Mi van ha már családos vagy, mikor rád talál a
nagybetüs Szerelem? Hölgyeim, lehet itélkezni, de elöbb
hallgassatok meg.
Figyelt kérdés
Tömören,30 as éveim közepén járó családapa vagyok.Külföldi munkám során,megismerkedtem egy NÖvel,közös társaság révén.Elsö pillanattól fogva kitüntettük a másikat a figyelmünkkel.Késöbb egymásba szerettünk,igen,együtt voltunk..Ö számomra a tökéletes,minden téren,a "pont amilyen nekem kell".Magam is megijedtem,mert még ilyet soha nem éreztem.Több száz km-re az otthonomtól kellett Öt megismernem.Hozzáteszem,a házasságom sem az igazi.A felismerés után,már nejemhez sem tudtam hozzáérni.De van egy közös kisfiunk,akit mindennél jobban szeretek.Feleségem tud mindent,és jött a nagy kérdés.A "normál értékrend" szerint döntöttem,a fiam miatt.Ö marad számomra akkor is az igazi. S a látszatot fentartva családban nö fel a fiam. Lehet igy élni? S mi van a boldogsággal?Még ha nem is látja most be,de lehet feleségemnek is ártok ezzel,lehet találna magának olyat,akinek ö is a " pont olyan amilyen kell"..
Hat éves kapcsolatomat dobtam fel egy hatalmas szerelemért,egy olyanért,amit sosem éltem át.Volt egy megbízható párom,aki imádott engem,én viszont nem szerettem eléggé.Szerencsére nem volt gyermekünk.Férjhez mentem,született két szép gyermekem és a párom a szerelmes hősből,egy borzalom lett az évek során.Valószínűleg jobban szeretem őt,ő az aki kevésbé engem.Lelki terrorban tart,nagyon rossz a kapcsolatunk,a gyerekek miatt küzdünk.Persze ne gondold,hogy aggresszió,meg verés meg ilyesmi,dehogy,csöndes lelki terror,amiből a gyerekek nem tapasztalnak semmit,csak azt nem értik,hogy anya miért ideges stb.Nagyon rossz dolog.És ez volt életem hatalmas szerelme.Nehogy így járj!!!
2012. jún. 10. 19:29
22/64 anonim válasza:
Így ahogy leírtad, nem volt jó döntés.
Ha őket választod, akkor azt úgy is kell érezned, és mindent meg kell tenned, hogy működjön!!! Ha nem megy,csak elvagytok, szerinted mitől lenne jó????
Vagy teszel érte, vagy hagyd ott a nejed! Megértelek, nehéz döntés, de ez nem állapot, főleg a gyerek miatt! Mindenkinek igaza van, megéreznek mindent.
Nagy döntés előtt vagy, erőt és kitartást kívánok!
2012. jún. 10. 19:32
23/64 anonim válasza:
Ha a szerencsétlen szeretőd tette volna fel a kérdést,mindenki gúnyosan közölte volna vele,hogy ne is álmodjon arról,hogy elválsz.A nős férfiak,ha dugni akarnak,mindig a rossz házasságukra hivatkoznak,de ha lépni kell és fel kell vállalni a dolgot,akkor persze csak és kizárólag csak a gyerek miatt nem válnak.Majd,ha a gyerek nagyobb lesz,majd ha...
Ennek a lánynak a lotyó szerep jutott,nem irigylem,hogy nem tud a tükörbe nézni miattad.
2012. jún. 10. 19:40
24/64 anonim válasza:
Juj, milyen megértő vagy, kedves utolsó... az a luvnya saját magának osztotta ki a lotyó szerepét, nehogy már sajnálni kelljen! Nagyon jól tudta, hogy olyan farokra cuppan rá, amin a feleséggel kell osztoznia, mégsem fogta vissza magát, simán, röhögve végignézte volna, amint a kérdező felesége egyedül marad, nem neki kellett volna megmagyarázni a könnyes szemű kisfiúnak, hogy hol van apa! Szegény, ártatlan családapák kapcarongya, mindjárt együttérzek vele!
2012. jún. 10. 19:47
25/64 A kérdező kommentje:
Alj,álj,álj!Lehet véleményt nyilvánitani,de nem sértegetni.Nyilván nem fogom itt az egész storyt kivesézni,ki kitöl,mit és hogyan kapott.Én tudom a részleteket,és levonom a következtetést a válaszokból.
2012. jún. 10. 19:57
26/64 anonim válasza:
Hát te írtad, hogy lehet ítélkezni... :D
2012. jún. 10. 20:07
27/64 anonim válasza:
Hogyha tudtad, hogy nem a feleseged a nagybetus szerelem (mert nyilvan a szeretonel tudtad), akkor nem kellett volna elvedd a feleseget, es keresned kellett volna tovabb a szerelmet. Ezt elrontottad.
Viszont azert nem halt ki vegleg beloled az emberseg.
2012. jún. 10. 20:09
28/64 anonim válasza:
Mondjuk én is megnézném azt a nőt, aki csak akkor tud nyugodtan tükörbe nézni, ha elszerette a férjet a feleségétől, apát a gyereke mellől. Érdekesen gondolkodnak mostanában az erkölcsről a nők..
2012. jún. 10. 20:09
29/64 anonim válasza:
Nem vagyok megértő,egy percig sem sajnálom azt a nőt,megérdemelte a sorsát.Csak ennek a Don Juannak akartam felhívni a figyelmét,hogy egy k.-nak tartják a nőjét,míg ő otthon lapít,mint szar a gazban.A tetteknek következményei vannak,nem lehet úgy csinálni,mintha nem történt volna semmi.
2012. jún. 10. 20:11
30/64 anonim válasza:
28: Félreértettél.Ennek a nőnek már mindegy.Nem kell tükörre költenie.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!