Mi van ha már családos vagy, mikor rád talál a nagybetüs Szerelem? Hölgyeim, lehet itélkezni, de elöbb hallgassatok meg.
Rosszul döntöttél.
Miért nem vállalod fel a nagy Ő-t?Miért maradsz a feleségeddel?Gyerek miatt ne maradj vele!
Nyálas sztori.
Most még dolgozik benned az oxitocin és azt hiszed ő az igazi. Jól ki van ez találva. :-)
De nem baj ilyen is kell, különben nem születnének zseniális regények, festmények, versek és egyéb szerelmi őrlődésben született művészi dolgok.
Amúgy úgy és ott leszel boldog ahol akarsz, és ezt úgy kell érteni, hogy bármerre mész, bárkivel vagy, az előzetes nem tart örökké. Ha akarsz akkor boldog leszel bárhol és bárkivel, ha nem akkor meg mindenféle indokot találsz magadnak a boldogtalanságra és örökké szenvedni fogsz. Az ember mindig a jobbat keresi, hajszolja mert azt hiszi attól lesz boldog (jobb nő, jobb autó, jobb lakás, jobb fizetés), közben meg elfelejt boldognak lenni. A boldogság benned van és nem másban, nem a családodban és nem a másik nőben. Ha ezt megérted és elmerülsz benne, magadban, itt és most, nem kell választanod. Az utad a lábad alá kerül még gyalogolnod sem kell rajta.
"Te beteg vagy. Hálás vagy apádnak, amiért hetente csak egyszer, néhány órát tôltött veled? Hálás vagy neki, mert nem volt otthon esténként, nem vitt aludni, nem vitt suliba, nem tanult veled, nem tudtál hozzábújni esténként, miközben elmesélted, hogy mi történt aznap.. EZÉRT vagy hálás?"
nem én vagyok az, akinek írtad, de én reagálnék. Én is hálás vagyok, mikor elváltak. Miért? mert bár így is voltak veszekedések, nem láttam napi szinten verekedni őket, nem veszekedtek, mi nyugodtabbak voltunk. Igen, hálás vagyok, én apukámmal maradtam, mert anyukám ivott, és így csak kéthetente láttam anyámat inni, nem naponta. És az előző kommentelő, aki megírta ugyanezt, igazat írt, mert nyugodtabb egy gyereknek. Mert ha nem is illenek össze, barátként jobban kijönnek a szülők, és ez jobb is a gyereknek.
"Sok idöt töltöttünk együtt,ismerem a jellemét,ö is engem. Külömbözö élethelyzeteket éltünk meg rövid idö alatt.A romantikus sétáktól,a korházba rohanásig..Láttuk már egymást betegen is"
Persze. Azonban néhány hónap lóf*sz egy kapcsolatban, már ne is haragudj. Az évek mutatnak meg dolgokat. Hogy a hétköznapokban, fáradtan, a munka után milyen, ha valamiben eltér a véleményetek és vitáztok, milyen, a gyereknevelés során az értékeitek milyenek, amelyeket átadnátok. Ez hónapok alatt egyáltalán nem derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!