Normális, hogy a család összes férfitagja a lábai előtt hever?
Figyelt kérdés
A bátyámnak van egy 16 éves lánya aki állandóan produkálja magát és tetszeleg a férfiaknak.
Az apjánál is mindig eléri amit akar.
Amikor nálunk vannak a bátyámék, akkor a férjem és a fiam is szinte lesik a kislány minden kívánságát.
Például benyögte, hogy szomjas erre a fiam és a férjem szinte egyszerre ugrottak, hogy hozzanak neki innivalót.
Pedig szerintem kifejezetten idegesítő a stílusa, állandóan nyafog.
Apámnak ő a kedvenc unokája.
2012. jún. 18. 18:43
1/68 anonim válasza:
Tényleg féltékeny vagy a 16 éves unokahúgodra? Felnőttként lehetne érettebb gondolkodásod is.
2/68 anonim válasza:
A kislány bizonyára nagyon csinos is és már 16 évesen tudja, hogyan kell láncon sétáltatni a férfinépet. Inkább tanulj tőle, ne irigykedj.:)
26 N
3/68 anonim válasza:
Ismerős szitu, engem is baromira irritálna. Lehet nem tud máshogy érvényesülni a kislány és ezért nyafog. Szerintem oszd ki, ideje végre felnőni...
4/68 anonim válasza:
én megértelek, nyilvánvalóan baromira élvezi és nem hiszem amúgy hogy az ilyesmit kinövi sajnos
5/68 anonim válasza:
én sem mondhatok mást: felnőtt létedre féltékeny vagy egy tinire, akinek ráadásul te vagy a nagynénje. nem vall érett gondolkodásra
6/68 anonim válasza:
Ez mindig csak akkor normális, ha te vagy az, akinek a lábai előtt hevernek. Gondolom akkor eszedbe sem jutna a kérdés, mi?!:)
7/68 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fétékeny csak idegesít, hogy állandóan a kisasszony körül forog minden.
2012. jún. 18. 18:59
8/68 A kérdező kommentje:
féltékeny
2012. jún. 18. 18:59
9/68 anonim válasza:
Ez a féltékenység definíciója. :D Nyilván jobban örülnél ha te körülötted forogna mindenki.
10/68 anonim válasza:
Nem értem, hogy ha valaki kritizál valakit, azt miért kell rögtön irigynek nevezni - ez inkább gyerekes dolog. Irritáló lehet, mert ő az a fajta lány, aki felnőttkorában majd a s.ggével éri el, amit akar. Mindenki ismer ilyet, és mindenki utálja is. Ez nem más, mint álszentkedés, mesterkedés, számítás, tetszelgés, csupa olyan tulajdonság, amire az emberek zöme fujjog, méghozzá jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!