Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nők...

Miért van az, hogy a nők 99%-a megköveteli a férfiaktól, hogy hajtsa le a WC deszkát?

Figyelt kérdés
Azért mert a nők úgy használják, nem biztos, hogy úgy is kell lennie. :-) Van erre valami? Az biztos, hogy a férfiak 100%-a nem kéri meg a nőt arra, hogy hajtsa fel..:-)

2012. ápr. 13. 13:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/145 anonim ***** válasza:
58%

47.

A hajléktalanoknak milyen a keze, mikor csüngnek a kapaszkodón? Ugyanmár... tökmindegy szinte. Eléred a célt, kezetmosol alaposan. Lehet, hogy az illető a kolbit markolta, míg más macskát belezett közvetlenül a buszozás előtt.

Életünk során annyi sz.rral érintkezünk, nem ez gátolja az emberiséget a halhatatlanságban. Bizonyos mennyiségű bacival muszáj érintkeznünk, hogy erős legyen az immunrendszerünk.

2012. ápr. 13. 14:20
 52/145 A kérdező kommentje:

51, neked is ment a zöld, egyetértek.

Jöhetnek a válaszok továbbra is.

2012. ápr. 13. 14:22
 53/145 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ha semmi célja nem lenne a WC deszkának, akkor nem szerelték volna fel.

Miért is van rajta ? Nem azért, hogy lecsukjuk ?

2012. ápr. 13. 14:23
 54/145 anonim ***** válasza:
86%

51. Szerinted én ezt nem tudom? Ettől függetlenül mondj egy olyan embert, aki szívesen fogdosná a kapaszkodót, amikor megtudja, hogy az előtte azt megfogó nem mosott kezet pisilés után? De akár idézhetlek is, ha megtudnád, hogy macskát belezett, akkor szívesen megfognád?

De itt nem is ez volt a lényeg, hanem az, amit írt valaki, hogy elég igénytelen az, aki nem mossa meg a kezét wc-zés után, mert "elfelejtődik".

2012. ápr. 13. 14:23
 55/145 anonim ***** válasza:
92%
Na én nagyon kilógok a sorból nő létemre. Először is nekem teljesen mindegy, hogy a párom hogy hagyja a deszkát, ha fel van hajtja lehajtom. Ennyi. Az igaz, hogy nálunk külön helyiségben van a wc, nem a fürdőszobában. Másodszor, én végigalszom az éjszakát, nem kell kimennem egyszer sem, ezek szerint másként működöm mint más nők. Azért viszont nagyon haragszom, ha eltéveszti a célzást, és nekem kell feltakarítanom, mert valahogy elfelejtette, őrurasága. Nekem ez a véleményem. :-)
2012. ápr. 13. 14:25
 56/145 anonim ***** válasza:
87%
Én is azon zsarnok nők közé tartozom, akik szeretik, ha még a teteje is le van csukva a wc-nek. A párom sem értette soha miért jó ez nekem, egészen addig, amíg nem ő vigyázott a 2 éves kisfiunkra. A kicsi egy óvatlan pillanatban eltűnt és izgalmasnak találva a felnyitott wc csészét már könyékig matatott a vízben mire az apja megtalálta (természetesen mivel nem voltam otthon nem volt lecsukva a tető). Érdekes! Másnap hazafelé jövet életem párja betért egy baba boltba és vett wc zárat, amit hazaérkezése után azonnal fel is szerelt. :)
2012. ápr. 13. 14:26
 57/145 anonim ***** válasza:
32%

pisi után elfelejtődik néha igen ezt írtam.

naésakkor?

metrón mindenkitől megkérdezed hogy mosott e kezet ma? Ha kezet kell fognod valakivel előtte jól megvizsgálod, netán megkérdezed hogy mosott-e kezet wc után?

ennyire ne legyetek kényesek. gondolom ha egy kis piszok kerül a körmötök alá, máris sírtok...

mellesleg kaki után megmosom...

2012. ápr. 13. 14:26
 58/145 anonim ***** válasza:
85%
Ha csak mindenki annyira lenne igényes, hogy wc-zés után kezet mos (ami max 1 perc), akkor nem kéne azon gondolkodni, hogy kik fogdosták végig a buszt, úgy, hogy egy ilyen kis műveletre nem képesek.
2012. ápr. 13. 14:27
 59/145 A kérdező kommentje:
53, Szerintem WC deszka azért van, hogy ne a hideg, nedves porcelánon üljünk, ha ülni kell. És azért felhajtható, hogy férfi társaim ne azt vizeljék le, amire azután valaki rá akar ülni.
2012. ápr. 13. 14:28
 60/145 anonim ***** válasza:
83%
Nem szívesen, de kénytelen vagyok. Senki nem orvosi tisztaságú kezekkel száll fel a buszra, és mindenki tudja, hogy iszonyat koszos. De tudsz valamit csinálni ez ellen? Nem. Akkor felesleges a nyafizás. Kezetmosol utána, aztán szevasz, tavasz. (egy évben egyszer vagyok beteg, minden nap buszozok.)
2012. ápr. 13. 14:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!