Anyósom egy aljas, gonosz ember! Ti mit gondoltok? Szóval, anyósom egy nagyon kétszínű ember.
"kibeszel a hatam mogott" mar megbocsass, de te most epp mit csinalsz?:D
Nem tudod megvaltoztatni, o ilyen. Ezt el kell fogadnod. Azert kell elfogadnod, hogy bekeben elj, ne idegeskedj. Probald meg, hogy egyik fuleden be, masikon ki mennek az ilyen dolgok. Probalj meg semleges maradni, es ha csak lehet, kerulni a vele valo erintkezest, probald meg kerulni a konfliktusokat.
Parodnak mond meg, hogy ne mondja el a dolgokat az anyjanak, vagy kosse a lelkere, hogy ne adja tovabb.
Ne legyel mezes mazos vele, de ne is rideg. Viselkedj vele termeszetesen, ne huzd fel magad a hulyesegein.
Parodnak meg mond meg, hogy neked rosszul esik, hogy nem all ki melletted.
Nem találkozol vele mert a szájába épített rádió adásai zavarják a légteredet. ennyi
anyucipici fia már keményebb dió
Utolsó! Ez jó volt! :) Tényleg igyekszem elkerülni a találkozást. Már most ideges vagyok a holnap miatt. :S
Párom 35, én 23. Sajnos én is tudok olyan kapcsolatot, ami az anyós "kedvessége" miatt ment tönkre. Nem tudom, hogy mit kezdjek a párommal. A bátyja már látja, hogy milyen, és megmondja neki, megvédi a feleségét. Sajnos ez nálunk még nincs így, és nem tudom, mit tegyek, hogy kedvesem is lássa, hogy gonoszkodik velem az anyja. :( Hogy értessem meg vele, hogy mellettem álljon ki?
Számomra az a megdöbbentő, hogy olyan emberrel akarsz élni, akinek az anyja az Isten ahogy írtad és nem véd meg, vagy ha meg is teszi akkor erős szájhúzással. A bizalmas infókról nem beszélve.
Simán dobnám a pasit (ahogy dobtam is a sajátom mikor ilyen volt) Fáj egy ideig, de annyi férfi van a világon :) S ha nincs gyerek akkor nem nehéz találni másikat. A kedves anyuci pici fia meg elgondolkodhat rajta, hogy vajon mit szeretne az élettől. Anyuka szoknyája mellett gubbasztani, vagy normális felnőtt felelősségteljes férjként esetleg családapaként élni.
Hát túléltük a tegnapi napot! :)
Próbálom őt rávezetni arra, hogy megvédjen vele szemben. Talán egyszer sikerül. A bátyjának is 4 évig tartott, mire megvédte a feleségét. Akkor már "csak" 2 év van hátra. :) Szerencsére egy hónapban egyszer találkozunk maximum. Csak a mailek és a telefonok maradnának már el. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!