Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nők...

Miért van az, hogy a nők 99%-a megköveteli a férfiaktól, hogy hajtsa le a WC deszkát?

Figyelt kérdés
Azért mert a nők úgy használják, nem biztos, hogy úgy is kell lennie. :-) Van erre valami? Az biztos, hogy a férfiak 100%-a nem kéri meg a nőt arra, hogy hajtsa fel..:-)

2012. ápr. 13. 13:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/145 anonim ***** válasza:
96%
58. Nem érti!!!!!! Nem az a lényege, amit leírtál. Nem kérdezem meg senkitől, ilyen alapon nem fognék meg egy kapaszkodót sem, nem fognék kezet senkivel, sőt még a billentyűzetet sem ütném most. Nem élek steril világban! Az a lényege, hogy "elfelejtődik". De ha neked ez jó, hát legyen, nekem meg ez a véleményem, amit már többedszerre leírok, hogy igénytelenségnek tartom.
2012. ápr. 13. 14:29
 62/145 anonim ***** válasza:
94%
Na az ilyenek miatt olyan szenny az összes tömegközlekedési eszköz, mert még kezet mosni de képesek. Igen a csöves is összefogdossa sajnos, de ez milyen logika már? Ha más összefogdossa a mosdatlan kezével akkor én miért ne? Hidd el, ezek nélkül is találkozom elég bacival.
2012. ápr. 13. 14:33
 63/145 anonim ***** válasza:
93%
60-as. Köszönöm a felvilágosítást, de ezt eddig is tudtam. Nemcsak a deszkára gondoltam, hanem a WC tetejére IS.
2012. ápr. 13. 14:35
 64/145 anonim ***** válasza:
16%

Akkor minden férfi igénytelen sajnos...

elfelejtődik meg nem azt jelenti hogy sohase mosom meg a kezem. nehéz az értelmezőképessége 1-2 embernek :D

2012. ápr. 13. 14:37
 65/145 anonim ***** válasza:
97%
Ebben is meg kell cáfoljalak. Férjemnek wc után első útja a fürdőszobába vezet, de nem a mosógépet tölti meg, hanem KEZET MOS!
2012. ápr. 13. 14:38
 66/145 anonim ***** válasza:
82%
Engem őszintén szólva nem érdekel, h h áll a wc deszka... 2 bátyám van, megszoktam, h fel van hajtva. 1 teljes mozdulatba kerül lehajtani, húha...
2012. ápr. 13. 14:39
 67/145 anonim ***** válasza:
95%

hehe

Jó kis vita kerekedett itt ahogy látom a kézmosásról.

Én nem mások miatt, hanem magam miatt mosok kezet utána. Engem zavarna, ha nem mosnám meg.

Viszont BKV-zás után is, ha lehetőségem van rá, kezet mosok, s ugyan megfogom a kapaszkodót, arra ügyelek, hogy amíg nem értem be munkahelyre, haza stb., ahol megmoshatom a kezem, addig nem piszkálom az arcom, szemem, szám, ha nem muszáj. És ezt sem azért teszem, mert félek, hogy trópusi betegséget kapok el, hanem mert egyszerűen nem szeretném, ha azok azok a bacik ronda pattanásokat csinálnának az arcomra, vagy herpeszt, ami ugyan nem baci, de mire legyőzőm őket, addigra szépen előjön a herpesz. Hisz csak erre vár, hogy az immunrendszerem valami mással legyen elfoglalva. Nem halálos, de nem is esztétikus. Viszont volt már rá példa. Elég sokszor.

2012. ápr. 13. 14:40
 68/145 anonim ***** válasza:
6%

kedves 66.

férjed is igénytelen, mert ő se mindig mossa meg... amikor dolog van, sietni kell, senki se foglalkozik vele

2012. ápr. 13. 14:41
 69/145 anonim ***** válasza:
89%
Ismered talán? Infókat légyszi. Milyen jó, hogy egyesek jobban ismerik, mint én vagy talán még saját magánál is.....
2012. ápr. 13. 14:42
 70/145 anonim ***** válasza:
12%
na és talán minden percben ott nyomulsz a férjed mellett?
2012. ápr. 13. 14:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!