Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nők...

Miért van az, hogy a nők 99%-a megköveteli a férfiaktól, hogy hajtsa le a WC deszkát?

Figyelt kérdés
Azért mert a nők úgy használják, nem biztos, hogy úgy is kell lennie. :-) Van erre valami? Az biztos, hogy a férfiak 100%-a nem kéri meg a nőt arra, hogy hajtsa fel..:-)

2012. ápr. 13. 13:31
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/145 anonim ***** válasza:
72%
jóóóóóóóó-jóóóóóóóóóóóóóó, értjük, nem mindig mostok kezet... DE MI VAN A WC KEFÉVEL???? :D
2012. ápr. 13. 16:07
 82/145 anonim ***** válasza:
80%
15:39-es vagyok. Félreérthetően fogalmaztam: Szerintem ő fel sem hajtja pisilés előtt. Mármint a WC-ülőkét, nem a tetejét.:)
2012. ápr. 13. 16:13
 83/145 anonim ***** válasza:
87%

Általában le van hajtva a WC deszka, de ha nem akkor sem ráz meg a dolog. Lehajtom és kész. Éjszaka ritkán megyek ki, de akkor is észre szoktam venni ha valami nem úgy van ahogy lennie kéne. Szóval ezen nem vitázunk. Van elég más amin tudunk, nem a WC deszka fel/lehajtása miatt fogunk ölre menni. :)

Persze ha gyerek is lenne biztos "elvárnám" a teljesen lecsukott állapotot, de gondolom akkor nem én lennék az egyedüli kettőnk közül aki ezt preferálná.

2012. ápr. 13. 16:34
 84/145 A kérdező kommentje:
80-as, ez köztudott sajnos, hogy hiába törlöd ki...Olvass utána, jót írt a hozzászóló. Más hozzászólás? :)
2012. ápr. 13. 16:50
 85/145 anonim ***** válasza:
98%

En lehajtom a WC deszkat es fedot, mert:

- sterilebb

- esztetikusabb

- a lanyom nem tud belenyulni, beledobalni semmit

A ferjem lehjtja a WC deszkat, mert:

- sulyos, es ha magatol lecsapodik darabok tornek le belole (volt mar ra pelda)

Amugy lehuzaskor lecsukom, hogy ne frocskoljon szet a kakis viz. Akkor meg mar minek kinyitni ujra? Vagy akik felhajtva hagyjak, lehuzaskor sem csukjak le?

2012. ápr. 13. 17:10
 86/145 anonim ***** válasza:
77%

" "Egyébként kádban fürdés közben a végbélnyílásnál lévő székletmaradványokat szétkenjük magunkon." xD Ne haragudj, de ezen jót röhögtem. Hát ha nem törlöd ki, akkor biztos szétkenheted magadon. Ezek szerint nem ismered a wc papírt vagy a helyes használatát. Gondolom férfi vagy. :D "

Szóval a WC deszkát semmivel sem lehet patyolattisztára sikálni, de egy wcpapíros törlés után teljesen tiszta lesz a feneked, ha jól értem. Most hadd röhögjek én is: :DDDDDDDlogika! (gondolom, nő vagy. Amúgy én is. Vannak bugyuta nők és igénytelen férfiak, de nemek szerint ne általánosítsunk.)

2012. ápr. 13. 17:11
 87/145 anonim ***** válasza:
97%

Le leszek pontozva, de én azt is elvárom, hogy pisi után lehúzza a wc-t, és hogy teljesen csukja le a wc deszkát!

Micsoda házisárkány vagyok, igaz? :)

2012. ápr. 13. 17:16
 88/145 anonim ***** válasza:
86%

Én ezekről csak annyit gondolok, hogy otthon legyen összhang a felek közt. Legyen egy szokás/szabály, és ha elfogadták ahhoz tartsák magukat.

Nálunk mindent ülve csinálunk, nem tudnám elképzelni, hogy a párom(férfi) állva pisiljon, mint egy piszoárba.

Ő ezt a kapcsolatunk elején elfogadta, nem okoz neki gondot.

Az, hogy mások hogyan csinálják hidegen hagy.

23N

2012. ápr. 13. 17:24
 89/145 anonim ***** válasza:
37%

"nem tudnám elképzelni, hogy a párom(férfi) állva pisiljon, mint egy piszoárba.

Ő ezt a kapcsolatunk elején elfogadta"

Tehát te arra kérted, hogy ezentúl ülve pisiljen? Valamit biztos félreértettem.

2012. ápr. 13. 17:29
 90/145 anonim ***** válasza:
37%

"Szóval a WC deszkát semmivel sem lehet patyolattisztára sikálni, de egy wcpapíros törlés után teljesen tiszta lesz a feneked, ha jól értem. Most hadd röhögjek én is: :DDDDDDlogika! (gondolom, nő vagy. Amúgy én is. Vannak bugyuta nők és igénytelen férfiak, de nemek szerint ne általánosítsunk.)"

Istenem, de súlyos esetek járnak ide. Nem azt mondtam, hogy teljesen tiszta lesz a feneke, ahhoz meg is kéne mosnia. Csak azt, hogy nem lesznek szardarabkák a seggén, amit elkenhet... -_-

Szerintem is vannak ám itt bugyuták...

2012. ápr. 13. 17:35
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!