Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nők...

Miért van az, hogy a nők 99%-a megköveteli a férfiaktól, hogy hajtsa le a WC deszkát?

Figyelt kérdés
Azért mert a nők úgy használják, nem biztos, hogy úgy is kell lennie. :-) Van erre valami? Az biztos, hogy a férfiak 100%-a nem kéri meg a nőt arra, hogy hajtsa fel..:-)

2012. ápr. 13. 13:31
 101/145 anonim ***** válasza:
34%

jézus!

melyik papucs férfi ül rá hugyozni a wc-re? te jó ég! jó nagy balekot fogott ki valaki :D:D:D:D

2012. ápr. 14. 12:23
 102/145 anonim ***** válasza:
86%
Kedves utolsó! az a balek, aki másokat annak nevez a vizelési szokásai alapján. Neked nőd/pasid sem lesz soha a paraszt modorod miatt, se ülve se állva vizelő!! :D:D:D:D
2012. ápr. 14. 12:55
 103/145 anonim ***** válasza:
62%
nőm már van, és eléggé jól elvagyunk. de ha te egy mondatból leszűröd hogy milyen ember lehetek, akkor te egy géniusz vagy!
2012. ápr. 14. 13:06
 104/145 anonim ***** válasza:
55%
én az oviban úgy tanultam hogy a lányok guggolnak pisi közben, a fiúk meg nem ... lehet neked máshogy tanították :/
2012. ápr. 14. 13:07
 105/145 anonim ***** válasza:
69%

Na ezt végigolvastam :)

derültem. A lebegve kakálsz vitte a pálmát :)

A válaszom: nő vagyok és nem várom el, hogy a férjem leengedje a wc-karimát, mint ahogy ő sem várja el tőlem, hogy én meg felemeljem. Azt meg végképp nem várom el tőle, hogy ülve pisiljen. Szóval én úgy gondolom, hogy ami nem kéne gond legyen az egyiknek, az a másiknak sem. Nő létemre a férfiak pártját kell fogjam ebben a vitában :) ne várjunk el olyasmit tőlük, amit mi nőként nem teszünk meg nekik!

A másik dolog, hogy a wc ülőke azért van, hogy ráüljünk. Ha nem ráülésre lenne tervezve, akkor elég lenne egy lik apadlóban :) nyilván nem itthon én sem ülök rá, de a saját, énáltalam takarított wc miért lenne fertőzőbb mint a kilincs, a billentyűzet, a bevásárlókosár, és sorolhatnám. Bacik márpedig vannak, nem tudjuk kikerülni őket és orvosi indoklása sincs a teljesen steril környezetnek.

2012. ápr. 14. 14:47
 106/145 anonim ***** válasza:
29%
utolsó viszi a pálmát...
2012. ápr. 15. 21:31
 107/145 anonim ***** válasza:
87%

Nem, nő vagyok és nem vagyok igénytelen. Nem azt mondtam, hogy szétkened magadon, amit nem töröltél ki, de mikroszkópikus székletmaradványok igenis vannak a fürdővízben, csináltak ilyen bakteriológiai vizsgálatokat. Nem kell primitívkedni és beszólogatni mindjárt. zzel arra céloztam, hogy a WC rettegett baktériumai ott vannak a fürdővizedben is.

Egyébként korántsem a WC a lakás legfertőzőbb pontja, sőőőt...Mikor hazaérsz kezet mosol, de után megfogod a bejárati ajtó kilincsét mert kinyitod valamiért és nem rohansz kezet mosni. Vagy adsz egy ötszázast a gyerekednek tízóraira és megfogod a pénzt, amin sokkal több a baktérium és utána nem futsz a mosdóba. Vagy kibontod a levelet, amit összefogdosott a postás, aki megfogdosott száz kilincset előtte...

Ez az otthon lebegve pisilés nem más, mint hogy vered a melled a higiénikus és igényes viselkedésed, pedig marhaság az egész. Ezt tanítják. Pisi kaki után moss kezet meg a WC fertőző, de sokkal gusztustalanabb dolgokat simán megfogunk. Senki sem a saját WC-jén fog megfertőződni, ha az rendesen van takarítva.

2012. ápr. 16. 11:20
 108/145 anonim ***** válasza:
90%

Érdekes vélemények!

Hogy attól lennék balek mert leülök a WC-re és ha meg állok akkor meg akkora kan leszek hogy bármelyik csaj összepisálja magát a gyönyörtől hogy én tudom állva is? :))

Bakker! Ez csak pisilés és nem agysebészet vagy férfi szépségverseny!

Bár ezek szerint én ha olyan kedvem van akkor balek vagyok ha meg olyan akkor egy igazi Brad Pitt ;)

2012. ápr. 16. 11:41
 109/145 anonim ***** válasza:
73%
hogy lehet ennyit vitázni a sz.son??? :D
2012. ápr. 16. 14:37
 110/145 anonim ***** válasza:
83%

Zoli! Nagyon tetszett a válaszod! Köszönöm a jó visszaszólást a balekezőknek az ülvedolgátvégző férfiak (pl. párom)nevében! :D:D

És igen, nem ezen múlik, hogy ki a férfi ;)

2012. ápr. 16. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!