Ezek szerintetek megcsalásnak minősülnek?
Van egy férfi ismerősöm,akivel mostanában egyre több időt töltök együtt,de van egy 12 éves lánya és egy felesége.Eljárunk kettesben moziba,ebédelni,vacsorázni,kávézni,meglátogatom az irodájában,ajándékokat vesz és van,hogy csak úgy beszélgetünk.
Ma vele voltam délután és találkoztunk az egyik barátjával és az ő feleségével.A nő pedig azt mondta,hogy ha nem tudná,hogy a párja barátjának családja van,akkor azt hinné,hogy együtt vagyok vele,mert úgy viselkedünk egymással.
És már többször hallottam,hogy pletykálnak rólunk,de semmi nem volt közöttünk.Én viszont kezdek többet érezni iránta,pedig tudom,hogyha összejönnénk,az senkinek sem lenne jó,ráadásul még ott van a korkülönbség és a családja is.De imádok vele lenni,mindent megtudunk beszélni egymással,tudja,hogy milyen vagyok.
Még nagyon fiatal vagyok.
Tudom,hogy mást kéne keresnem helyette,de ő az első férfi,akit közel engedtem magamhoz és akiben teljesen megbízom,számíthatok rá bármikor és nem bírok elszakadni tőle.Néha úgy érzem,hogy ez már a részéről is több,mint barátság,mert megfogja a kezemet vagy napközben csak úgy elkezd sms-ezni velem és folyton flörtöl velem vagy nem tudom.
Nem akarom tönkretenni a kapcsolatát,ezért nem is mondom el neki,hogy mit érzek igazából.
Kedves kérdező, valószínűleg nem csak fiatal de naiv is vagy.
Mindegy elmondod-e neki mit érzel, ő dönti el és alakítja úgy a dolgokat hogy azt érezd amit érzel.
Ebben a játszmában a férfitársam az egyetlen aki "jól" jár (ő se biztos hosszútávon) de se te sem a megcsalt feleség nem.
Lehet furcsa, de talán téged sajnállak a legjobban a történetben...
Ó nehogy már a r*bancot kelljen sajnálni...
Itt egyedül akit sajnálni lehet, akit kihasználnak, akiből hülyét csinálnak az a feleség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!