Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van ha már családos vagy,...

Mi van ha már családos vagy, mikor rád talál a nagybetüs Szerelem? Hölgyeim, lehet itélkezni, de elöbb hallgassatok meg.

Figyelt kérdés
Tömören,30 as éveim közepén járó családapa vagyok.Külföldi munkám során,megismerkedtem egy NÖvel,közös társaság révén.Elsö pillanattól fogva kitüntettük a másikat a figyelmünkkel.Késöbb egymásba szerettünk,igen,együtt voltunk..Ö számomra a tökéletes,minden téren,a "pont amilyen nekem kell".Magam is megijedtem,mert még ilyet soha nem éreztem.Több száz km-re az otthonomtól kellett Öt megismernem.Hozzáteszem,a házasságom sem az igazi.A felismerés után,már nejemhez sem tudtam hozzáérni.De van egy közös kisfiunk,akit mindennél jobban szeretek.Feleségem tud mindent,és jött a nagy kérdés.A "normál értékrend" szerint döntöttem,a fiam miatt.Ö marad számomra akkor is az igazi. S a látszatot fentartva családban nö fel a fiam. Lehet igy élni? S mi van a boldogsággal?Még ha nem is látja most be,de lehet feleségemnek is ártok ezzel,lehet találna magának olyat,akinek ö is a " pont olyan amilyen kell"..
2012. jún. 10. 16:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
74%
De nem is teljes értékű,nem vállaltad fel őt a rokonok,barátok előtt,nem éltetek együtt,összehangolva a munkát,családot.Nem volt válságban a kapcsolat,amikor meg kellett volna menteni,amikor már nem elég az,hogy vagyunk,hanem tennünk is kell valamit.Ne játszad áldozatot és fogd rá a fiadra,hanem tedd meg.Kockáztass érte mindent,ha annyira oda vagy érte,ki tudja,lehet,hogy életed legjobb lépése lesz,lehet,hogy a legnagyobb pofára esés,ami létezik.De egy olyan nőt emelni piedesztálra,aki lehet meg sem érdemli,nem érdemes.Legyél férfi,ne csak az ágyban,hanem az életben is.Vállald,hogy őt akarod és hozd ki ebből a legjobbat.Ha már nem volt jó az,amit a családodtól kaptál,akkor élj nélkülük.A fiad nem lehet ok,nem tőle válsz,hanem a feleségedtől.
2012. jún. 10. 17:23
 12/64 anonim ***** válasza:
55%

"Elsö pillanattól fogva kitüntettük a másikat a figyelmünkkel."

Itt rontottad el! Családapaként lehetne több önuralmad. S most szerelmes vagy, hű de jó, na és? Te tudod a legjobban, a feleségedbe is az voltál, a szerelem 2 év múlva tovaszáll és azután? Újra otthagyod az új családodat is? A házasság, a gyerek nem büdös zokni, hogy meguntam, másik kell! A szerelem csak átmeneti érzés, elmúlik, aztán verheted a fejedet a falba, hogy emiatt nem voltál a gyereked mellett!!

2012. jún. 10. 17:28
 13/64 anonim ***** válasza:
86%
kedves 12, nem a szerelem a baj, az előfordul akárkivel. Az a baj, hogy a feleségét már nem szereti. akkor pedig jobb a válás. Senki nem mondta, hogy a gyereket eldobja. elvált szülők is nevelik a gyerekeiket. sokszor példásabban mint akik együttélnek bár már gyűlölik egymást
2012. jún. 10. 17:33
 14/64 anonim ***** válasza:
91%

Ha tényleg ő lenne neked az igazi, fel sem merült volna hogy maradj a feleségednél, és ezt te is tudod. A kisfiaddal a kapcvsoaltod enélkül is lehetett volna jó.

Szerintem csak gyáva voltál újrakezdeni a családépítést, a lakáskeresést, életmódváltást, a cihelődést az esetleges új családtagokkal, stb. ezt ne kend a fiadra, az életedért te felelsz. És ezek után a feleséged egész nap nézze a bánatos képedet, azért, mert te a könnyebb utat választottad? Inkább nézz magadba és keresd a döntésed valódi okait maszatoláss helyett, és cselekedj aszerint. Az legalább becsületes út. Mert amit most csinálsz az álbecsületes.

