Ha egy férfi megígér valamit, akkor miért nem tartja be? Férfiaktól kérdezem.
A párom mindig azzal jön, hogy ha valamit meg kell csinálni, vagy csináltatni, szóljak és intézi.
Augusztus végén megkértem rá, hogy nézesse át a cserépkályhákat, még a fűtési szezon előtt. Jó intézi. Most ugye október közepe van. Még mindig nem csináltatta meg. Nem létezik, hogy elfelejtette, ott megy el előtte mindennap. Ha egyszer megígéri, akkor miért nem csinálja meg? Főleg a férfiak válaszaira vagyok kíváncsi, hátha megértem, hogy hogyan működtök.
Höh. Egyedüli férfiként válaszoltam, és lepontoztatok. Ez a kérdés nem férfiaknak szólt? Nem meg akartad ismerni a gondolatainkat?
Nem a lepontozás érdekel, csak az elv.
A kérdésben ott van, hogy 'férfiaktól kérdezem.'ehhez képest, szép kis női fórum alakult ki. Gratulálok Hölgyek! :)
Kedves 13:20-as pasi,
ha őt a párja, vagy a férfiak véleménye érdekelné, akkor nem ide jönne. :) Tudom, pasiból vagy, és nehéz ezt átlátni, de fogadd el, hogy ez így van.
26/N
13:33: Hidd el drágám, hogy a szex egy férfi számára nagyon nagy motiváló erőt jelent... De ezt meg Ti nem fogjátok megérteni, úgy, mint ahogy Palm leírta, hogy én /mi meg a ti gondolkodásotokat nem. Ez van, így kerek a világ.:)
Az egyetlen egy pasi voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!