Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nők...

Miért van az, hogy a nők 99%-a megköveteli a férfiaktól, hogy hajtsa le a WC deszkát?

Figyelt kérdés
Azért mert a nők úgy használják, nem biztos, hogy úgy is kell lennie. :-) Van erre valami? Az biztos, hogy a férfiak 100%-a nem kéri meg a nőt arra, hogy hajtsa fel..:-)

2012. ápr. 13. 13:31
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/145 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj ne akarj már nekem ilyen hülyeséget bemagyarázni légyszíves, amikor fogalmad sincs az életünkről. Nem, nem járok a férjem nyomában, azonban ismerem. Jobban, mint te. És tudom, hogy egyébként kényes a bacikra. :P
2012. ápr. 13. 14:44
 72/145 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, várom a továbbiakat is :-)
2012. ápr. 13. 14:55
 73/145 anonim ***** válasza:
69%

Ne haragudjatok az észrevételért, de kezd trollszagúvá válni a vita, érzek itt némi szándékos provokációt. Nem értem mit vitatkoztok ezen, lépjetek túl rajta, van aki nem mossa meg. Na. Mások meg pont ezért mossák. Pont.

Várjuk az újabb, kreatív válaszokat, de koncentráljuk a kérdésre, ne mások férjére vagy pöts szagú metrókapaszkodójára.

2012. ápr. 13. 15:00
 74/145 anonim ***** válasza:
76%
Most komolyan, ki fogdosna szívesen olyan kapaszkodót, amit olyan fogott, aki azelőtt a pöc$ét markolászta?
2012. ápr. 13. 15:14
 75/145 anonim ***** válasza:
95%
Senki, de mindig lesznek olyan emberek sajnos, akik nem hajlandóak kezet mosni. A tömegközlekedés már csak ilyen...koszos, büdös, tele van csövessel, meg egyéb koszos népséggel. Van erre is megoldás: bicikli vagy autó.
2012. ápr. 13. 15:19
 76/145 anonim ***** válasza:
93%

Ne akarj már hazugsággal önigazolást nyerni!

Képzeld, vannak igényes férfiak még ha neked ez fáj is.

Az enyém mindig megmossa! Ha hazaér megmossa! Ha szerelt megmossa! És még folytathatnám...

2012. ápr. 13. 15:38
 77/145 anonim ***** válasza:
94%
A férjemmel 2 éve élünk együtt, 1 éve vagyunk házasok, de soha nem volt még szó a WC-ülőkéről. Általában le van hajtva, a tetejét viszont csak én szoktam lehajtani. Szerintem ő fel sem hajtja pisilés előtt. Viszont sose találtam úgy, hogy mellé célzott volna. Az már inkább zavar, amikor nem vagy nem elég alaposan használja a WC-kefét (gondolok itt a nehezen észrevehető, perem alatti kakimaradványra).
2012. ápr. 13. 15:39
 78/145 anonim ***** válasza:
91%

Olyan vicces ez a vita. Egy tömegközelekedési eszközön az ondótól elkezdve a patkánykakin át az emberi végtermékekig minden van. Mikor kisiskolás voltam egy gégerákos férfi minden reggel felszállt a buszra, vastagon, hurutosan nyákot köhögött fel és minden, azaz minden alkalommal szétkente a kapaszkodókon. A gyomrom majdnem felfordult. Aztán 5 megállóval később felszálltak az emberek és megfogták a kapaszkodókat. Amit nem lát a szem, azért nem fáj a szív, szokták mondani. Nem védeni akarom, hogy nem mos kezet, de hidd el, nem oszt, nem szoroz semmit sem.

Egyébként kádban fürdés közben a végbélnyílásnál lévő székletmaradványokat szétkenjük magunkon, a nadrágban, amiben a buszon ülünk leülünk otthon a kanapéra, megfogjuk a pénzt, stb. Szóval senki sem a saját WC-jén fog megfertőződni. Mikor 2 ember egymással szemben állva beszélget akkor is tele lesznek egymás nyálával. Sőt, bizonyították, hogy egy náthás ember, még ha zsebkendőbe köhög és tüsszentés egy helyben ül akkor is k fél-1 óra alatt egy egész szobában szétteríti a köpetét.

Úgyhogy mindenkinek az egészségére. Egyébként egy nem fertőzött ember vizelete teljesen steril.

Ami a WC-t illeti szeretem ha le van hajtva a deszka, mert úgy néz ki tisztességesen egy angol WC. És tényleg nem a deszka szokott pisifoltos lenni, hanem alatta a fajansz pereme. És valóban 75%-ban lehajtva kell a deszka, úgyhogy a többség győzött.

2012. ápr. 13. 15:39
 79/145 anonim ***** válasza:
93%
Nem olvastam végig az összes hozzászólást, lehet már írta más is amit én fogok. Én azért kérem meg h hajtsa le a tetejét is (itthon!!! máshol nem érdekel a dolog), mert van egy földön cirkáló minden után érdeklődő gyerkőcünk, aki mindent megvizslat. Ha le van hajtva a teteje is, kisebb az esélye h belemásszon. De itt meg kell jegyeznem hogy legutóbb én hagytam felhajtva és negyedóra sem telt mikor legközelebb a fürdő fele jártam és drága gyermekem könyékig túrt benne! :) Szóval nálunk ezért van lehajtva. Viszont amég nem volt gyerek, nem érdekelt hogy hogy van a wc ülőke.
2012. ápr. 13. 15:44
 80/145 anonim ***** válasza:
76%
"Egyébként kádban fürdés közben a végbélnyílásnál lévő székletmaradványokat szétkenjük magunkon." xD Ne haragudj, de ezen jót röhögtem. Hát ha nem törlöd ki, akkor biztos szétkenheted magadon. Ezek szerint nem ismered a wc papírt vagy a helyes használatát. Gondolom férfi vagy. :D
2012. ápr. 13. 15:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!