Normális, hogy a család összes férfitagja a lábai előtt hever?
A bátyámnak van egy 16 éves lánya aki állandóan produkálja magát és tetszeleg a férfiaknak.
Az apjánál is mindig eléri amit akar.
Amikor nálunk vannak a bátyámék, akkor a férjem és a fiam is szinte lesik a kislány minden kívánságát.
Például benyögte, hogy szomjas erre a fiam és a férjem szinte egyszerre ugrottak, hogy hozzanak neki innivalót.
Pedig szerintem kifejezetten idegesítő a stílusa, állandóan nyafog.
Apámnak ő a kedvenc unokája.
Ezt én sem értem, hogy akit lenézek vagy nem kedvelek, arra irigy vagyok? Logika???
A nácikat lenézem. És nem, nem vagyok irigy rájuk.
Egyébként pedig az ominózus "szomjas vagyok"-ról eszembejut még ez-az.
Például vendégségben nem illik ezt így bejelenteni. Ebben benne van, hogy na hopp, valaki pattanjon, hozzon nekem inni. Mennyivel nőiesebb és elegánsabb a "kérhetek egy pohár vizet?" kifejezés. Máris egy jólnevelt lány ugrik be, akit nem az összes férfi akarja (szolgálni/d.gni stb), hanem a normálisabbja értékeli őt annyira, hogy komolyabb kapcsolatba is kezdjen vele.
Tudjátok, pontosan ez a különbség a cicázás-bájdolgás-nyafizás-díváskodás és a nőiesség-visszafogottság-bájosság közt. Az utóbbira inkább lehetne irigy sok nő... Ugye-ugye...
Aki írta, hogy a mosolyával ment át - szerintem inkább a magabiztos hozzáállás volt ott a kulcs.
Azt én is tapasztaltam, hogy aki épphogy össze nem csinálja magát vizsgán, már minuszból indít.
Aki magabiztosan ül le (nemtől függetlenül), és a metakommunikációjából is ez sugárzik, az a szóbeli vizsgákon jobbnak ítéltetik.
Én magam is vizsgáztam már beszariként és magabiztosan is, érezhető volt a különbség, már abban is, ahogy a tanár irányította a beszélgetést.
Ez nagyon érdekes volt! Mutassatok már egy negyvenes nőt, aki olyan cuki-aranyos tud lenni, mint egy 16 éves kiscsaj! Ő fiatal, bájos, mosolygós, biztos gondosan sminkelt, vagy talán szüksége sincs rá. Vékony, törékeny tündérke lehet, biztos magas a hangja és zavarba jönnek a férfiak, ha a szemükbe néz. A kérdező meg a klimax felé húz, elhagyta magát, tramplisodik, elterül az ágyban, lenőtt a haja és csúnya a bőre. Ki ne lenne féltékeny?
Minden vicc nélkül mondom, hogy nőnek lenni büntetés lehet.
arról megintcsak nem a kisasszony tehet hogy a fiacskád hamarabb elviszi őt valahova ha megkéri, mint téged...
egyébb felvetés?
Na, most jöttem haza ingyen egy taxival.
Csak rákacsintottam a sofőrre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!