Létezik, hogy valaki soha nem talál magának párt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 18:35
1/12 anonim válasza:
Csak akkor ha nem veszi komolyan a párkeresést, vagy túl nagyok az elvárásai.
2/12 anonim válasza:
Előfordulhat.
Az gyakoribb, hogy talál párt, de boldogságot nem.
4/12 anonim válasza:
Soha nem volt senkim és nem is hiszem, hogy valaha is képes lennék találni. Egyszerűen alkalmatlan vagyok rá. F26
5/12 anonim válasza:
Létezik. De attól is függ, mit értesz "pár" alatt. Alkalmi kapcsolatot viszonylag könnyű találni, pár évre szóló partnert is, olyat, akivel békességben, nyugalomban, egyetértésben leélheted az életed, nagyon nehéz.
6/12 anonim válasza:
Létezik. Ismerek egy nőt aki nagyot csalódott az első szerelmében és vénszűz maradt, most nyugdíjas...
23/N
7/12 anonim válasza:
Létezik. Igaz, hogy a tesztek szerint a lakosság 1%-a olyan, mint én, tehát nem is csodálkozom.
10/12 anonim válasza:
Igen! A házunkban is él egy ilyen nő ma 67éves és soha nem volt párja .Azt mondja hogy aki neki tetszett az a férfi nős volt de soha nem adta tudtára még csak egy pillantással sem,akinek meg ő tetszett az neki nem inkább aggszüz maradt. Én ezt nem tudom elképzelni hogy valaki ennyire önmegtartóztató tudjon lenni számomra hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!