Miért van az, hogy a nők 99%-a megköveteli a férfiaktól, hogy hajtsa le a WC deszkát?
Mi is a fedelével együtt hajtjuk le. Ha wc-re kell mennem ugyanúgy felhajtom, mint a férjem, csak én egy "réteget" fogok, míg ő kettőt, lehajtásnál ugyanez a számadat. :)
Fürdőben van a wc nálunk, nem szeretem, ha tátong. Kisfiam állandóan abban turkálna.
Lehet lepontoztok, de...
Elég nagy baromságokat írogattok ám. Bár férfi vagyok, lehet azért tartom annak.
A lényeg: írta valaki hogy " nem nagy fáradtság lehajtani azt a deszkát, hát tegye meg" valami ilyesmi.
Akkor mi férfiak is joggal várjuk el hogy hajtsátok fel! ugyanis "nem nagy fáradtság". Nemde? mind1.
A bacilusok:
Pisi után nem mindig mosok kezet (elfelejtődik).
Vonaton metrón fogom a korlátot , majd olyan kézzel eszem a szendvicsem.
Kajálás előtt nem mindig mosom meg a kezem.
Egyszóval valahogy nem izgatnak a baktériumok. Már 2 éve! nem voltam se náthás, se lázas, se nem volt hasmenésem!
Nem kéne ennyire odafigyelni a bacikra kedves mindenki, mert ha nagyon sterilen élsz, akkor majd minden egyes kis bacilustól 2 hétig az ágyban fogsz fetrengeni...
WC-ban lévő bacikról elhiszem hogy gombát tudnak csinálni, bár nehéz ellene védekezni, de ha otthon vagy akkor ülj már rá a deszkára...Csak te használod meg a párod...
Csak úgy:
Mellesleg a pisi steril, a kakiban vannak bacik.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!