Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom egy aljas, gonosz...

Anyósom egy aljas, gonosz ember! Ti mit gondoltok? Szóval, anyósom egy nagyon kétszínű ember.

Figyelt kérdés
Kibeszél a hátam mögött, mindenbe beleokoskodik, beszólogat nekem. Semmi oka nincs rá, a másik menyével is ezt csinálja. A gáz az, hogy holnap jön hozzánk, erre felhívta ma páromat, hogy menjen el hozzá ma is. Tudom, hogy csak azért csinálja, mert ki akar beszélni a hátam mögött, és olyanokat mondd, amit előttem nem merne. Nagyon rosszul esik, hogy párom nem véd meg vele szemben, mert számára az anyja az "Isten". Nem lehet rá rosszat mondani, mert nem érti meg, hogy nekem mennyi fájdalmat okoz a szavaival. Ráadásul ha párom elmond neki valami bizalmasan, akkor azt tovább adja másoknak. Rendkívül bosszant, és mára eljutottam arra a szintre, hogy tiszta szívemből gyűlölöm őt. Volt valaki ilyen helyzetben? Ti mit tettetek? Mi a helyes viselkedési forma? Anyu szerint ne idegeskedjek, és ne mondjak páromnak semmit sem. Majd idővel ő is rájön, hogy milyen szemét módon viselkedik velem. :( Nagyon szomorú vagyok, mert a kapcsolatunk ezen kívül teljesen rendben van. Kösszi

2012. jún. 15. 15:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

Anyósom nekem is ilyen,hárpia,tipuks rossz anyós (elvettem a kicsifiát).

De veletek ellentétben párom kiáll mellettem bármiről van szó,simán leoltja az anyját,hogy rossz szót ne merjen rám mondani :)

2012. jún. 18. 11:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Közöld a pároddal, hogy te nem az anyjához mentél hozzá, hanem őt választottad. Az anyjának pedig semmi köze a kettőtök kapcsolatához.

Férfiként mondom, nincs más lehetőséged.

Én ugyanezt tettem. Amikor feleségem valamit elmondott anyukájának, közöltem vele, hogy ha még egyszer ilyen előfordul, mehet hozzá vissza lakni, és akkor majd arról beszélgetnek, amiről csak akarnak. Hiszen én sem beszélem ki anyámnak a kettőnk ügyeit.

Nem azért, mert nem szeretem a feleségemet, vagy anyósomat. Éppen azért voltam kemény, mert szeretem őket. És tudom, hogy ha ezt így folytatják, tönkre megy a házasságunk és utálni fogjuk egymást. Mivel azt szeretném, hogy a feleségemmel boldogak legyünk együtt, és anyósommal is megmaradjon a viszony, világossá tettem, hogy a kettőnk dolga nem az ő dolga. Rosszul esett neki. Kicsit fél tőlem. De inkább ez legyen, mint hogy a manipulációival három ember életét tegye tönkre. Már lassan talán kezdi megszokni, hogy nyíltan és egyenesen is lehet beszélni, ez nem jelenti azt, hogy utálnám.

2012. jún. 18. 16:48
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, az én anyósom is ilyen, hogy elvettem a kisfiát. :S Pedig az ember nem magának neveli a gyerekeit.

Utolsó! Nagyon szimpatikus, amit írtál, nagyon egyetértek veled. Én sem mondom el anyunak a kettőnk dolgait, így ő sem tegye. És anyós tényleg próbálja őt manipulálni. Szombaton én is kijelentettem, hogy ha az anyja beszól, és ő nem szól neki, akkor megfogom magam és lelépek, aztán majd köszönje meg az anyósnak, hogy tönkretette az amúgy teljesen jó kapcsolatunkat. Köszönöm neked még egyszer, hasznos volt, amit írtál.

2012. jún. 19. 10:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit. Ezért élünk:D
2012. jún. 19. 12:56
 15/18 A kérdező kommentje:
:)
2012. jún. 19. 13:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk hasonló a helyzet.Csak mi még a párom szüleinél lakunk,de most készülünk különköltözni tőlük.Már csak helyre kell pakolni a bútorokat,csillárokat feltenni,függönytartót,függönyöket,aztán mehetnénk is.

CSAK!Én a páromon azt veszem észre,hogy nem nagyon vágyik elfelé a "szülei házából"hozzá van szokva,hogy "eddig" soha semmiért nem kellett pénzt kiadnia,még a számlákba sem adunk bele,mert anyósék nem engedik,ők nagyon jól állnak anyagilag,és szerintük ezzel csak megsértenénk őket.

Anyósjelöltem is mindenbe beleszól,még abba is,hogy hogyan vasalok.

PL:bejött egyik nap a szobánkba "kopogás nélkül",és éppen vasaltam,erre ő:"Neked nem áll így sután a vasaló a kezedbe?" Én hülye,mondom,hogy kicsit,és fordítottam a vasalódeszkán,ő erre elégedett vigyort vágott,hogy igen ráhallgattam.Pedig nem állt sután a kezembe,és mai napig szidom magam a miatt mert akkor neki tettem eleged,az ő akaratának.

És párom is bent volt akkor,nézett egy filmet,és gúnyosan nevetve mondja anyós előtt,nah ugye,anyu is észrevette.Ekkor anyós mégjobban örült,hogy a kicsi fia is neki ad igazat.

Persze ők is mindent tudni akarnak,mikor,hová,meddig,mindenről be kellene számolni nekik,persze én nem vagyok olyan hülye,de a párom általában mindent elmond nekik,és van,hogy ezzel engem kellemetlen helyzetbe hoz.

Mások előtt és velem szemben a páromnak persaze nagy szája van,de mikor oda kellene állni a szülei elé,és szembeszállni velük a saját döntése érdekében,vagy miattam,akkor behúzza fülét,farkát és csendbe van.26éves és sajnos nincsenek saját döntései(vagyis nem sok).

Alig várom,hogy ebből a pokolból kiszabadúljak.

Éeletem legjobb és legszebb napja lesz mikor végre elköltözünk innen,ez kb:még 3 hét

Annyira lassan telik,addig még elviselni anyós állandó visítozását mindenért,az állandó zsörtölődést,és a féltékenységét.

Én személy szerint gyűlölöm anyósomat!

23/N

2012. jún. 19. 14:00
 17/18 A kérdező kommentje:

Utolsó! Sajnálom, hogy neked is hasonlót kell kibírni, nagyon nehéz lehet. :S Az azért pozitív, hogy hamarosan költöztök, addig pedig kitartást neked! :)

Köszönöm, hogy válaszoltál!

2012. jún. 22. 14:23
 18/18 anonim válasza:
Én pofon vágtam, azóta tudja hol a helye
2017. aug. 14. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!