Van olyan ember akit egyszerüen nem lehet szeretni? Nem azért mert gonosz, vagy bünözö, hanem egyszerüen semmi szeretni való nincs benne.
Én is érzek néha így...
A szeretet olyan dolog, amit nem lehet erőltetni. Sokan beleestek abba a hibába, hogy túlbuzgóak, erőltették a szeretetet, aztán paff. Csak szépen lazán, mosolyogva. Tudom, néha nehéz, de próbálj meg kedves és türelmes lenni. Ha nem keresik a társaságod, keresd te másét (persze diszkréten). Idővel remélhetőleg megoldódik. Ha nem, akkor tényleg valami nincs rendjén...A párod meg no comment, róla nem tudok mit mondani.
Szia.Hidd el nem vagy egyedül ezekkel a dolgokkal.barátokat igazi mindenféle érdeknélküli kapcsolatokat nagyon nehéz manaőság .Viszont nem lehetetlen.Szörnyű h a pároddal is eza helyzet mindig így volt vagy csak egy ideje?Az alapján amit írsz elég nehéz bármiféle kötődést vagy vonzalmat sejtetni mintha csak úgy lennétek egymás mellett.
Ami írsz viszont nem igaz arról h volna olyan akit nem lehet szeretni.Legalábbis nem hiszem h olyan súlyos bűnöket követtél el volna...és tudod a szeretet nem is feltétlen arról szól kinek milyen sok szerethető tulajdonsága van.ha valakit nagyon szeretünk sokszor megsem tudjuk fogalmazni miért szeretjük de egyszerűen mindent szeretünk benne.Akkor is ha épp padlón van vagy épp olyan napja amikor mindenbe beleköt..mindent szeretünk benne.És az igazi kötődés egyedül attól a megmagyarázhatatlan érzéstől függ h az az ember ott kell h legyen minden köürlmények között akkor is ha én boldogtalan vagyok csak neki legyen jó mert szeretem!:)
Én remélem találsz majd olyan embert az életedben akivel így érzel legyen az barát vagy társ.nem hiszem hogy épp te ne érdemelnéd meg.
Nincsen. Furcsa de mindenkit lehet szeretetni. Ez a szeretet természetéből fakad.
Az már más kérdés, kinek mennyire fejlett a szeretet képessége.
Ebből kifolyólag egyénileg mást és mást jelenthet a szeretet fogalma. Attól függően mennyi ismerete és gyakorlat van az illetőnek.
Sok nagyon jó irodalom van a szeretetről. Rám Peter Lauster: A szerelemről, a szeretetről cimű könyve hatott a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!