Ezek szerintetek megcsalásnak minősülnek?
Van egy férfi ismerősöm,akivel mostanában egyre több időt töltök együtt,de van egy 12 éves lánya és egy felesége.Eljárunk kettesben moziba,ebédelni,vacsorázni,kávézni,meglátogatom az irodájában,ajándékokat vesz és van,hogy csak úgy beszélgetünk.
Ma vele voltam délután és találkoztunk az egyik barátjával és az ő feleségével.A nő pedig azt mondta,hogy ha nem tudná,hogy a párja barátjának családja van,akkor azt hinné,hogy együtt vagyok vele,mert úgy viselkedünk egymással.
És már többször hallottam,hogy pletykálnak rólunk,de semmi nem volt közöttünk.Én viszont kezdek többet érezni iránta,pedig tudom,hogyha összejönnénk,az senkinek sem lenne jó,ráadásul még ott van a korkülönbség és a családja is.De imádok vele lenni,mindent megtudunk beszélni egymással,tudja,hogy milyen vagyok.
drágám ezt úgy hívják randizás.
kettesben mozi vacsi....csók aztán jaj nem is tudom....
minekután az ismerős nő azt állította hogy:
" azt hinné,hogy együtt vagyok vele,mert úgy viselkedünk egymással. "
tehát mindketten így viselkedtek.találd ki mit akarsz de gyorsan.mert belemászik a bugyidba,vagy beengeded tökmindegy.
a pasiknál ez csak kapuzárási pánik.
Attól függ, hogy mi a feleség álláspontja ebben a kérdésben.
Nekünk is van egy jó barátunk, akivel hol én, hol a férjem találkozik (sörözni, kávézni, moziba, stb), hol hárman - attól függ, hogy éppen ki hogyan ér rá. Viszont ez annyiban más, hogy a férjem erről tud és nem zavarja.
Nem megcsalás, de képzeld magad a feleség helyébe.
Képzeld el,hogy milyen pocsék érzés az,hogy a férjed akit szeretsz egy idegen fiatal lánnyal sétálgat,ebédelnek, vacsorázni mennek,moziba mennek,ajándékozzák egymást,és még a melóhely sem tabu...Nehéz egy elkeseredett, sértett nőnek elmagyarázni,hogy nincs semmi test kapcsolat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!