Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nők...

Miért van az, hogy a nők 99%-a megköveteli a férfiaktól, hogy hajtsa le a WC deszkát?

Figyelt kérdés
Azért mert a nők úgy használják, nem biztos, hogy úgy is kell lennie. :-) Van erre valami? Az biztos, hogy a férfiak 100%-a nem kéri meg a nőt arra, hogy hajtsa fel..:-)

2012. ápr. 13. 13:31
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/145 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk ebből nincs vita, nem lehúzzuk, hanem felfogott vízzel leöntjük a wc-t, amihez mindig mindenki előbb felhajtja, majd lecsukja, teljesen!!! Mivel falun vagyunk, és volt már, hogy állatkák másztak fel a lefolyón, le kell csukni mindig teljesen. A fogkrémnél jól nevettem, nálunk néha morgás van, mert én simán nyomom, a férjem meg nőmódra kikéri, hogy nézzen ki a dolog... Szóval nálunk ő a mániásabb.
2012. jún. 2. 12:03
 142/145 anonim ***** válasza:
38%
Én egy olyan szuperszerencsés nő vagyok, akinek a férje ülve pisil. És nem, nem én kényszerítettem rá, tök magától csinálja, a kapcsolatunk legelejétől. (És nem, ez semmit sem csökkent a férfiasságán) Így meg vagyok kímélve a szétfröcsögő pisitől, meg a felhajtott WC deszkától. Én nem szeretném a felhajtott WC deszkát, mert sztem elég undi... de hát nálunk nincs ilyen probléma.
2012. jún. 2. 13:09
 143/145 anonim ***** válasza:
24%

1. én is ültem már véletlenül a fajanszkávára félálomban - és magamra haragudtam, nem a pasira.

2. nem hajtom le/fel sosem a fedőt. hipóval takarítom rendszeresen. ha fel van hajtva, nem feltétlenül hajtom le, tudok guggolva is. viszont az Isten mentsen meg attól, hogy nagy sietségben nincs idő FELhajtani a fedélt.... :)

3. csak akkor morcongok, ha valaki után meglátom, de főleg kiszagolom, hogy mit csinált. vagy meghallom - ilyen is volt már, hehe

a magam részéről igyekszem a lehető legészrevételenebbül használni a 00-t. nem hagyni nyomokat ;)

4. kézmosás ALAP, ha hozzányúltam BÁRMIHEZ... pl lehúzó alkalmatosság...

5. ez volt legtrollabb kérdés, amivel eddig találkoztam itt! gratulálok! (nem irónia)

üdv,

128. (asszem)

2012. jún. 2. 23:33
 144/145 anonim ***** válasza:
20%
jav: 143-144
2012. jún. 2. 23:33
 145/145 anonim ***** válasza:
68%
jav2: mégis 128. válasz volt, a differencia a kérdező miatt van :D Bocsi :) Fáradt vagyok. Most nagyon meg fogom nézni, hogy le van-e hajtva ;)
2012. jún. 2. 23:36
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!