Miért van az, hogy a nők 99%-a megköveteli a férfiaktól, hogy hajtsa le a WC deszkát?
Nagyon jó kérdés, nagyon jó válaszok!
Illetlenség válaszban kérdést írni, de arra azért kíváncsi lennék, hogy akik a baciktól félnek, és ezért várják el a WC ülőke lehajtását, azok ügyelnek-e arra, hogy ne azzal a kezükkel hajtsák le a fedelet, amivel kitörölték, és amikor felhajtják, ne azzal a kezükkel tegyék, amivel feltehetőleg ki fogják törölni?
Én erre tudok egy tuti biztos módszert!
Exemnél mindig le volt hajtva mindkét deszka. Tehát a fedő rész is, nem csak az ülő rész.
És ha ő ment a dolgára, akkor mindkettőt felhajtotta, ha én, akkor csak a fedő deszkát hajtottam fel. Dolgunk végeztével pedig visszahajtottuk.
És lám, soha nem volt belőle vita. :)
24/n
Nálunk nincs ilyen probléma, mert a párom is ülve pisil :)
Sokkal higiénikusabb, a le/fel hajtáson se kell veszekedni, mindenkinek csak ajánlani tudom! :)
24/N
Ez egy tipikus női hisztérikus téma, mindenben meg kell látni a hanyagságot, a lustaságot, ha valamit a férfi csinál.Ráérős, unatkozó háziasszonyok kedvenc panaszkodós témája ez, ha nincs más téma a pletykaösszejövetelen, akkor bedobják a wc ülőkét, csak hogy kiöntség a haragukat a férfiakon, és hogy legyen miért panaszkodniuk (másért nincs sokuk, tehát kreálnak).
Persze a nőknek gondolom óriási erőkifejtést kell végezniük, hogy lehajtsák azt a szerencsétlen ülőkét, ha már a férfi nem hajtja le. Valamiért a nők úgy gondolják, hogy a férfiaknak ez egy nagyon egyszerű mozdulat , mindig azt hallom,hogy ezt az apróságot igazán megtehetnénk. De fordítva ez már nem működik. Ha a nő hajtja le az ülőkét, akkor már nem kis dologról van szó, hanem óriási rendrakásról, büszkén jelenti ki, hogy ő mekkora hőstettet hajtott végre.
Másik kedvencük a fogkrémes tubus. Mint hogyha nem lenne mindegy, hogy az elején, közepén vagy a végén nyomom a tubust, így is, úgy is ugyanannyi fogkrém jön ki belőle, és ugyanannyi marad benne, de ez sem tetszik nekik, mert nem esztétikus. Mint ha a vendégek egyfolytában azt figyelnék, hogy a fogkrémes tubus hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!