Mi van ha már családos vagy, mikor rád talál a nagybetüs Szerelem? Hölgyeim, lehet itélkezni, de elöbb hallgassatok meg.
Rossz döntés.A gyerekednek lesz két boldogtalan szülője, mindketten hazavágjátok az életeteket.
A gyerek szempontjából jobb a válás és két kiegyensúlyozott, szerető szülő, mint egy házasság ami nem működik és pár év alatt szépen lassan úgyis gyűlölet lesz belőle.
Szerintem felesleges hazugságban felnevelni azt a kisfiút, én is túléltem mikor különváltak a szüleink, és mivel annyira nem hagyott mély sebet, nem is értem másnak miért (hát ilyen az amikor a gyerek nem szerető családban nő fel..). Fiatal vagy még, hogy életed hátra levő részében azt tettesd, hogy minden rendben van. Az nem derül ki egyértelműen, hogy tudnál együtt lenni a nagy Ő-vel, mert ha el kéne miatta utaznod, és másik országban élni és így megszakítani vagy nagyon lecsökkenteni a gyerekeddel való találkozást..hááát..az húzós..mivel a fiad, és szerencsére nagyon szereted is, közel kell lenned hozzá.
Egyébként pedig mindkettőtök megérdemli, hogy boldog legyen, ha együtt nem megy hát mással, de mindenképp maradj közel a fiadhoz.
Nem vagy hibás, bárkivel megeshet ez, bármilyen életkorban. Nem csak egy nő/férfi lesz számunkra vonzó életünk során és ez így normális.
Velem is megtörtént ez, viszonzásra talált a szerelmem első látásra, igaz én nem csaltam meg a párom úgy. Rengeteget vitáztunk ezen az illetővel, mert szó szerint forrt köztünk a levegő és megőrültünk egymásért, már egy kézfogásba is beleremegtünk. De mégis azt mondtam, hogy nem, nem lehet. Azóta is gondolok rá, sokszor álmodok vele, néha szenvedek a hiányától így 1 év után is, sőt sajnos ő is. A jelenlegi kapcsolatom meg tele van hullámvölggyel, sok a veszekedés. Talán rosszul döntöttem anno, de a tényezőket nem fogom itt regélni...
Szerintem nem, nem lehet így élni. Vágyni fogsz a nő után, miközben a feleséged iránt kihűl minden érzelmed. Hiába van gyerek, az már rég rossz, ha ő tartja össze a családot. Az úgy már nem család, hanem jó esetben egy békés együttélés úgy, hogy közben a felek mással kavarnak, rosszabb esetben veszekedések hadában, feszültségben nő fel a gyerek.
Mérlegeljétek együtt a dolgokat, főleg te, mert neked lett most valakid. De sosem az lesz a jó döntés, amibe beletörődéssel, boldogságodról való lemondással egyezel bele.
Szerintem se jó képmutatásban élni. Próbáljatok meg békében elválni, a gyerkőc érdekeit nézni amikor a láthatást megbeszélitek. Inkább egy békés válás, mint boldogtalan, elhidegült szülők. Ne hidd azt, hogy a gyerek nem jön rá.
Legalább van esélyetek mind a kettőtöknek új, boldogabb kapcsolatban élni, esetleg további gyerekeket vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!