2012. jún. 10. 18:06
 15/64 anonim ***** válasza:
46%

Ha már így megszólítottál, holott nem rólam szól a kérdés...

"nem a szerelem a baj, az előfordul akárkivel"

Nem, nem "fordul elő". Ahhoz randizgatni, találkozgatni, szeretkezni kell. Családos emberként nem kellene ügyekbe belekeveredni.

"Az a baj, hogy a feleségét már nem szereti. akkor pedig jobb a válás"

Igen? Tehát mindenki, akinél elmúlt a szerelem (mert az óhatatlan, biztosan elmúlik 2-3 év után) rohanjon válni? De akkor minek a házasság? Ez a rohadt eskü pont erről szól, tudod: összetartás, hűség a rosszban is, a szerelem múltán is!

"

Senki nem mondta, hogy a gyereket eldobja"

Ez nagyon kényes téma. Igenis a hétvégi apuka messze nem ugyanaz, mint az olyan, akihez minden este hozzá lehet bújni. Ezt a hétvégi apaságot egy fellángolás, egy punci miatt bevállalni, lelkiismeretlen dolog.

2012. jún. 10. 18:07
 16/64 anonim ***** válasza:
80%
25 éve vagyok házas és nem múlt el a szerelem. Sajnálom azokat akik beletörődnek abba, hogy elmúlik. és éldegélnek a langyosban. én soha nem tenném.
2012. jún. 10. 18:08
 17/64 A kérdező kommentje:
szintén a 12-hez szolnék. Ha nem olvastad volna végig,nem dobtam el a családom,mellettük döntöttem,csak nem tudom ezzel jót tettem e.Azt is irtam,"még soha nem éreztem ilyet",tehát most életemben elöször vagyok ennyire oda valakiért.Tudom,szemét dolog,de ez van.
2012. jún. 10. 18:10
 18/64 anonim ***** válasza:
52%

én a felesége helyében nem tartanék magam mellett olyan embert, aki másba szerelmes. már csak a gyerek érdekében sem. és kiakadnék azon, ha a férjem mellettem maradna ilyen felállással, kihez mentem én hozzá úristen?

és ebből következtetés: senki nem hibás, csak a feleség, aki ezt bevállalja, megalkuvó. így simán elhinni egy férfinek biztos nem ez a nagy ő.

de. a szeretőt - vagy a "nagy őt" tekintve, melyik nagy ő az, aki bevállal egy családos apát. az is megalkuvó.

tehát egyik sem a nagy ő. az biztos, mert egyik sem jobb a másiknál. még bnők is lehetnének.

2012. jún. 10. 18:16
 19/64 anonim ***** válasza:
47%

"a családom,mellettük döntöttem,csak nem tudom ezzel jót tettem e."

Ugye viccelsz? Felnőtt férfi vagy, gondolom nem szappanoperákon nőttél fel, tehát pontosan tudod: nincs "l'amour tojours" bármit is érzel az el fog múlni és akkor mi marad? A hétköznapok, amik pont ugyanolyanok lennének, mint most a nejeddel, épp csak megspékelve azzal, hogy hetente-kéthetente egyszer próbálod eljátszani az apaszerepet a fiad előtt, aki kevéssé fogadná ezt el. Ehelyett kitartasz a döntésed mellett, jóban-rosszban, ahogy megfogadtad, nem csinálsz segget a szádból. Na, akkor jót teszel ezzel??

2012. jún. 10. 18:30
 20/64 anonim ***** válasza:
62%

19-es:"bármit is érzel az el fog múlni és akkor mi marad? A hétköznapok, amik pont ugyanolyanok lennének, mint most a nejeddel,"

Nem, mert van akivel a szürke hétköznapok is jobbak, mint mással. Így jártam én is, itt is vannak hullámvölgyek, unalmas szürke esték, de valahogy sokkal jobb és tartalmasabb ez a kapcsolat, mint az előző volt. Akkor mellette kellett volna maradnom szenvedni és marni egymást megkeserítve a gyerekek életét??? Mert nekünk ez volt, 5 évig éltünk úgy egy lakásban, hogy közben utáltuk egymást és szenvedtünk. Ezerszer jobb mindenkinek most, a gyerekeknek is.

2012. jún. 10. 18:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!