Miért van az, hogy a nők 99%-a megköveteli a
férfiaktól, hogy hajtsa le a WC deszkát?
47.
A hajléktalanoknak milyen a keze, mikor csüngnek a kapaszkodón? Ugyanmár... tökmindegy szinte. Eléred a célt, kezetmosol alaposan. Lehet, hogy az illető a kolbit markolta, míg más macskát belezett közvetlenül a buszozás előtt.
Életünk során annyi sz.rral érintkezünk, nem ez gátolja az emberiséget a halhatatlanságban. Bizonyos mennyiségű bacival muszáj érintkeznünk, hogy erős legyen az immunrendszerünk.
2012. ápr. 13. 14:20
52/145 A kérdező kommentje:
51, neked is ment a zöld, egyetértek.
Jöhetnek a válaszok továbbra is.
Szerintem ha semmi célja nem lenne a WC deszkának, akkor nem szerelték volna fel.
Miért is van rajta ? Nem azért, hogy lecsukjuk ?
2012. ápr. 13. 14:23
51. Szerinted én ezt nem tudom? Ettől függetlenül mondj egy olyan embert, aki szívesen fogdosná a kapaszkodót, amikor megtudja, hogy az előtte azt megfogó nem mosott kezet pisilés után? De akár idézhetlek is, ha megtudnád, hogy macskát belezett, akkor szívesen megfognád?
De itt nem is ez volt a lényeg, hanem az, amit írt valaki, hogy elég igénytelen az, aki nem mossa meg a kezét wc-zés után, mert "elfelejtődik".
2012. ápr. 13. 14:23
Na én nagyon kilógok a sorból nő létemre. Először is nekem teljesen mindegy, hogy a párom hogy hagyja a deszkát, ha fel van hajtja lehajtom. Ennyi. Az igaz, hogy nálunk külön helyiségben van a wc, nem a fürdőszobában. Másodszor, én végigalszom az éjszakát, nem kell kimennem egyszer sem, ezek szerint másként működöm mint más nők. Azért viszont nagyon haragszom, ha eltéveszti a célzást, és nekem kell feltakarítanom, mert valahogy elfelejtette, őrurasága. Nekem ez a véleményem. :-)
2012. ápr. 13. 14:25
Én is azon zsarnok nők közé tartozom, akik szeretik, ha még a teteje is le van csukva a wc-nek. A párom sem értette soha miért jó ez nekem, egészen addig, amíg nem ő vigyázott a 2 éves kisfiunkra. A kicsi egy óvatlan pillanatban eltűnt és izgalmasnak találva a felnyitott wc csészét már könyékig matatott a vízben mire az apja megtalálta (természetesen mivel nem voltam otthon nem volt lecsukva a tető). Érdekes! Másnap hazafelé jövet életem párja betért egy baba boltba és vett wc zárat, amit hazaérkezése után azonnal fel is szerelt. :)
2012. ápr. 13. 14:26
pisi után elfelejtődik néha igen ezt írtam.
naésakkor?
metrón mindenkitől megkérdezed hogy mosott e kezet ma? Ha kezet kell fognod valakivel előtte jól megvizsgálod, netán megkérdezed hogy mosott-e kezet wc után?
ennyire ne legyetek kényesek. gondolom ha egy kis piszok kerül a körmötök alá, máris sírtok...
mellesleg kaki után megmosom...
2012. ápr. 13. 14:26
Ha csak mindenki annyira lenne igényes, hogy wc-zés után kezet mos (ami max 1 perc), akkor nem kéne azon gondolkodni, hogy kik fogdosták végig a buszt, úgy, hogy egy ilyen kis műveletre nem képesek.
2012. ápr. 13. 14:27
59/145 A kérdező kommentje:
53, Szerintem WC deszka azért van, hogy ne a hideg, nedves porcelánon üljünk, ha ülni kell. És azért felhajtható, hogy férfi társaim ne azt vizeljék le, amire azután valaki rá akar ülni.
Nem szívesen, de kénytelen vagyok. Senki nem orvosi tisztaságú kezekkel száll fel a buszra, és mindenki tudja, hogy iszonyat koszos. De tudsz valamit csinálni ez ellen? Nem. Akkor felesleges a nyafizás. Kezetmosol utána, aztán szevasz, tavasz. (egy évben egyszer vagyok beteg, minden nap buszozok.)
2012. ápr. 13. 14:29
Kapcsolódó kérdések: