Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ember akit egyszerüe...

Van olyan ember akit egyszerüen nem lehet szeretni? Nem azért mert gonosz, vagy bünözö, hanem egyszerüen semmi szeretni való nincs benne.

Figyelt kérdés
Az emberek átnéznek rajtam,szüleim úgy érzem csak "kötelességböl" szeretnek.Tesómat három hete nem láttam de még irni se tud.Páromat se érdekli mi van velem.Sokszor azon kapom hogy beszélek hozzá Ö meg aha,igen,nem ennyi!És ha visszakérdezek azt se tudja mit mondtam.Megcsalás is volt már,szóval Ö tuti nem szeret.Gyerköceim?Imádom Öket.De vajon Ök csak azért szeretnek mert Én vagyok az anyukájuk!?Barátaim?Egy sincs!De tényleg soha nem voltak barátaim!Nincs ellenségem,az emberek akik között élek,szomszédok stb kedvesek de úgy érzem igazából nem érdekli öket hogy mi van velem.
2011. febr. 8. 20:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokszor érzem ezt...fogalmam sincs mit lehet ezzel kezdeni:S
2011. febr. 8. 20:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is érzek néha így...

A szeretet olyan dolog, amit nem lehet erőltetni. Sokan beleestek abba a hibába, hogy túlbuzgóak, erőltették a szeretetet, aztán paff. Csak szépen lazán, mosolyogva. Tudom, néha nehéz, de próbálj meg kedves és türelmes lenni. Ha nem keresik a társaságod, keresd te másét (persze diszkréten). Idővel remélhetőleg megoldódik. Ha nem, akkor tényleg valami nincs rendjén...A párod meg no comment, róla nem tudok mit mondani.

2011. febr. 8. 20:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vannak ilyen emberek... de ebből kitudsz lépni..ha akarod!
2011. febr. 8. 20:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Hidd el nem vagy egyedül ezekkel a dolgokkal.barátokat igazi mindenféle érdeknélküli kapcsolatokat nagyon nehéz manaőság .Viszont nem lehetetlen.Szörnyű h a pároddal is eza helyzet mindig így volt vagy csak egy ideje?Az alapján amit írsz elég nehéz bármiféle kötődést vagy vonzalmat sejtetni mintha csak úgy lennétek egymás mellett.

Ami írsz viszont nem igaz arról h volna olyan akit nem lehet szeretni.Legalábbis nem hiszem h olyan súlyos bűnöket követtél el volna...és tudod a szeretet nem is feltétlen arról szól kinek milyen sok szerethető tulajdonsága van.ha valakit nagyon szeretünk sokszor megsem tudjuk fogalmazni miért szeretjük de egyszerűen mindent szeretünk benne.Akkor is ha épp padlón van vagy épp olyan napja amikor mindenbe beleköt..mindent szeretünk benne.És az igazi kötődés egyedül attól a megmagyarázhatatlan érzéstől függ h az az ember ott kell h legyen minden köürlmények között akkor is ha én boldogtalan vagyok csak neki legyen jó mert szeretem!:)

Én remélem találsz majd olyan embert az életedben akivel így érzel legyen az barát vagy társ.nem hiszem hogy épp te ne érdemelnéd meg.

2011. febr. 8. 20:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
nehéz manapság találni* elírtam
2011. febr. 8. 20:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a hiba nem is veled van. A mai világban elég érzelem mentesek az emberek. Nem érdeklik mi van a másikkal. Hacsak! Nincs valami szaftos pletyka róla, vagy nem milliomos az illető, vagy ilyenek, na mert akkor nagyon szeretik az illetőt faggatni, meg beleszólni az életükbe. Tegyél valamit, hogy legyen valami észveszejtő sztorid és akkor sokan lesznek rád kíváncsiak. Nincs jobb ötletem :)
2011. febr. 8. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen. Furcsa de mindenkit lehet szeretetni. Ez a szeretet természetéből fakad.

Az már más kérdés, kinek mennyire fejlett a szeretet képessége.

Ebből kifolyólag egyénileg mást és mást jelenthet a szeretet fogalma. Attól függően mennyi ismerete és gyakorlat van az illetőnek.

Sok nagyon jó irodalom van a szeretetről. Rám Peter Lauster: A szerelemről, a szeretetről cimű könyve hatott a legjobban.

2011. febr. 8. 20:57
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
én tipikusan a csendes, visszahúzódó, hallgatag, aszociális ember vagyok, akit észre sem vesznek, és senki sem szeret... úgyhogy igen vannak, sajnos :'(
2011. febr. 8. 21:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
:(
2011. febr. 8. 21:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól még nem biztos hogy nem szeretnek csak mert nem érzed...és ha folyamatosan ezen rágósz ezt táplálod magadnak ezt az érzést akkor úgy is lesz.Mindenkinek magával kell először kibékülnie.vagy legalább megpróbálni jóléreznie magát a bőrében és ezt mások is észre fogják venni.
2011. febr. 8. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!