Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ember akit egyszerüe...

Van olyan ember akit egyszerüen nem lehet szeretni? Nem azért mert gonosz, vagy bünözö, hanem egyszerüen semmi szeretni való nincs benne.

Figyelt kérdés
Az emberek átnéznek rajtam,szüleim úgy érzem csak "kötelességböl" szeretnek.Tesómat három hete nem láttam de még irni se tud.Páromat se érdekli mi van velem.Sokszor azon kapom hogy beszélek hozzá Ö meg aha,igen,nem ennyi!És ha visszakérdezek azt se tudja mit mondtam.Megcsalás is volt már,szóval Ö tuti nem szeret.Gyerköceim?Imádom Öket.De vajon Ök csak azért szeretnek mert Én vagyok az anyukájuk!?Barátaim?Egy sincs!De tényleg soha nem voltak barátaim!Nincs ellenségem,az emberek akik között élek,szomszédok stb kedvesek de úgy érzem igazából nem érdekli öket hogy mi van velem.
2011. febr. 8. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Először magadat kell metanulnod szeretni...
2011. febr. 8. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=_Ry98bFDdFY

Seress Rezső: engem még nem szeretett senki

2011. febr. 13. 20:25
 13/13 anonim válasza:
100%
Nincs olyan ember akit nem lehet szeretni!Mindenkinek más az ízlése így mindenkibe bele lehet valamilyen módon szeretni!Ezeket amiket leírtál :) azok azért vannak mert mindenki csak magára gondol és nem figyel másra, attól szeretnek csak ők nem látják hogy neked az rosszul esik ha nem hallgatnak meg vagy ha nem hívnak fel.A testvéred meg biztos nem ér rá!Nekem is van olyan hogy sosincs kedvem írni mert elfoglalt vagyok:)úgyhogy ne gondold azt hogy nem szeretnek ez egyáltalán nem igaz bármilyen is lennél!!;)
2012. márc. 10. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!