Ha egy férfi megígér valamit, akkor miért nem tartja be? Férfiaktól kérdezem.
A párom mindig azzal jön, hogy ha valamit meg kell csinálni, vagy csináltatni, szóljak és intézi.
Augusztus végén megkértem rá, hogy nézesse át a cserépkályhákat, még a fűtési szezon előtt. Jó intézi. Most ugye október közepe van. Még mindig nem csináltatta meg. Nem létezik, hogy elfelejtette, ott megy el előtte mindennap. Ha egyszer megígéri, akkor miért nem csinálja meg? Főleg a férfiak válaszaira vagyok kíváncsi, hátha megértem, hogy hogyan működtök.
Én ugyan nő vagyok, de akkor többször nem is szóltál és azóta te is csak nézed a kályhát és dühöngsz magadban?
Simán el tudja feleljteni,ahogy én is simán elfeleljtem ami nem nekem fontos.
Azért van szád, hogy szólj ha valami nem tetszik. Telepátiával még nem működött egy kapcsolat sem.
Nők ugyanolyan arányban nem tartják be az ígéretüket. Ez nem nemek, hanem jellemek kérdése. A barátom, ha megígér valamit, meg is teszi, ha meg nem biztos benne, hogy lehetséges, akkor megmondja, hogy ez bizonytalan, és nem ígéri meg. Ennyire bonyolult.
Ezt egyébként vele kéne megbeszélned.
Jutalmazd meg előre is, mondjuk hm.. cicivel, magaddal. Majd utána említsd meg neki újra. Majd reggel is. Aznap intézni fogja, legalábbis én intézném. Majd este besöpörném az újabb jutalmat. (Du-n érdeklődni fogok a feleségemnél, hogy megnézessem-e a kályhát :-) )
30/F
Sok pasi azért mondja, hogy "jó, megcsinálom", mert nyugtot akar vagyis nyaggatásnak veszi a kérésedet. Mások azért, mert meg is akarják csinálni, de nincs kellő ösztönzésük hozzá.
Szerintem némileg jogos az általánosításod, rengeteg ilyen esettel találkoztam, mint a tiéd. Vannak, akik nem tartják ígéretnek, azt hogy valamikor azt mondták "megcsinálom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!