Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy a család...

Normális, hogy a család összes férfitagja a lábai előtt hever?

Figyelt kérdés

A bátyámnak van egy 16 éves lánya aki állandóan produkálja magát és tetszeleg a férfiaknak.

Az apjánál is mindig eléri amit akar.

Amikor nálunk vannak a bátyámék, akkor a férjem és a fiam is szinte lesik a kislány minden kívánságát.

Például benyögte, hogy szomjas erre a fiam és a férjem szinte egyszerre ugrottak, hogy hozzanak neki innivalót.

Pedig szerintem kifejezetten idegesítő a stílusa, állandóan nyafog.

Apámnak ő a kedvenc unokája.

2012. jún. 18. 18:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
75%

Ezt én sem értem, hogy akit lenézek vagy nem kedvelek, arra irigy vagyok? Logika???

A nácikat lenézem. És nem, nem vagyok irigy rájuk.

2012. jún. 18. 22:14
 42/68 anonim ***** válasza:
80%

Egyébként pedig az ominózus "szomjas vagyok"-ról eszembejut még ez-az.

Például vendégségben nem illik ezt így bejelenteni. Ebben benne van, hogy na hopp, valaki pattanjon, hozzon nekem inni. Mennyivel nőiesebb és elegánsabb a "kérhetek egy pohár vizet?" kifejezés. Máris egy jólnevelt lány ugrik be, akit nem az összes férfi akarja (szolgálni/d.gni stb), hanem a normálisabbja értékeli őt annyira, hogy komolyabb kapcsolatba is kezdjen vele.

Tudjátok, pontosan ez a különbség a cicázás-bájdolgás-nyafizás-díváskodás és a nőiesség-visszafogottság-bájosság közt. Az utóbbira inkább lehetne irigy sok nő... Ugye-ugye...

2012. jún. 18. 22:20
 43/68 anonim ***** válasza:
65%
Az egy dolog, ha idegesíti, de miért foglalkozik ennyit vele? Én biztos megőrülnék egy ilyen embertől aki ilyen sokat problémázik valamin, főleg ha családtagról van szó..ne foglalkozzon vele, aztán ennyi. nem irigy, de azért megemlíti hogy neki sokat kell könyörögnie, a lány pedig azonnal megkapja..
2012. jún. 18. 22:26
 44/68 anonim ***** válasza:
57%
Lusta vagyok elolvasni a hozzászólásokat,mert túl sokat írtatok.Amúgy ne légy irigy rá,tojd le,csak egy gyerek.
2012. jún. 18. 22:53
 45/68 anonim ***** válasza:
86%

Aki írta, hogy a mosolyával ment át - szerintem inkább a magabiztos hozzáállás volt ott a kulcs.

Azt én is tapasztaltam, hogy aki épphogy össze nem csinálja magát vizsgán, már minuszból indít.

Aki magabiztosan ül le (nemtől függetlenül), és a metakommunikációjából is ez sugárzik, az a szóbeli vizsgákon jobbnak ítéltetik.

Én magam is vizsgáztam már beszariként és magabiztosan is, érezhető volt a különbség, már abban is, ahogy a tanár irányította a beszélgetést.

2012. jún. 18. 23:02
 46/68 anonim ***** válasza:
32%
Talan ha egy fokkal elviselhetőbb személyiseg lennél akkor a nem kene meg a sajat fiadnak is napokig konyorogni hogy vigyen le a városba.
2012. jún. 19. 08:15
 47/68 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem szánalmas az, aki irigynek tartja a kérdezőt és azt javasolja, hogy kövesse a lány példáját. Gondolom, mind ismertetek már a melóhelyen olyan csajt, aki síkhülye a munkához, vagy lusta, de mindig kivan a melle, és emiatt a pasi főnök nem rúgja ki. Gondolom, ti ezt is úgy reagálnátok le, hogy ti is kirakjátok a melletek, mert "okos nő így irányít", aztán meg irigynek hívnátok azt, akibe ennél több méltóság szorult...
2012. jún. 19. 09:51
 48/68 anonim ***** válasza:
36%

Ez nagyon érdekes volt! Mutassatok már egy negyvenes nőt, aki olyan cuki-aranyos tud lenni, mint egy 16 éves kiscsaj! Ő fiatal, bájos, mosolygós, biztos gondosan sminkelt, vagy talán szüksége sincs rá. Vékony, törékeny tündérke lehet, biztos magas a hangja és zavarba jönnek a férfiak, ha a szemükbe néz. A kérdező meg a klimax felé húz, elhagyta magát, tramplisodik, elterül az ágyban, lenőtt a haja és csúnya a bőre. Ki ne lenne féltékeny?

Minden vicc nélkül mondom, hogy nőnek lenni büntetés lehet.

2012. jún. 19. 13:46
 49/68 anonim ***** válasza:
58%

arról megintcsak nem a kisasszony tehet hogy a fiacskád hamarabb elviszi őt valahova ha megkéri, mint téged...

egyébb felvetés?

2012. jún. 19. 16:03
 50/68 anonim válasza:
23%

Na, most jöttem haza ingyen egy taxival.

Csak rákacsintottam a sofőrre. :D

2012. jún. 19. 16:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!