Normális, hogy a család összes férfitagja a lábai előtt hever?
A bátyámnak van egy 16 éves lánya aki állandóan produkálja magát és tetszeleg a férfiaknak.
Az apjánál is mindig eléri amit akar.
Amikor nálunk vannak a bátyámék, akkor a férjem és a fiam is szinte lesik a kislány minden kívánságát.
Például benyögte, hogy szomjas erre a fiam és a férjem szinte egyszerre ugrottak, hogy hozzanak neki innivalót.
Pedig szerintem kifejezetten idegesítő a stílusa, állandóan nyafog.
Apámnak ő a kedvenc unokája.
ez az egyeten példád hogy a vendég jelzi hogy szomjas és a férfiak mint jó házigazdák azonnal csillapítani kivánják a szomját?
te ezekszerint ha a vendéged inni szeretne azt mondod neki pusztulj szomjan?
1) Még van sok példa csak nem akartam kiírni az összeset.
2) Nem pusztul szomjan, ha kiszolgálja magát a kisasszony, tudja merre van a konyha.
A báj és a cicáskodás közt van különbség. Lehetséges hogy a férfiak nem veszik észre a különbséget, de attól még van.
Kérdem én, itt mindenki cicáskodással ért el mindent a férfiaknál?
Mert a párom jó nagy fatökű lehet, ha sose nyávogtam neki, mégis tetszem neki.
A férjed és a fiad udvarias és kedves.
Egyébként családi összejöveteleken, ha valaki azt mondja (nem "benyögi"), hogy szomjas, akkor töltünk neki valamit, még akkor is, ha tudja, hogy hol a konyha. Így illik. A vendég az vendég, nem pedig házigazda.
Egyébként tudnál még példát mondani, hogy miért "nyafog" az unokahúgod?
19:25-ös vagyok:
Kérdező, neked terápiás céllal a következőt javasolnám, mert látszik, hogy a béka feneke alatt van az önbizalmad: menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, ha esetleg régóta vágysz rá, csináltass műkörmöt, vegyél fel valami tuti ruhát, mély kivágással (push up melltartó) tűsarkú cipővel és egy falka pasi ismerőssel menj el valahova bulizni. Meglátod, azt se tudják, hogy ugráljanak majd körül, egymást fogják érted taposni. A többi ismeretlen pasiról nem is beszélve. Hatalmasat tolna ez az önértékeléseden és a saját nőiességedhez fűződő viszonyodon, hidd el. Utána eszedbe se jutna az unokahúgoddal törődni.
26 N
A férjem lánya is ilyen, igyekszem tanulni tőle :)
Viszont az biztos, hogy sikeres lesz az életben és könnyedén megkap bármit, mert tudja, hogyan irányítsa az embereket.
Az ilyen "művésznő" és a "ripacs" között különbség van. A hangoskodó, arrogáns nők simán ripacsok. A "művésznők" meg a kérdező által leírt típust képviselik.
A nőiességnek éppen az az egyik része, hogy nem erővel érünk el valamit, hanem a háttérben tudjuk huzogatni a fonalakat. Természetesen ezt sem szabad túlzásba vinni és mások kihasználására fordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!