Miért lesz ilyen gonosz egy ember?
Ma volt itt egy olyan kérdés amiben a kérdező annak örült, hogy egy lány ismerősének meghalt a vőlegénye.
Úgy fogalmazott, hogy megérdemelte mert a lány a "pofájába tolta" a boldogságát, amikor neki rossz az élete.
Jó kérdés, de rengeteg válasz van rá, mert mindig egyéni a háttértörténet.
Én azt nem értem az ilyen emberek miért siránkoznak azon, hogy senki sem szereti őket. Vajon miért?
szerintem nem gonosz, inkább elkeseredett.
ki szereti, ha pl. évek óta nem jön össze neki 1 pasi, de a rokonok folyton az orra előtt vívnak többórás smárcsatákat? mondj egy olyat, akivel ezt naponta megcsinálják és képes tapsolva ugrálva örülni más örömének.
ami az emberekből hiányzik, az a tolerancia. ha rossz a kedvem, nem megyek olyan társaságba, akik akkor akarnak látni csak, ha jó a kedvem.
ha a tesóm megkér rá, hogy a pasimmal csókolózzak és ölelkezzek a szobámban, ne a konyhában ahol ő enne és nem kíváncsi rá, ennyit igazán meg tudok tenni.
fordítva akkor csak elvárhatom, hogy hozzám is így viszonyuljanak.
én se szeretem ha épp világfájdalmam van, és "a képembe tolják a boldogságukat". mert úgy csak nagyobb lesz
Nem azért, de a lány tényleg bunkó volt.
Miért kell egy olyan embernek dicsekenie akinek tudja, hogy rossz az élete?
le lehet pontozni a teljesen korrekt válaszomat, de vlsz az enyém válaszolta meg legjobban a kérdést.
sőt hozzátenném: az érzelmi intelligencia is alacsony a mai emberekben, nem csak a tolerancia.
egyszerűen nincs annyi eszük hogy felfogják hogy lehet ami nekik boldogság, az másban régi sebeket tép fel és fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!