költöztam. Nem bántam meg, sokat tanultam tőlük.
Azóta is külön élünk. Jó így.
20 évesen, öneröböl két börönd ruhával.
Most 22 vagyok, egy 3 szoba nappalis lakásban élek és megvan mindenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!