Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy a család...

Normális, hogy a család összes férfitagja a lábai előtt hever?

Figyelt kérdés

A bátyámnak van egy 16 éves lánya aki állandóan produkálja magát és tetszeleg a férfiaknak.

Az apjánál is mindig eléri amit akar.

Amikor nálunk vannak a bátyámék, akkor a férjem és a fiam is szinte lesik a kislány minden kívánságát.

Például benyögte, hogy szomjas erre a fiam és a férjem szinte egyszerre ugrottak, hogy hozzanak neki innivalót.

Pedig szerintem kifejezetten idegesítő a stílusa, állandóan nyafog.

Apámnak ő a kedvenc unokája.

2012. jún. 18. 18:43
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
42%

ez az egyeten példád hogy a vendég jelzi hogy szomjas és a férfiak mint jó házigazdák azonnal csillapítani kivánják a szomját?

te ezekszerint ha a vendéged inni szeretne azt mondod neki pusztulj szomjan?

2012. jún. 18. 19:04
 12/68 A kérdező kommentje:

1) Még van sok példa csak nem akartam kiírni az összeset.

2) Nem pusztul szomjan, ha kiszolgálja magát a kisasszony, tudja merre van a konyha.

2012. jún. 18. 19:06
 13/68 A kérdező kommentje:
De a kis lábacskájával biztos nem tud kisétálni addig.
2012. jún. 18. 19:07
 14/68 anonim ***** válasza:
41%
Igenis irigy a kérdező meg az a hozzászóló is, aki szerint fujjognivaló az ilyen. Annak fujjognivaló, aki irigy és nincs annyi esze, hogyha el akar érni valamit egy pasinál, kicsit megrebegtesse a szempilláját. Annyiról van szó, hogy a kiscsaj felismerte, hogy egy kis cicáskodással, nyávogással (persze a jó ízlés keretein belül) bármit el lehet érni a férfiaknál. A pasik ilyen egyszerűek. Erre mondják, hogy báj. Nem irigykedni kéne, hanem élni ezzel az adottsággal, mert minden nőben ott van.
2012. jún. 18. 19:08
 15/68 anonim ***** válasza:
84%

A báj és a cicáskodás közt van különbség. Lehetséges hogy a férfiak nem veszik észre a különbséget, de attól még van.

Kérdem én, itt mindenki cicáskodással ért el mindent a férfiaknál?

Mert a párom jó nagy fatökű lehet, ha sose nyávogtam neki, mégis tetszem neki.

2012. jún. 18. 19:11
 16/68 anonim ***** válasza:
75%

A férjed és a fiad udvarias és kedves.

Egyébként családi összejöveteleken, ha valaki azt mondja (nem "benyögi"), hogy szomjas, akkor töltünk neki valamit, még akkor is, ha tudja, hogy hol a konyha. Így illik. A vendég az vendég, nem pedig házigazda.

Egyébként tudnál még példát mondani, hogy miért "nyafog" az unokahúgod?

2012. jún. 18. 19:12
 17/68 anonim ***** válasza:
53%
te olyan féltékeny vagy a "kisasszonyra" az ő "kis lábacskáival", h legszívesebben megfojtanád egy kanál vízben. persze lehet, h h.lye p.csa. de ez nem derül ki a kérdésedből. csak az, h te valami miatt megpusztulsz a féltékenységtől. lehet, h rászolgált, lehet, h csak annyi a bűne, h te nem bírod elviselni az idő múlását. tudod, "más rablói lettek a nyárnak". viseld méltósággal
2012. jún. 18. 19:17
 18/68 anonim ***** válasza:
51%
A kicsaj egyértelműen dívatípus. Igen, a dívák hisztisek, nyafogósak, tele vannak idióta allűrökkel, de a férfiak épp ezért vannak értük megbomolva. Nem mindenkinek áll jól ez a stílus, ha én elkezdeném ugráltatni apámat meg öcsémet egy pohár vízért, leoltanának, hogy takarodjak és hozzak magamnak. Vagyis tőlem ez paradox módon hatna, mert én nem ez vagyok. Ettől függetlenül mindig csodáltam az ilyen nőket, csak én nem vagyok az a típus, aki láncon sétáltatja a férfiakat. Egyébként szerintem is baromi hülye dolog, hogy egy tinilányra irigykedsz. És ha a seggével fog később elérni dolgokat? Akkor mi van? Az neked miért fáj? Nő vagy te is, neked is van melled-feneked, csináld utána, ne irigykedj meg fújj rá.
2012. jún. 18. 19:25
 19/68 anonim ***** válasza:
49%

19:25-ös vagyok:

Kérdező, neked terápiás céllal a következőt javasolnám, mert látszik, hogy a béka feneke alatt van az önbizalmad: menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, ha esetleg régóta vágysz rá, csináltass műkörmöt, vegyél fel valami tuti ruhát, mély kivágással (push up melltartó) tűsarkú cipővel és egy falka pasi ismerőssel menj el valahova bulizni. Meglátod, azt se tudják, hogy ugráljanak majd körül, egymást fogják érted taposni. A többi ismeretlen pasiról nem is beszélve. Hatalmasat tolna ez az önértékeléseden és a saját nőiességedhez fűződő viszonyodon, hidd el. Utána eszedbe se jutna az unokahúgoddal törődni.

26 N

2012. jún. 18. 19:31
 20/68 anonim ***** válasza:
42%

A férjem lánya is ilyen, igyekszem tanulni tőle :)

Viszont az biztos, hogy sikeres lesz az életben és könnyedén megkap bármit, mert tudja, hogyan irányítsa az embereket.

Az ilyen "művésznő" és a "ripacs" között különbség van. A hangoskodó, arrogáns nők simán ripacsok. A "művésznők" meg a kérdező által leírt típust képviselik.

A nőiességnek éppen az az egyik része, hogy nem erővel érünk el valamit, hanem a háttérben tudjuk huzogatni a fonalakat. Természetesen ezt sem szabad túlzásba vinni és mások kihasználására fordítani.

2012. jún. 18. 19:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!