Normális, hogy a család összes férfitagja a lábai előtt hever?
A bátyámnak van egy 16 éves lánya aki állandóan produkálja magát és tetszeleg a férfiaknak.
Az apjánál is mindig eléri amit akar.
Amikor nálunk vannak a bátyámék, akkor a férjem és a fiam is szinte lesik a kislány minden kívánságát.
Például benyögte, hogy szomjas erre a fiam és a férjem szinte egyszerre ugrottak, hogy hozzanak neki innivalót.
Pedig szerintem kifejezetten idegesítő a stílusa, állandóan nyafog.
Apámnak ő a kedvenc unokája.
Én mindig is ilyen voltam és most egy idősebb jogásszal járok, aki a tenyerén hordoz. Ezzel születni kell, nem lehet tanulni.
20/L
A fiad kocsival... ezek szerint legalább 18 év körüli. Te negyven körül járhatsz. Ezek után rém ciki, hogy egy 16 éves lányra (aki bőven a lányod lehetne!) féltékenykedsz.
Miért nem lesel el tőle néhány fogást?
22 éves a fiam és már írtam, hogy nem vagyok féltékeny!
De nagyon idegesítő az amikor családi összejövetel van és szinte mindig ő van a középpontban.
De nagyon idegesítő az amikor családi összejövetel van és szinte mindig ő van a középpontban.
Igen, pontosan ezt hívják féltékenységnek. Megkap valamit, amit te nem és téged ez zavar.
Én megértelek.
De az ilyesmi csak akkor idegesítő, ha te nem részesülsz ilyen kiszolgálásban.
De ezt már a férjeddel, fiaddal kell megbeszélned.
Ha nem változtatnak a stílusukon, és nem lesznek figyelmesebbek veled is, akkor én sem lennék az irányukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!