Mi van ha már családos vagy, mikor rád talál a nagybetüs Szerelem? Hölgyeim, lehet itélkezni, de elöbb hallgassatok meg.
19:41-es:
Csak állok és nézek. Egy fiatal nő, aki beleszeret egy férfibe - még ha az, szerencsétlen módon, nős is - miért "lotyó" és "luvnya"?
Szerintem "csak" egy ember, akiben fellobban a megmagyarázhatatlan, a megfékezhetetlen: az ÉRZELEM egy másik lény iránt. Milliókkal megtörténik, hogy az a gyönyörűséges borzalom, amit szerelemnek hívunk, nem "tiszteli" a körülményeket: a kötöttségeket, a rációt (hisz attól szerelem). Mi köze ennek a luvnyasághoz??? A legemberibb emberi konfliktust éli meg, akivel előfordul..
egy férfiért mit meg nem tesznek a nők. mindkét fél oldaláról. nem semmi.
a szeretőnek sincs nagyobb tartása, mint a feleségnek.
egy férfinek arany élete lehet.
és ilyen nők között komolyan mondom, meg is érdemli.
nem luvnya a szerető.
egyszerűen csak végignézi, ahogy a párja a feleségével marad. egy kis csicska az egész nő.
Én a mai napig kb szidni tudnám a szüleimet, hogy nem váltak el,mikor kellett volna.Bő 10éve talán! Még most 20-on túl is úgy gondolom, hogy mindkettő hatalmasat hibázott azzal, hogy nem váltak el!!!!
Mindkettőt hibáztatom velem és mindennel kapcsolatban. Nem is tudnék dönteni most, hogy melyikükre haragszom jobban,de azt tudom, hogy anyám is h*lye,amiért nem vált el apámtól és apám is h*lye, hogy nem vált el anyámtól,mert mindketten hibásak voltak.El se tudom képzelni, hogy olyan emberrel házasodjak össze,aki olyanokat leművelt a másikkal,mint a szüleim.(hálaisten nem is lakom velük már,felnőtt vagyok stb).
"Csak ennek a Don Juannak akartam felhívni a figyelmét,hogy egy k.-nak tartják a nőjét,"
Néhányan biztos. De vannak akik nem, amúgy meg ha a két fél között rendben vannak a dolgok, akkor oda egy harmadik nem tudja betenni a popócskáját vagy a farkincáját.
20:20
Mi az, hogy csak úgy beleszeret "szerencsétlen módon" valaki egy nős férfibe? Azt hogyan kell elképzelni? Mondjuk megy az utcán, szembejön a nős férfi, de a nő BUMM! egycsapásra azonnal szerelmes lesz? Ugye nem így képzeled? Szerintem így zajlik: randizgatni kezd olyasvalakivel, akiről jól tudja, hogy felesége és kisgyereke van. Lefekszik legkésőbb a negyedik-ötödik randin az illetővel, holott ekkor még nem szerelmes, csak izzik a lábaköze, fűti őt az izgalom, hogy másvalaki férjével kefél, ettől érzi magát tôbbnek, jobb nőnek. Majd valamikor, a sokadik kúrogatás után szerelmes is lesz, de az elején messze nem az senki, ezek a luvnyák hideg fejjel ELDÖNTIK, hogy igenis megteszik: megpróbálnak felborítani egy házasságot. Akkor mégis milyen szóval illessem az ilyen nőket?
"amúgy meg ha a két fél között rendben vannak a dolgok, akkor oda egy harmadik nem tudja betenni a popócskáját vagy a farkincáját."
De mi köze hozzá a harmadik félnek, hogy épp hullámvölgyben vannak?? Hàt el nem hiszem, hogy olyan nehéz feladat lenne kizárólag olyanokkal randizni-ágyba ugrani, akiknek nincs házastársuk! Önbecsülés, illetve erkölcsök, egymással szembeni kötelezettségek-ezekről nem tanítottak a szüleid semmit? A nős/férjezett ember az tabu és kész! Majd ha elvált, akkor lesz miről beszélni, de addig amíg valaki házas, még ha -állítása szerint legalábbis- nagyon nem jó a kapcsolatuk, akkor sem lenne szabad lefeküdni vele, de még csak a házastárs háta mögött randizgatni sem!
38-39: Hullámvölgy tökmindegy, ha a férj nem akarja lefektetni, akkor riszálhatná napestig a popóját előtte, akkor sem fog vele lefeküdni. Egyszerűbb a harmadikat hibáztatni.
Mielőtt valaki megvádolna, hogy biztos egy szeretőcske vagyok, elmondanám, hogy nem... hanem egy elvált feleség, ahol közbejött a férjnek a harmadik, amikor épp hullámvölgyünk volt. Próbáltuk mi is rendbe hozni a kapcsolatot, de csak szenvedtünk, rájöttünk, hogy nem vagyunk egymáshoz valók, mert azok a közös dolgok amelyek összetartottak minket már nincsenek és rég túl is léptünk rajta, és mind a ketten más irányba fejlődtünk. Mások lettek a céljaink, hogy milyen irányba menjen az életünk.
A gyerekek szenvedték meg a legjobban ezt az egészet. Tavaly év elején mondtuk ki, hogy akkor kész, vége. Most mind a kettőnknek új párja van, a láthatásban megegyeztünk, most egy évben sem vitatkozunk annyit, mint amíg együtt éltünk egy hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!