Miért van az, hogy a nők 99%-a megköveteli a férfiaktól, hogy hajtsa le a WC deszkát?
Akkor minden férfi igénytelen sajnos...
elfelejtődik meg nem azt jelenti hogy sohase mosom meg a kezem. nehéz az értelmezőképessége 1-2 embernek :D
hehe
Jó kis vita kerekedett itt ahogy látom a kézmosásról.
Én nem mások miatt, hanem magam miatt mosok kezet utána. Engem zavarna, ha nem mosnám meg.
Viszont BKV-zás után is, ha lehetőségem van rá, kezet mosok, s ugyan megfogom a kapaszkodót, arra ügyelek, hogy amíg nem értem be munkahelyre, haza stb., ahol megmoshatom a kezem, addig nem piszkálom az arcom, szemem, szám, ha nem muszáj. És ezt sem azért teszem, mert félek, hogy trópusi betegséget kapok el, hanem mert egyszerűen nem szeretném, ha azok azok a bacik ronda pattanásokat csinálnának az arcomra, vagy herpeszt, ami ugyan nem baci, de mire legyőzőm őket, addigra szépen előjön a herpesz. Hisz csak erre vár, hogy az immunrendszerem valami mással legyen elfoglalva. Nem halálos, de nem is esztétikus. Viszont volt már rá példa. Elég sokszor.
kedves 66.
férjed is igénytelen, mert ő se mindig mossa meg... amikor dolog van, sietni kell, senki se foglalkozik vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!