Miért van az, hogy a nők 99%-a megköveteli a férfiaktól, hogy hajtsa le a WC deszkát?
Ne haragudjatok az észrevételért, de kezd trollszagúvá válni a vita, érzek itt némi szándékos provokációt. Nem értem mit vitatkoztok ezen, lépjetek túl rajta, van aki nem mossa meg. Na. Mások meg pont ezért mossák. Pont.
Várjuk az újabb, kreatív válaszokat, de koncentráljuk a kérdésre, ne mások férjére vagy pöts szagú metrókapaszkodójára.
Ne akarj már hazugsággal önigazolást nyerni!
Képzeld, vannak igényes férfiak még ha neked ez fáj is.
Az enyém mindig megmossa! Ha hazaér megmossa! Ha szerelt megmossa! És még folytathatnám...
Olyan vicces ez a vita. Egy tömegközelekedési eszközön az ondótól elkezdve a patkánykakin át az emberi végtermékekig minden van. Mikor kisiskolás voltam egy gégerákos férfi minden reggel felszállt a buszra, vastagon, hurutosan nyákot köhögött fel és minden, azaz minden alkalommal szétkente a kapaszkodókon. A gyomrom majdnem felfordult. Aztán 5 megállóval később felszálltak az emberek és megfogták a kapaszkodókat. Amit nem lát a szem, azért nem fáj a szív, szokták mondani. Nem védeni akarom, hogy nem mos kezet, de hidd el, nem oszt, nem szoroz semmit sem.
Egyébként kádban fürdés közben a végbélnyílásnál lévő székletmaradványokat szétkenjük magunkon, a nadrágban, amiben a buszon ülünk leülünk otthon a kanapéra, megfogjuk a pénzt, stb. Szóval senki sem a saját WC-jén fog megfertőződni. Mikor 2 ember egymással szemben állva beszélget akkor is tele lesznek egymás nyálával. Sőt, bizonyították, hogy egy náthás ember, még ha zsebkendőbe köhög és tüsszentés egy helyben ül akkor is k fél-1 óra alatt egy egész szobában szétteríti a köpetét.
Úgyhogy mindenkinek az egészségére. Egyébként egy nem fertőzött ember vizelete teljesen steril.
Ami a WC-t illeti szeretem ha le van hajtva a deszka, mert úgy néz ki tisztességesen egy angol WC. És tényleg nem a deszka szokott pisifoltos lenni, hanem alatta a fajansz pereme. És valóban 75%-ban lehajtva kell a deszka, úgyhogy a többség győzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!