Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nők...

Miért van az, hogy a nők 99%-a megköveteli a férfiaktól, hogy hajtsa le a WC deszkát?

Figyelt kérdés
Azért mert a nők úgy használják, nem biztos, hogy úgy is kell lennie. :-) Van erre valami? Az biztos, hogy a férfiak 100%-a nem kéri meg a nőt arra, hogy hajtsa fel..:-)

2012. ápr. 13. 13:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/145 anonim ***** válasza:
87%
A fertősést ezerféle helyről és okkal elkaphatod. Olvass utána.
2012. ápr. 13. 13:55
 32/145 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek további válaszok is. Látom vannak, akiket mélyebben érint a kérdés :-) Sok helyen már külön helyiségben van a WC, nem a fürdőszobában. Ha fürdőben lenne, biztosan lehajtva lenne folyamatosan nálunk is fentiek miatt.
2012. ápr. 13. 13:56
 33/145 A kérdező kommentje:
30-as, már vártam ezt a választ, én is gondoltam erre :-)
2012. ápr. 13. 13:57
 34/145 anonim ***** válasza:
96%
Nem lehet sterilen élni. Aki RENDES takarítás mellett az otthoni wc-ről is megfertőződik, azzal immunhiányos gondok vannak, ennyitől nem szabadna. Mellesleg az egyetemünk csinált egy kutatást, hogy sokkal nagyobb a fertőzésveszély, ha mindenki csak felé guggol, mert így (főleg nőknél) összevissza fröcskölődik, így könnyebben szállnak a bacik, mintha mindenki ráülne (pontosabb célzás). Mindenkit meglepett az eredmény, de van benne ráció.
2012. ápr. 13. 13:57
 35/145 anonim ***** válasza:
13%
Kösz, de magam is tudom, hogy kaphatom el és mitől. Hadd ne soroljam fel az összes óvintézkedést, amit már megtettem. Köztük ez az egyik, amivel nekem semmi bajom nincs. Mellesleg meg említettem, orvos állítja, és mindig a lelkemre köti a dolgot.
2012. ápr. 13. 13:58
 36/145 anonim ***** válasza:
19%
pont ezért vizelünk gyakran mellé:D
 37/145 anonim ***** válasza:
97%

Mi is a fedelével együtt hajtjuk le. Ha wc-re kell mennem ugyanúgy felhajtom, mint a férjem, csak én egy "réteget" fogok, míg ő kettőt, lehajtásnál ugyanez a számadat. :)

Fürdőben van a wc nálunk, nem szeretem, ha tátong. Kisfiam állandóan abban turkálna.

38/145 A kérdező kommentje:
37-es ez egy jó indok, a gyerek miatt. Így érthető, de tetszett a 9. hozzászóló statisztikai válasza is. :-)
2012. ápr. 13. 14:00
 39/145 anonim ***** válasza:
62%

Lehet lepontoztok, de...

Elég nagy baromságokat írogattok ám. Bár férfi vagyok, lehet azért tartom annak.

A lényeg: írta valaki hogy " nem nagy fáradtság lehajtani azt a deszkát, hát tegye meg" valami ilyesmi.

Akkor mi férfiak is joggal várjuk el hogy hajtsátok fel! ugyanis "nem nagy fáradtság". Nemde? mind1.

A bacilusok:

Pisi után nem mindig mosok kezet (elfelejtődik).

Vonaton metrón fogom a korlátot , majd olyan kézzel eszem a szendvicsem.

Kajálás előtt nem mindig mosom meg a kezem.

Egyszóval valahogy nem izgatnak a baktériumok. Már 2 éve! nem voltam se náthás, se lázas, se nem volt hasmenésem!

Nem kéne ennyire odafigyelni a bacikra kedves mindenki, mert ha nagyon sterilen élsz, akkor majd minden egyes kis bacilustól 2 hétig az ágyban fogsz fetrengeni...

WC-ban lévő bacikról elhiszem hogy gombát tudnak csinálni, bár nehéz ellene védekezni, de ha otthon vagy akkor ülj már rá a deszkára...Csak te használod meg a párod...

Csak úgy:

Mellesleg a pisi steril, a kakiban vannak bacik.

Üdv!

2012. ápr. 13. 14:01
 40/145 A kérdező kommentje:
39, neked sem tudok mást adni, mint tripla zöld kezet :-D
2012. ápr. 13. 14:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!